A tavasz hírnökei

Még reggelente javában fagy és duzzogva kapargatjuk autónk szélvédőjéről a jeget, azért a tavasz már csendben kopogtat és csalogatja elő a föld alól az első virágokat.

Mire való a QR-kód?

A QR-kódok ma már mindenütt megtalálhatók: megtalálhatja őket a legújabb eszközcsomagokra nyomtatva, névjegykártyákon, konferenciákon való bemutatásokon, épületekre festett fényképeken is.

Karnevál a világ minden tájáról

Február a világon mindenütt a farsangról, a bálokról szól. A legtöbb országban hagyománya van, mégis mindenütt egy kicsit másképp ünneplik, holott a lényege ugyanaz.

Február a szívtudatosság hónapja

Kevesen tudják, hogy világszerte az év második hónapját a szívtudatosság hónapjának nevezik. Ez arra hívja fel az emberek figyelmét, hogy jobban bánjanak a szívükkel és segítsék ebben környezetüket is.

Hogyan uraljuk a haragot?

A harag egy rendkívül erős érzelem. Ez gyakran a stressz­re, kudarcra vagy az igazságtalanságra adott reakció. A harag az enyhe irritációtól a dühkitörésig terjedhet.

5+1 tipp spóroláshoz

A legújabb megtakarítási őrület az 52 hetes kihívás. Aki végig tudja csinálni, annál bizonyítottan működik.

Jóga télen

Olyan hideg van! Mindenki ismeri ezt a kifogást, hogy ne kell-jen kimozdulni a jó meleg szobából, ugye?

Szilveszteri szerencsehozó ételek

Léteznek olyan babonák, melyeknek ma is létjogosultságuk van. Az év utolsó napjához, a szilveszterhez és az év első, újév napjához is számtalan babona kapcsolódik.