Strandtippek

Itt a nyár, a strandszezon, a jó idő, a nyaralások ideje. Eljött végre amire egész évben vártunk. Nincs iskola és élvezhetjük a szabadságot. A legtöbb ember ilyenkor indul nyaralni, strandolni.

Mit tegyünk a kullancsok ellen?

Hamarosan itt a nyári szünet, megkezdődnek a nyári táborozások, kirándulások, vízparti piknikek. Mindenki gond nélkül, felszabadultan szeretné élvezni ezt az időszakot. Nem árt azonban odafigyelni a kullancsokra, mert bizony ezek az apró vérszívók is szívesen tanyáznak a kirándulóhelyeken.

A legjobb tippek az élelmiszer-hulladékok csökkentésére

Vessünk egy pillantást a saját családunk szokásaira, és nézzük meg hol tudnánk visszafogni az élelmiszerek pazarlását. Ha napi rutinná válik, hogy odafigyelünk, nem csak csökkentjük az élelmiszerpazarlás hatását a bolygón, de pénzt is megtakaríthatunk.

5 tipp menyasszonyoknak, hogy simán menjen az esküvő

Az esküvődet tervezed, és elvesztél a részletekben? Ne aggódj, ez teljesen normális! De itt van néhány egyszerű tipp a zökkenőmentes esküvőre, amely csökkenti a stresszt és segít abban, hogy jobban érezd magad. 1. „Esküvői delegáció” Minden menyasszony a tökéletes esküvőre vágyik, de mindezt nem egyedül kell megoldanod! Vedd igénybe a kézenfekvő segítségeket! Hívd fel a […]

Színes ötletek kerti partihoz

Válasszunk a kerti partihoz egy színpalettát, lehet olyan, amiben visszatükröződnek a természet színei, de akár olyan is, ami harsány, élénk és vidám. A használati tárgyak, a terítők, az ülőpárnák és a szalvéták a harmónia érdekében jó, ha illeszkednek ebbe a színvilágba.

Miért nem híznak el az Olaszok?

Olaszország egy mediterrán ország, ahol az elhízás és a túlsúly ritkán fordul elő, annak ellenére, hogy rengeteg pizza, tészta és sok más ízletes, finom étel kerül az étlapjukra.

7+1 fontos lépés nyaralás előtt

Elindult nyaralni és útközben azon gondolkodik, bezárta-e a garázskaput, kihúzta-e a vasalót vagy esetleg nem vitte ki a szemetest, és már-már szinte érzi a szagot, ami akkor fogadja majd, amikor hazaérve kinyitja a lakása ajtaját?