fbpx

Öko Brenn Kft.

Fabrikett kis- és nagykereskedelme

Gyömrő

Az ÖKO-Brenn Kft. elhozza a meleget az otthonába!

Ropog a tűz a szobában, otthona megtelik a szerteáradó kellemes meleggel, miközben elmélázó nyugalommal figyeli a kandallóajtó üvege mögött táncot járó lángnyelveket. Ugye milyen idilli kép? Milyen jó lenne, ha mindez nem csak a képzeletében játszódna le, hanem valósággá válna. Az ÖKO-Brenn Kft. segítségével mindez az Ön otthonában is megtörténhet. A biobrikett forgalmazásával foglalkozó cég a legjobb minőségű és ár-érték arányú fűtőanyagokkal járul hozzá otthona melegéhez!

Nincs kosz, izzasztó munka vagy átverés. A pénzéért azt kapja amit elvár: magas kalóriatartalmú, azonnal felhasználható száraz fűtőanyagot!

A magas fűtőértékkel bíró, mindössze 7 százalék nedvességtartalmú, természetes anyagokból készített biobrikett az egyik legjobb fűtőanyag, amit a piacon talál. Fűtőértéke 18-19 Megajoule/kilogramm, amely több a barnaszén fűtőértékénél, száraz, ezért sokkal nagyobb hatásfokkal ég, csomagolásának köszönhetően kis helyen is elfér, és a hasogatással sem kell bajlódni. Ha az ÖKO-Brenn Kft-nél vásárol, biztosan nem zsákbamacskáért fizet, az általában 10 kilogrammos kiszerelésben kapható fabrikettet nyugodtan lemérheti, a mérleg annyit mutat majd, amennyit kell, egy dekával sem kevesebbet!

Az előnyöket összefoglalva az ÖKO-Brenn fabrikettjeiről elmondható, hogy:

  • DIN minősítésűek
  • tiszta kényelmes tüzelőanyagok
  • hosszan tartó égést biztosítanak
  • nyugodt egyenletes lánggal égnek
  • nagyon magas fűtőértékkel rendelkeznek: 1 kg brikett több mint 18 ezer KJ
  • a hamumaradék kevesebb mint 1%
  • nedvességtartalma 7 százalék
  • égetése 92 százalékos gazdaságosságot eredményez

Megrakja este a kályhát és reggel izzó parázs várja!

Magas energiatartalom és hosszú égési idő – ez jellemzi a barnaszén brikettet, amely az Ön álmát is melegen tartja. Az éjszakai fűtés egyik legjobb alternatívája, használata nem csak meleget, kényelmet is jelent, hiszen nem kell folyamatosan szemmel tartania a tüzet, a barnaszén egyenletesen ég és hosszantartó meleget biztosít az otthonában. A jó minőségű brikettel akár modern cserépkályhákban és kandallókban is tüzelhet, nem teszi tönkre fűtőberendezését! A barnaszén brikettet fával kombinálva is tökéletes fűtőanyag!

Kérdése van? Rendelni szeretne?
Hívja a 06-29/334-861 telefonszámot!

Önnek is fontos a környezetkímélő életmód? Fűtsön környezetbarát fabrikettel!

Az ÖKO-Brenn Kft. által forgalmazott fabrikettek természetes alapanyagokból készülnek, préseléses technológiával, hozzáadott kötőanyag nélkül. Égése során nem keletkezik kéndioxid, és minimális hamu, mindösszesen 1 százalék marad utána a kályhában. A megmaradt hamu természetes növényi tápanyagként hasznosítható a kertekben. Az ÖKO-Brenn Kft. által forgalmazott fabrikettek tiszta fűrészporból azaz újrahasznosított alapanyagból készülnek.

Az ÖKO-Brenn Kft. árukészletében keményfából és puhafából készült brikettek egyaránt megtalálhatóak. Az árukészlet folyamatosan változik, készletinformációért hívja a 06-29-334-861-ös telefonszámot.

Tartsa tisztán kéményét és fűtőberendezését!

Otthona melegét a tüzelőanyag minősége mellett a fűtőberendezés állapota is jelentősen befolyásolja. Fontos a rendszeres karbantartás, hogy kályhája, kandallója hosszú életű legyen. Az ÖKO-Brenn Kft-nél kapható koromtalanító segítségével kéményét és fűtőberendezését is megtisztíthatja a lerakódásoktól.