fbpx

Izmán Bolt Kft.

Villamossági szaküzlet

Monor

Konnektort, csillárt, led égőket szeretne? Ne a nagy bevásárlóközpontokban keresse!

Hanem Monor és környékén az Izmán Bolt Kft. Villamossági Szaküzletben. Itt A-Z-ig mindent megtalál, ami a villamossággal kapcsolatos. Csillár, lámpa, vagy a villanyszereléshez vezeték, doboz, cső, csatorna. Minden minőségi áru fellelhető itt, legyen az Somogyi, Müller, Hajdú, Mentavill, V-TAC, Schneider, EMOS, Kanlux, OBO, Gewiss, Düwi, Elmárk, Löglen, Mile termékei közül bármi – elem, lámpa, vagy akár valamilyen híradástechnikai mütyür.

De aki spórolni szeretne, nem csak az energiával, hanem a pénzével, annak sem kell csalódnia, ha a LED-es termékeket is – izzóktól a panelekig – ebben az üzletben szerzi be. Ahol a környezetbarát energiahatékonyság tudatossága mellett szaktanácsadással is várják a vásárlókat.

Ahol az ár nem ráz!

Ez a szlogenje Monoron az Izmán Bolt Kft. Villamossági Szaküzletnek, ahol minőségi termékeket forgalmaznak igen kedvező áron. De a szlogen nem csupán a jó árfekvésre utal, amivel ez az üzlet igazán kiemelkedik, hanem arra a tényre is, hogy a villanyszerelési anyagokon nem igazán érdemes sokat spórolni, hiszen jóval több elúszhat a réven, mint amennyit nyerhetünk a vámon, ha már a szlogeneknél maradunk.

Vagyis sokan szenvedik meg az olcsónak tűnő villanyszerelési anyagokat, amelyekről gyorsan kiderül, hogy nem csupán rövid élettartamúak, hanem életveszélyesek is. A silány minőség, így végül pénzkidobás és egyben pazarlás lesz – gondoljunk egy tönkrement hűtőre, televízióra, és akkor még nem beszéltünk a baleset-, tűz- és életveszélyről.

HOGYAN VÁSÁROLHAT LED-IZZÓKAT FÉLÁRON?
Menjen be Monoron a Petőfi Sándor utca 26-ba, az Izmán Bolt Kft. üzletébe! LED-izzók 800 forintért, LED-panelek 5% kedvezménnyel.

Jó árakkal és szakértelemmel, családias kiszolgálással tartják meg a régi klienseiket – na és a gyorsasággal

Szegediné Izmán Szilvia édesanyjával, Izmán Sándornéval vezeti az üzletet, amit még édesapja alapított 30 évvel ezelőtt. Izmán Sándor villanyszerelő volt, így tudta milyen apróságok szükségesek ahhoz, hogy a munka folyamatosan haladjon, ne kelljen barkácsolással tölteni az időt. Az évtizedek alatt persze fejlődtek, kibővítették az árukészletet, ha valami mégis hiányzik, azt gyorsan beszerzik. Ez újabb és újabb klienseket hozott. Ma már a környék fővállalkozói is az Izmán Bolt Kft. Villamossági Szaküzletben vásárolnak nagyobb beruházáskor vagy felújításkor. Az ő termékeikkel dolgoztak a monori Petőfi és a Katona József óvodában, a Vigadó Kulturális Központban, továbbá a könyvtárban, polgármesteri hivatalokban, az egészségházban, a Volán-busz Zrt. monori kirendeltségén és a Tanya Csárdában is.

Terminálos fizetési lehetőség és szakemberajánlás

Így az igényeket követve bevezették a terminálos fizetést is. Sőt egy-egy nagyobb bevásárlásnál az átutalásos megbízásra sem mondanak nemet.

Így nem csoda, hogy sok a törzsvásárlójuk, sőt már az elsők gyerekei, unokái is járnak hozzájuk. Hiszen mára nem csupán a villanyszerelőket tudják kiszolgálni, hanem a riasztó-, vagyonvédelmi és klímaszerelőket is. Sőt adatbázisukból megbízható villamosságot felülvizsgáló, villámvédelemmel, kisgép szervizeléssel foglalkozó szakembereket is ajánlanak a vásárlóiknak.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS ÉRTÉKHATÁR NÉLKÜL MONOR ÉS KÖRNYÉKÉN!
Érdeklődjön a +36-29/411-780 és a +36-70/355-3618-as telefonszámon!

Szezonális termékek akciósan, karácsonyfafüzér, dekoráció, kerékpárlámpák

Tavasszal és ősszel nem csak megtaláljuk a szezonális árukat az Izmán Bolt Kft. polcain, hanem általában 5% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg ezeket. Természetesen állandó kedvezményekkel is várják a vásárlókat. Törzsvásárlóiknak a kártyájuk felmutatásával újabb 5% kedvezmény jár a végösszegből.

HAVI AKCIÓK!! Törzsvásárlóknak lámpákra, izzókra és csillárokra 10% kedvezmény! Iskolakezdéskor íróasztallámpára -10%, télen a karácsonyi fényfüzérekre -10%!