fbpx

L.I.V.E. Diszkont

Italdiszkont

Monor

LIVE banner

Spórolni szeretne? Több marad a pénztárcájában, ha a L.I.V.E. Diszkontban vásárol!

Miért fizetne egy termékért dupla árat, ha a feléért is megveheti? Ugye nem ellensége a saját pénztárcájának? Ha azok közé tartozik, akik nem szívesen szórják a pénzüket, akkor garantáltan szeretni fogja a monori L.I.V.E. Diszkontot! A 2016-ban alapított üzletben diszkont áron vásárolhat italárukat, alapvető élelmiszereket, édességeket, vegyi- és műanyagárukat.

Diszkontárakkal és akciókkal várják a vásárlókat az év minden napján!

A monori L.I.V.E. Diszkontban nem csak reklámfogás a kedvező ár! Az év minden napján diszkont áron vásárolhat, aki betér az üzletbe. Kozmetikai termékek, édességek, óriási italválaszték és sok minden más várja a vásárlókat. Az ismert márkák termékeihez is kedvező áron juthatnak hozzá, a kínálat pedig folyamatosan bővül, a vevők igényei szerint. A tulajdonos üzletpolitikája: mindent a vásárlóért, így lehetséges az, hogy amit ma nem talál az üzletben, néhány napon belül biztosan a polcon lesz.

Önnek csak egy szavába kerül és megrendelik a terméket, amelyre szüksége van!

Évszakonként változó akciókkal, azaz a diszkont árakon felül további kedvezményekkel várja vásárlóit a L.I.V.E. Diszkont, Monoron, a Jókai utca 3-5. szám alatt!

Kerti parti? Születésnap? Céges rendezvény? Nagyobb tételben is vásárolhat!

A monori üzlet nagy raktárkészlettel áll a vásárlók rendelkezésére, így nagyobb rendezvény lebonyolítása esetén is számíthat a L.I.V.E. Diszkontra! A bolt kínálatában szinte az összes hazai sörgyár terméke megtalálható, a különlegesebb ízvilágot kedvelők búzasöröket és ízesített söröket is találnak a polcokon. Természetesen a bolti ár alatt.

A kínálatban minőségi borok és röviditalok megtalálhatóak, az alacsony ár ezekre a termékekre is érvényes, az őszi akció keretében pedig még kedvezőbb áron vásárolhatnak bort és pezsgőt. Nézzen be, győződjön meg róla a saját szemével!

Próbálja ki a kedvező árú saját gyártású termékeket is!

A L.I.V.E. Diszkontban a tulajdonos Ajtai család saját gyártású üdítői, szörpjei és ásványianyag-tartalmú vizei is kaphatóak. A monori Ajtai család neve garancia a jó minőségre, hiszen több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az üdítőital gyártás terén. Próbálja ki Ön is a Hüsi szénsavas üdítőket, a Tündér szörpöket vagy a Mineral Aqua palackos vizet!

A minőség mellett az egészség is fontos szempont az Ajtai termékek előállításakor. A L.I.V.E. Diszkontban saját gyártású cukormentes üdítők is kaphatók. Próbálja ki Ön is!

Környezettudatos szemlélet a L.I.V.E. Diszkontban

A szódavíz a mindennapi folyadékpótlás egyik a legolcsóbb és legkörnyezettudatosabb megoldása a csapvíz után. A szódavíz előállítása sokkal kevésbé terheli a környezetet, mint a például a PET palackos ásványvíz, hiszen a szódagyártás során nem keletkezik rengeteg felesleges műanyag hulladék. A szódás palackok újratölthetőek, töltésük zárt rendszerben történik, ezért nincs szükség a palackok vegyszeres tisztítására.

Ha a kedvező ár mellett a környezettudatosság is fontos része az életének, vásároljon Ajtai Szódát a A L.I.V.E. Diszkontban!

A L.I.V.E. Diszkont tulajdonosa a zöldenergia elkötelezett híve. A saját forgalmazású italok üvegpalackjait visszaváltják, az üzletek között zöldrendszámos autókkal szállítják az árut, az üzletben napkollektorok biztosítják az energiaellátást.

Tudja hol tud igazán kényelmesen bevásárolni? Otthon a kedvenc fotelében ülve! Ha most arra gondol, ez biztosan valami vicc, megnyugtatjuk, nem az. A L.I.V.E. Diszkont elindította internetes áruházát, amelynek köszönhetően akár már a nappaliban ülve is elvégezheti a bevásárlást. Számítógépe böngészőjébe gépelje be: www.evedd.hu és egy gyors regisztráció után már pakolhatja is a termékeket a virtuális kosarába. A webshopban élelmiszereket, italokat, vegyiárukat, állateledelt és még sok egyebet vásárolhat. Csomagját átveheti a helyszínen vagy kérhet házhozszállítást. Használja ki a lehetőséget, vásároljon kényelmesen, gyorsan és egyszerűen az otthonából a www.evedd.hu oldalon keresztül!