fbpx

Duna House Ingatlaniroda

Ingatlaniroda

Vecsés

A tapasztalt és megbízható ingatlanközvetítő segíthet, hogy valóra váltsa álmát. A kókler rémálommá változtathatja az életét. Ugye, nem szeretné egy rossz döntéssel romba dönteni az álmait?

Legyen szó lakáseladásról vagy vásárlásról, életünk egyik legnagyobb pénzügyi döntését hozzuk meg, mikor rászánjuk magunkat, hogy belevágunk. Döntésünknek hosszú távú következményei lesznek, így a jó üzlet akár élethosszig tartó boldogságot, a rossz választás pedig keserűséget, legrosszabb esetben akár teljes anyagi csődöt is jelenthet. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, kire bízzuk ingatlan adásvételünket. Amíg a rosszul megválasztott segítség csak bajt hoz a nyakunkra, addig egy megbízható és tapasztalt szakember leveszi a vállunkról a terhet, és segít meghozni a legjobb döntést. A vecsési Duna House ingatlaniroda munkatársai – nagy szakmai tapasztalattal és az iroda mögött álló megbízható háttérrel – segítenek abban, hogy élete nagy döntése egyúttal a legjobb döntés is legyen.

Ingatlanvásárláskor és eladáskor számos nehézséggel, buktatóval találhatjuk szembe magunkat, amelyek leküzdésében sokat segíthet egy tapasztalt ingatlanközvetítő!

A vecsési Duna House munkatársai megszűrik azokat az ügyfeleket, akik ingatlant szeretnének vásárolni. Az igények felmérése után kiválasztják a vásárlók elképzeléseihez leginkább passzoló ingatlanokat, ezáltal az eladókat potenciális vevőkkel kötik össze. Az eladónak nem kell folyamatosan készenlétben állnia, az ingatlanos bármikor be tudja mutatni a lakást a vásárlójelölteknek. Az ingatlanközvetítő ismeri a piaci árakat, így segíti az eladót az optimális eladási ár kialakításában. Az értékesítő a bemutatók során az eladó helyett tárgyal, továbbá segít a vevő és az eladó közötti megalkudásban. Ezzel számos, olykor igen kellemetlen pillanattól menti meg a feleket.

A Duna House irodája ellenőrzött feltételek szerint működik, így többek között attól sem kell tartania, hogy a illetéktelenek tenyerelnek rá eladó ingatlanára.

Ingatlanvásárlás esetén a felmerülő igények és a rendelkezésre álló lehetőségek összehangolása az ügyfelek érdeke. Ebben is segít a komoly szakmai tapasztalattal rendelkező vecsési csapat!

– Az a célunk, hogy az ügyfelek valós képet kapjanak az ingatlanokról és a vásárlással vagy az eladással járó anyagi lehetőségekről – hangsúlyozza Sági Zsuzsanna, a vecsési Duna House ingatlaniroda vezetője. A legtöbben úgy lépnek be az iroda ajtaján, hogy nincsenek tisztában az anyagi kondíciókkal, sokszor nincs összhangban az ügyfelek elképzelése a valós lehetőségekkel, olykor pedig az is kiderül, hogy az igényeiket nem mérték fel pontosan, így gyakran menet közben derül ki, nem az az ingatlan a legmegfelelőbb számukra, amelyik a hirdetések alapján először megtetszett.

– Az egyik legfontosabb feladatunk, hogy ügyfeleinket hiteles információkkal lássuk el, amelyek segítségével olyan ingatlant vásárolhatnak, amely az igényeiknek és a pénztárcájuknak egyaránt megfelel – szögezi le Sági Zsuzsanna.

A vecsési Duna House ingatlaniroda munkatársai több szakmai elismerésben is részesültek. Az irodát évről-évre országos szinten is a legjobb 10-15 közé sorolja a szakma, ezáltal Ön is nyugodt lehet afelől, hogy adásvételi ügyletei a legjobb kezekben lesznek!

A Duna House bőséges ingatlankínálata a garancia arra, hogy megtalálja álmai otthonát!

A vecsési iroda Vecséstől Ócsáig, Üllőtől Ceglédig, a XVII. kerülettől Maglódig egyaránt értékesít ingatlanokat. Az iroda értékesítői a Duna House országos hálózatával szoros kapcsolatban vannak, így akár az ország távoli pontjáról is hozhatnak potenciális vásárlót a régióba. Ahogyan a régió vásárlói számára is találhatnak megfelelő ingatlant az ország bármely pontján. Az iroda a lakóingatlanokon túl üzleti célú ingatlanokat és üdülőket is értékesít.

Ingatlanvásárlását csak hitelfelvétellel tudja megoldani? A bankfüggetlen háttérnek köszönhetően az Ön számára is elérhetőek a legjobb hitelkonstrukciók!

A hitelfelvétellel óvatosan kell bánni, nem szabad tőle félni, de minden esetben pontos tervezést igényel. A Duna House a bankfüggetlen Hitelcentrum segítségével biztosítja, hogy ügyfelei az anyagi lehetőségeikhez mérten a legjobb feltételekkel jussanak hitelhez. A személyre szabott ajánlatoknak köszönhetően Ön olyan hitelszerződést köthet, amilyet a költségvetése elbír!

Folyamatosan megújuló, naprakész kínálattal várja ügyfeleit a Duna House ingatlaniroda Vecsésen, a Fő utca 181. szám alatt.
Telefonszám: 06-29/550-560.

A profizmus alap, de nem hiányozhat az empátia sem a vecsési iroda munkatársaiból. Itt az ügyfél az első, és ez nem csak elcsépelt marketingszöveg!

Az a ház másnak csak egy ingatlan a sok közül, de a tulajdonosnak a biztonságot adó otthona, egyben a legféltettebb kincse. Óriási a felelősség az ingatlanközvetítő vállán, hiszen rajta áll vagy bukik a sikeres üzlet, amely az ügyfél életét jó de akár a rossz irányba is elmozdíthatja. A jó ingatlanügynök profizmussal végzi a munkáját, de nem hiányzik belőle az ügyfél iránt érzett empátia sem. Fontos, hogy az ügyfelek érezzék, az ingatlanügylet kimenetele az értékesítőnek is fontos.

A vecsési irodában csak olyan munkatársak dolgoznak, akik már bizonyítottak. Egy-egy értékesítés alkalmával tapasztalatukat és legjobb szaktudásukat állítják az ügyfelek szolgálatába, többek között ennek is köszönhető, hogy az elmúlt 10 évben a térség ingatlanpiacának egyik meghatározó szereplőjévé váltak.