fbpx

Örökzöld Forrás Bt.

faiskola, kertépítés, kertészet

Gyömrő

15 éve a szakmában

Mészáros Imre, a gyömrői Örökzöld Forrás Bt. tulajdonosa másfél évtizeddel ezelőtt indította vállalkozását. A dísznövény kereskedelemmel, gyümölcsfák forgalmazásával, örökzöldek termelésével, valamint kertek tervezésével, építésével és térburkolatok kivitelezésével foglalkozó szakember 15 éve szolgálja ki gyömrői és környékbeli vásárlói, megrendelői igényeit, az elvárható legmagasabb szinten. Az elégedett vásárlók visszajelzései alapján elmondható, hogy az Örökzöld Forrás és Mészáros Imre neve egyet jelent az igényes munkavégzéssel és a kiváló minőségű növényekkel.

Kerttervezés az agrármérnök szakértelemével

Mészáros Imre egészen fiatalon szívta magába a kertek szeretetét. A kertészkedés végig kísérte az életét, többek között ezért döntött úgy, hogy agrármérnöknek tanul. Elméleti és gyakorlati tudását felsőfokú képzésen gyarapította, majd a diploma megszerzésével magasabb szintre emelte. Néhány évvel később automatizálási technikus szakmát is szerzett, azóta automata öntözőrendszerek tervezésével, építésével is foglalkozik.
Tudásából vásárlói, megrendelői profitálnak, hiszen Mészáros Imre azon túl, hogy a növények és a kertépítés szakértője, hivatásának is tekinti a kertész szakmát.

Ne adja fel az álmát, Önnek is lehet szép a kertje! Bízza a munkát szakemberre, aki minden gondot levesz a válláról, a tervezéstől a kivitelezésig! Hívja az Örökzöld Forrás Bt.-t! 06-30/483-7892

Bizalomra épül a megrendelő és a kivitelező kapcsolata

– Fontos, hogy megismerjem a megrendelőket, ezáltal pedig olyan kertet építsek számukra, amiben hosszú távon is örömüket lelik – mondja Mészáros Imre. Az Örökzöld Forrás Bt. tulajdonosa szerint fontos, hogy a megrendelő és a kivitelező között bizalmi kapcsolat alakuljon ki, hiszen a szakembernek a megrendelővel együtt, és olykor helyette is kell gondolkoznia. Ugyanis a kertnek nem csak a megrendelő elképzeléseinek kell megfelelnie, a kerttulajdonos életviteléhez is passzolnia kell, hogy elkerülhetőek legyenek a későbbi kellemetlenségek. Például a kevés szabadidővel rendelkező megrendelő kertjébe nem szabad olyan növényeket telepíteni, amelyek rendszeres törődést igényelnek – mondja a szakember.

Örökzöld Faiskola: itt mindent megtalál, amire szüksége van kertje csinosításához

Kutatások is bizonyítják, de tapasztaltból is tudjuk, hogy a szép, harmonikus kert hozzájárul a kiegyensúlyozottabb élethez. Mindannyian arra vágyunk, hogy kertünk olyan hely legyen, amelyben gyönyörködhetünk, ne pedig olyan, amely folyamatosan bosszúságot okoz.

A gyömrői Örökzöld Faiskolában mindent megtalál, amivel megvalósíthatja álmai kertjét, a tulajdonos a legszebb növényekkel járul hozzá a vásárlók kertszépítéséhez.

Gyömrőn, a Frangepán utca 2. szám alatt, az Örökzöld Faiskolában díszfák, cserjék, sövénynovények, évelők, hortenziák, rhododendronok, magnóliák, labdarózsák, továbbá virágföldek, földkeverékek, fenyőkéreg vakondháló és geotextíliák széles választéka várja a vásárlókat.

Örökzöldet helyi termelőtől!

A lombjukkal díszítő növények, fenyőfélék a legkedveltebb növénycsoportba tartoznak, ezért különösen fontos, hogy a vásárlók jó minőséget kapjanak a pénzükért. Mészáros Imre saját földjein termeli meg az örökzöldeket, melyeket az Örökzöld Faiskolában Ön is megvásárolhat. A saját termelésű örökzöldek kimagasló minőséget jelentenek!

A legfinomabb gyümölcs az Ön kertjében terem!

Szeretne friss gyümölcsöt tenni a családi asztalra? Örülne, ha télen is lenne házi készítésű lekvár, befőtt a spejzban?
Vásároljon gyümölcsfákat, bogyósgyümölcs-oltványokat, egzotikus gyümölcstermőket az Örökzöld Faiskolában, hogy megtapasztalja a saját kertjében termett gyümölcs semmihez sem fogható zamatát!

Ne feledje, az ősz a legelőnyösebb időszak a gyümölcsfák ültetésére!

Az Örökzöld Faiskolában végzett kertész segít a vásárlóknak eligazodni a növények világában. Kérjen tanácsot, ha nem biztos a dolgában! Térjen be, nézzen körül még ma!

Örökzöld Faiskola – Gyömrő, Frangepán utca 2.

Közterületek megújítása

Mészáros Imre keze nyomát őrzi több gyömrői közterület. A polgármesteri hivatal környezetének megújításakor a parkolók, sétányok térkövezését, bokrok, fák ültetését végezte az Örökzöld Forrás Bt. Emellett a Gyömrői Rendőrőrs, a Gyömrő Védőnői Szolgálat, illetve a Pátria Takarék központi épületének parkosításában, térburkolatainak készítésében is részt vett a gyömrői vállalkozó.

Az Örökzöld Forrás Bt. 15 év szakmai tapasztalattal vállalja kertek tervezését és kivitelezését, kertfenntartást, automata öntözőrendszerek és kerti tavak kiépítését, térburkolatok építését. Tel.: 06-30/483-7892.