5 stílustanács Marilyn Monroe-tól

Színésznő, énekes és modell és szexszimbólum

Több sikeres filmben szerepelt az 1950-es és az 1960-as évek elején. Kitűnően ki tudta emelni azokat az erényeket, amitől egy nő még szebb, még nőiesebb tud lenni. Néhány tanácsot hátrahagyott az utókornak.

Figyeld meg milyen az alakod

Minden nőnek egyedi alakja és mérete van. Marilyn maga is ismert volt a nőies vonalairól és ideális homokóra alakjáról, úgy öltözött, hogy kiemelje a legjobb tulajdonságait. Ez magában foglalja az alakot átölelő szűk ruhákat, a szabadon hagyott nyakvonalat és a térd alatt érő ceruza szoknyákat.

A kevesebb több

Az ékszer egy nőnek mindig csodás dolog, de ne vigyük túlzásba! Marilyn megértette, hogy az egyszerűséggel többet ér el, és minimális kiegészítőket használt. Gyakran csak egy, két kulcsfontosságú darabot viselt, mint például egy csillogó nyaklánc vagy egy pár káprázatos fülbevaló.

Ragyogjon az arcod

Marilyn arcszíne mindig kifogástalan volt a fényképeken és a képernyőn. A tökéletes ragyogás titka a könnyed őszibarack színű réteg volt, amit egy kis fénnyel emelt ki az arccsontokon.

Keresd meg a saját stílusod

Marilyn híres volt saját stílusáról, amelynek védjegye többek között a kasmír pulóverek, a ceruza szoknyák vagy a szűk rövidnadrágok. Átölelték ezek a klasszikus darabok az alakját, és nem félt megmutatni korántsem tökéletes idomait. Magabiztosságával mégis el tudta hitetni, hogy nincs nála szebb. Válaszd ki azt a ruhát, amiben jól érzed magad és kiemeli vagy formálja az alakodat. Viseld bátran és magabiztosan. A siker nem marad el.

A vörös rúzs

Marilyn élénkvörös rúzst viselt, hogy az ajkai teljesebbé váljanak és az arca elbűvölőbb legyen. A legenda szerint a sminkmestere öt különböző színárnyalatot és fényt használt, hogy az ikonikus vörös ajkat létrehozza. Ha változást keresel, fontold meg egy új, merészebb rúzs használatát.

Marilyn Monroe-nak volt egy klasszikus hollywoodi megjelenése, amely soha nem fog kimenni a divatból. Vegyük át ezeket a stílustippeket a hollywoodi királynőtől, hogy nőiesebb, magabiztosabb megjelenésünk legyen.

VB