Augusztus 19. szombat 19 óra

TOLLASBÁL

Jegyek a helyszínen válthatók.

Dánszentmiklós, Muzsik kastély

Három különleges nő, művész, feleség, akik a zenés műfaj fergeteges sokszínűségében és klasszikus versek sorai között keresik a megfejtést a szerelem, a boldogság, az odaadás, a hit kérdéseire, kellő humorral és öniróniával fűszerezve. Musical, operett, spanyol dalok és könnyed opera áriák alkotják a műsor gerincét, humoros versekkel, jelenetekkel tarkítva. A kellemes időtöltést és könnyed hangulatot irodalmi kvízjátékok teszik még izgalmasabbá és szórakoztatóvá.

Kékkovács Mara a Budapesti Operettszínház művészeként az egész világot bejárta a színház operett előadásaival, Németországot a Szépség és a Szörnyeteg főszerepével.

Lakatos Diána operaénekes Liszt Ferenc Zeneakadémián végzett opera- énekes-tanár szakon, Andor Éva növendékeként. Jelenleg az Egressy Béni Zenei Szakközépiskola magánének tanszakának vezetője, templomi koncertek, külföldi és belföldi előadások rendszeres vendége.

Somlai Valéria zongoraművész , hosszú éveket töltött Távol-Keleten, Közel-Keleten és valamennyi európai országban koncerttermek és luxushotelek meghívott szólistájaként. Repertoárja felölel a klasszikus zeneirodalom remekeitől egészen a népszerű dalokig, filmzenékig minden műfajt.

Infó: Dánszentmiklósért Egyesület