fbpx

Török Gergő

Festés és gipszkartonozás

Régió

Precizitás és 20 év tapasztalata

Ez a szavatosság Török Gergő munkájára! Testvérével és húsz év tapasztalattal a háta mögött szakszerű segítséggel látja el, még mielőtt bele kezdene a lakása felújításába.

Számukra elengedhetetlen a pontos munka. Épp ezért biztos lehet abban, hogy addig nem hagyják abba, amíg tökéletesnek nem találják. Az elmúlt húsz évben még egyszer sem kellett őket visszahívni, azért, mert bármit javításra szorult, viszont ahol már egyszer dolgoztak, ott nagyon szívesen látják őket újra és szeretettel ajánlják az ismerősöknek.

Vajon mit tudnak ők, amit más nem?

Segítenek megtalálni azt, ami az elképzeléseibe a legjobban beleillik. Egészen biztos, hogy nem fognak olyan munkát vállalni, amit nem lehet maradéktalanul teljesíteni, így azt is el fogják mondani, ha az adott elképzelés nem kivitelezhető. Viszont olyan alternatívát is ajánlanak, amivel megoldhatóvá válnak az álmai.

Kisebb, vagy akár nagyobb, sőt óriási szobafestési gondjaira, mázolási problémáira magas színvonalú minőségi munka lesz a megoldás.

Álmodjon színeket környezetébe és meglátja a Török Gergő által végzett munkálatok végén álmai valósággá válnak. Ne habozzon! Hívjon szakembert: Török Gergő +36-20/251-0659

Segítség a házhoz szállításban

Nem kell azon törnie a fejét, hogyan kerül minden a helyszínre. Mindegy, hogy egyedül, vagy a szakemberekkel együtt válogatta össze, ha már tudja melyek azok a szükséges alapanyagok, amire szükség lesz, Török Gergőék abban is segítenek, hogy mindezt odavarázsolják, ahol szükség lesz rá a munkálatok során. Mindent a helyszínre szállítanak, amennyiben erre igény van.

Ne akarja egyedül megoldani, ha szakértő segítséget is igénybe vehet!
Hívja Török Gergőt a +36-20/251-0659-es telefonszámon!