fbpx

TNK Ingatlaniroda

Ingatlanközvetítés, értékbecslés, tanácsadás

Monor

A TNK Ingatlaniroda nyitott meg először a Monori járásban, így már 1995 óta vannak a piacon

A kezdetekben főként ingatlanértékesítéssel foglalkoztak, mivel ezzel egy hiányt pótoltak a helyi piacon. Az évek folyamán egyre bővültek a szolgáltatásaik, így mára teljes körűen kiszolgálják a hozzájuk fordulókat. Vagyis az ingatlan felértékelésétől a legkeresettebb médiumokban való hirdetésen át, a Földhivatali ügyintézésen keresztül egészen az ügyvéd előtti adásvételig átvállalják a feladatokat.

Egyedüli hivatalosan bejegyzett értékbecslő cég Monoron, ez is azt mutatja, hogy aki náluk értékelteti fel az ingatlanját, biztosan a napi piaci áron kezdheti el az értékesítést. Sőt egyéb szolgáltatásaikkal kérésre piacképessé teszik ügyfeleik problémás ingatlanát.

Nem megfelelő az ingatlana feltüntetése, vagy a jogi megosztással van problémája? Ingatlantechnikai segítségért is hívja a +36-30/9192714-es, vagy a +36-70/3311316-os telefonszámot!

Vitás ingatlanügye van? Forduljon a TNK Ingatlanirodához szakértői véleményért!

Vitás ügyeknél sem kell többet aggódnia! Háza, lakása bankügyleteihez, ingatlanbiztosításához, kárfelméréshez bizalommal fordulhat a TNK Ingatlanirodához szakértői véleményért. Egy esetleges vitás jogi eljárásánál is igénybe veheti ezt a szolgáltatást.

Fél attól, hogy legnagyobb értéke áron alul kel el? Hívja a +36-30/9192714-es, vagy a +36-70/3311316-os telefonszámot, a TNK Ingatlaniroda 22 év tapasztalatával napi értéken felbecsüli ingatlanát!

Magánszemélyeken és vállalkozásokon kívül banki és önkormányzati referenciával is rendelkeznek!

A tanácsadás egy másik fő profiljuk – az értékbecslés és ingatlanközvetítés mellett. Hasznosítási, fejlesztési, árazási tanácsokkal is fordulhatnak hozzájuk. Ha szükséges az energetikai tanúsítványt és a földmérést is elintézik. Náluk az ingatlanszolgáltatás százszázalékos vertikumát megtalálja, hiszen akár elad, akár vásárol, vagy szakértői véleményt kér, a teljes szakértői és jogi hátteret biztosítják önnek!

A szaktudásuk megkülönbözteti őket a konkurens cégektől

Aki felkeresi őket, meggyőződhet arról, hogy náluk a megbízhatóság párosul a szakértelemmel. Nem fog fájni a feje távozás után, biztos lehet abban, valóban a legkorrektebb tanácsot kapta. Diplomás kollégáik szakértelme erre a biztosíték. Irodavezetőjük európai felsőfokú ingatlanközvetítői minősítése mellett közgazdasági és mérnöki diplomával is rendelkezik. Mottójuk: az elégedett ügyfél jár csak vissza!

A Monori Wesselényi utca 12. szám alatti irodában akár adó- és illetékügyekhez is igénybe veheti szolgáltatásaikat!