fbpx

Takáts József egyéni vállalkozó

Víz-, gáz-, fűtésszerelés, ezermester szolgáltatás

Régió

Ön tudja, kihez forduljon, ha meghibásodik a fűtésrendszere? Ismer megbízható szakembert arra az esetre, ha csőtörés miatt víz önti el az otthonát?

Legalább egy víz-, gáz-, fűtésszerelő szakember telefonszáma legyen elmentve a készülékében, akit hívhat – és akire számíthat –, ha váratlan hiba jelentkezik otthonában. Manapság, mikor annyit hallani a híradásokból, hogy kevés a szakember, nem árt, ha ismer egy megbízható szerelőt, akire számíthat a bajban.

Az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb

Takáts József egyéni vállalkozó sok évet lehúzott a szakmában, mire elindította vállalkozását. Két dolog miatt döntött úgy, hogy vállalkozó lesz: az első és legfontosabb, hogy szeretne segíteni az embereken, a második fontos szempont pedig az volt, hogy a saját lábára álljon. Fontos számára a minőség, ezért a rábízott munka legapróbb részleteit is igényesen, legjobb tudása szerint végzi. Éppen úgy, mintha saját magának csinálná. Ez a záloga annak, hogy ügyfelei hosszú távon számítanak rá, újra és újra visszahívják, mikor fűtés- vagy vízszerelésre van szükségük. Egy vállalkozó számára az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb – mondta.

Nem működik a központi fűtés? Csőtörés van az otthonában? Hívja Takáts József víz-, gáz-, fűtésszerelőt a 06-70/414-5043 telefonszámon! Gyors kiszállás, precíz munkavégzés minden helyzetben!

Mit tegyek, ha tönkrement a kazánom?

A kazán a központi fűtés lelke. Súlyos anyagi velejárói lehetnek, ha elromlik a készülék, a garancián túli szervizelés nem olcsó mulatság! Kazáncserét csak hozzáértő szakemberrel szabad elvégeztetni, ellenkező esetben a további működés során akár komoly problémákkal is szembetalálhatja magát a tulajdonos!  Napjainkban is sok olyan ingatlan van, ahol még régi kazánok üzemelnek. Komoly anyagi vonzattal jár, mikor egy ilyen tönkre megy. Takáts József szerint az új kondenzációs kazánokat nem szabad régi típusú radiátorokkal összekötni, mert a bennük lévő lerakódások könnyen működésképtelenné tehetik az új kazánt, ami garanciavesztéssel jár. Ha tönkrement a kazánja egyeztessen a lehetőségekről szakemberrel! Ne fogadja el az olcsónak ígérkező megoldásokat, mert később duplán fizetheti meg a rosszul kivitelezett munka árát!

Vízvezetékszerelés és duguláselhárítás

Nincs is rosszabb annál, mikor a falban kilyukad a vízvezeték, a szivárgó víz pedig hosszú időn keresztül áztatja a falat. A hiba felfedezésekor azonnal hívjon szakembert! A vezetéket mindenképpen meg kell csináltatni, várni pedig azért nem érdemes, mert a falban szivárgó víz komoly károkat okozhat az épületben. Hasonló bosszúságot okoz, mikor nem folyik le a szennyvíz. Ilyen esetben érdemes azonnal szakemberhez fordulni, ugyanis a duguláskor jelentkező kellemetlen szagokat mérgező gázok okozzák, melyek belélegzése az egészségre is ártalmas!

Központi fűtésszerelés

Takáts József vállalja radiátor, radiátorszelep, csőhálózat, tágulási tartály, légtelenítő, automata lefúvató, fűtés biztonsági rendszerek, golyóscsapok cseréjét, légtelenítést, csőhálózatok átmosását, ázások, csőtörések, vízszivárgások megszüntetését, padló- vagy tetőfűtés kiépítését.

Vízszerelés

Hívja Takáts Józsefet, ha otthonában ázást, csőtörést kell megszüntetni, vagy fagycsapot kell cserélni. A szakember vállalja továbbá csaptelepek, WC-kagyló, WC-tartály, sarokszelep, csempeszelep, kerti csap, javítását és cseréjét, mosogatógép, mosógép bekötését, új csőhálózat kiépítését és cseréjét, vizes helyiségek felújítását (burkolómunkákkal együtt), szerelvényezést, zuhanykabin, zuhanytálca, kád, mosdókagyló és mosogató cseréjét, valamint konyhai munkalap cserét.

Kisebb felújítási és átépítési munkák esetén is hívja Takáts Józsefet!

Takáts József ezermester szolgáltatás keretében vállal kisebb hegesztéseket (eltört korlát, leszakadt vaskapu, kitört kerítéselemek), lyukfúrást (fregolik, képek, karnisok, polcok felszerelése minden típusú épületben), kilincsek, zárbetétek cseréjét, gipszkarton falak kiépítés, festést-, mázolást és villanyszerelést is!

Ne feledje, legalább egy megbízható szakember telefonszáma legyen elmentve a készülékében, akit hívhat a bajban! Takáts József víz-, gáz-, fűtésszerelő, ezermester szolgáltatás, tel.: 06-70/414-5043