fbpx

Színvilág Esküvő Dekoráció

Esküvő dekoráció, virágdekoráció, autó dekoráció, grafikai tervezés

Gyömrő

Neked is lehet álomesküvőd

Képzelj el egy kellemes nyári napot, egy gyönyörű helyszínt, egy összhangban lévő Színvilágot, mely magával ragad minden egyes embert, aki aznap Veletek ünnepel.

Nem hangzik rosszul, ugye?

Sokan ábrándoznak arról, hogy az esküvőjüket ilyen romantikus hangulatban töltsék. Amíg sokaknál ez csak álom marad a Színvilág Esküvő dekoráció csapatának hála, már több száz ifjú párnak ez a valóság lehetett.

Mi a titkuk, ami lehetővé teszi, hogy az általuk dekorált esküvők minden komponense összhangban legyen?

A tökéletes összhang titka

Az esküvői dekorációnak ki kell fejeznie a pár stílusát, az esemény fontosságát és ünnepélyességét. A Színvilág Esküvő Dekorációnál nincs két egyforma díszítés, hiszen nincs két egyforma pár, így nincs két ugyanolyan esküvő sem. Elegáns, romantikus, vintage, vagy modern stílust, rusztikusat vagy bohókásat álmodtatok meg, minden esetben meg tudják valósítani legmerészebb elképzeléseket is.

A dekoráció tökéletes összhangjának titka pedig, hogy minden egy kézben legyen tartva.

Az esküvő harmóniájához elengedhetetlen, hogy a csokrok, a virágdíszítés, a grafikai tervezés és a díszlet összhangban legyen.

A Színvilág Esküvő dekoráció csapatának hála nem kell külön egyeztetni sem a virágossal sem a grafikussal. A dekorációtól kezdve, az autódíszítésen, a grafikai megjelenésen át (meghívók, étlap, ültető kártyák, menükártyák..stb) egészen a virágdíszletig mindent rájuk bízhatunk. Egy személyes találkozón, megbeszélésen túl a párnak semmi gondja-dolga nincs az esküvő dekorációja terén. Nyugodtan koncentrálhatnak a nagy napon arra, ami a legfontosabb. Egymásra.

Azonban a menyegző számtalan, tökélyre fejleszthető, apró részlete közül nem elhanyagolható az esküvő alapjait meghatározó helyszínválasztás sem.

A tökéletes helyszín

A Nagy Nap mindenkinek élete talán egyik legfontosabb eseménye. Egy jól megválasztott helyszín keretbe foglalja az egészet, valamint hangulatot és stílust is ad. Ahhoz, hogy a Nagy Nap egy örök, életre szóló élmény legyen érdemes számotokra kedves helyen rendezni. Abban az esetben, ha tanácstalanok vagytok helyszínválasztást illetően a Színvilág Esküvődekoráció csapata két remek helyi esküvőhelyszínre hívja fel a figyelmetek.

Az egyik a Gyömrői Allure Garden és Új Halászkert étterem, mely közel 300 fős esküvők lebonyolítására nyújt lehetőséget.
A másik pedig a Gyömrői Tó partján festői környezetben található Negresco étterem.

A közös pont a két helyszínben, ami garantálja esküvőtök mesebeli csillogását pedig nem más, mint a Színvilág Esküvő dekoráció csapata.

Az évtizedek során tanúsított megbízható, minőségi munkájuknak hála a Színvilág kiérdemelte mindkét csodálatos Gyömrői helyszínen a Ház dekorosa címet, így a tökéletes helyszín mellett garantált a minőségi, kreatív és egyedi dekoráció is.

Ha Te is szeretnéd kreatív, lendületes és megbízható cégre bízni esküvőd dekorációját a Színvilág Esküvő dekoráció csapata várja jelentkezésed. A szabad időpontok fogynak. Legyél Te is a több száz elégedett ügyfél egyike!