fbpx

Szépségforrás Stúdió

Szépségszalon, kozmetika, alakformálás

Vecsés

Kezelések luxuskörnyezetben, természetes alapanyagokból, mindenkinek elérhető árakon

A Szépségforrás Stúdió közel 5 éve nyitotta meg kapuit az igényes emberek előtt. Az üzletbe betérő nők és férfiak a különféle kezelések közben testet és lelket is építhetnek egyaránt. Erről a meghitt berendezések, regeneráló illatok és az ellazulást elősegítő lágy zene is gondoskodik. A kimagasló szolgáltatást és a gépparkot dicséri, hogy nem csak vecsésiek látogatják szeretettel a stúdiót, hanem a környező településekről is idejárnak szépülni az emberek. Nem kell már a fővárosba utaznia senkinek, ha professzionális kezeléseket, vagy luxuskozmetikai szolgáltatásokat akar, természetesen megfelelő szaktudással. A szépségstúdió fő profiljaihoz – az arc- és testkezelésekhez, alakformáláshoz egyaránt – a legmodernebb technikai berendezéseket és természetes alapanyagokat használja.

Arckezelések látványos eredménnyel akár egy kezelés után a francia luxuskozmetikummal, a Guinot-val

A Guinot egy francia kozmetikai márka, mely világ közel 70 országában több, mint 11000 szépségszalonban van jelen. A különleges és egyedi kezeléseknél nemzetközi tekintélynek és elismertségnek örvendenek. A Guinot márka arc- és testápoló, gyantázás utáni bőrnyugtató, valamint fényvédő és különleges férfikozmetikai készítmények széles skáláját is kínálja világszerte. A Szépségforrás Stúdióban már egy kezeléssel, ezekkel a kozmetikumokkal látványos eredményt tudnak elérni. Főként 35 év felett ajánlják.

Megszabadulna hegeitől, foltjaitól, vagy bőrének egyenetlenségétől?
Szeretne egy alkalom alatt 5-10 évet fiatalodni?
Akkor hívja a +36-70/630-0285-ös telefonszámon a Szépségforrás Stúdiót, és jelentkezzen be Mikrodermabráziós arckezelésre!

Nincs szükség zsírleszívásra, gyógyuljon esztétikailag ultrahangos kavitációs zsírbontással a Szépségforrás Stúdióban!

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik legújabb és leghatékonyabb vívmánya. Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást. A kezelés során nagy teljesítményű ultrahanghullámok a kezelt terület szöveteiben mikrobuborékokat hoznak létre. Ezen mikrobuborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontja. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből. A Szépségforrás Stúdióban garantálják a kavitációs kezelés után az alkalmankénti 2 centiméteres körfogatcsökkenést a testén, az ön által kiválasztott területen.

SZŐRSTOP-akció a Szépségforrás Stúdióban! Intim- + hónaljterület 13 ezer forintért (19 ezer helyett)! Vagy szeretne véglegesen megszabadulni nem kívánatos szőrszálaitól?
Jelentkezzen be IPL-es szőrtelenítésre a +36-70/630-0285-ös telefonszámon!