fbpx

Szabó Sándor egyéni vállalkozó

Konténeres hulladékszállítás

Pécel

Szabaduljon meg a hulladéktól!

Felgyűlt a sok haszontalan dolog a portáján? Konténert keres a sok lomnak, építési törmeléknek, zöldhulladéknak? Szabó Sándor konténerszállító Önt is megszabadítja a sok hulladéktól! Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, több mint 40 darab konténerrel áll a rendelkezésére a péceli vállalkozó!

Konténerrendelés 3-tól 8 köbméterig, hulladékszállítás engedéllyel Pécel, Gödöllő, Isaszeg, Dány, Mende, Vecsés, Ecser településeken és a IV, XV, XVIII. kerületekben! Hívja a 06-30/200-1163 telefonszámot!

Gondot jelent az udvaron felhalmozódott építési törmelék? Rendeljen konténert, számolja fel a sitthalmokat!

Építkezésnél, lakásfelújításnál sok bontási törmelék keletkezik, amely kezelése a legtöbb család háztartás számára gondot okoz. A problémára a legegyszerűbb megoldás, ha konténert rendel és elszállíttatja a felhalmozódott sittet! Szabó Sándor eszközparkjában a 3 köbméteres konténertől egészen a 8 köbméteresig igen széles a paletta, így biztosan Ön is megtalálja a legmegfelelőbb méretet! Ne feledje: az építési törmelék szennyezi a környezetet, ezért fontos, hogy összegyűjtsük és a hulladéklerakóba szállítassuk!

Lomtalanít? A konténerrendelés erre is megoldást jelent!

Meg akar szabadulni a régi lomoktól, kacatoktól, amelyek már csak porfogónak jók? Szabadítsa fel az értékes helyet otthonában, a felgyülemlett lomokat pedig szállíttassa szabályosan működő lerakóhelyre!

Óvja a környezetet, csak megbízható vállalkozótól rendeljen konténert!

Ugye Ön is tudja, hogy több százezres bírsággal is sújthatják az illegális hulladéklerakást? Nem csak a borsos büntetés miatt fontos, hogy a hulladék ne az erdőben végezze, sokkal inkább az élővilágra gyakorolt káros hatásai miatt. Az illegális hulladéklerakás súlyos környezetszennyezést okoz! Ha Önnek is fontos a környezetvédelem, csak olyan vállalkozóval szállítassa el hulladékát, aki rendelkezik hulladékszállítási engedéllyel!

Hívja Szabó Sándor konténerszállítót a 06-30/200-1163 telefonszámon, ha Önnek is fontos a környezetvédelem!