fbpx

Spar Magyarország Kft

Állás

Régió

Hálózatbővítés miatt sofőröket keres a SPAR

 

A SPAR Magyarország üzletlánca – az újabb áruháznyitásoknak és a franchise-hálózat szélesedésének köszönhetően – dinamikusan, gyors ütemben növekszik.

A jelentősen megnőtt for­galom miatt a SPAR megkezdte a bicskei és üllői logisztikai központjainak bővítését. Az első körben négy-négyezer négyzetméterrel megnövelt elosztó- és szervezőcentrumok így összesen
már 90 000  m² területen szol­gálják ki és támogatják az üzlethálózatot. A látványos növekedés indokolja, hogy a kiskereskedelmi vállalat új gépjárművezető kollégákkal erősítse a munkatársai mintegy 13  000 fős csapatát.

A SPAR Magyarország az üllői logisztikai központjába sofőr munkatársakat keres, akik legalább C kategóriás jogosítvánnyal és emelő-hátfal kezelői engedéllyel rendelkeznek. Az E besorolású vezetői engedély előny, de nem feltétel, mivel a vállalat a C kategóriával jelentkezőket – tanulmányi szerződés keretein belül – E minősítéshez segíti.

A vállalat kiemelkedő kereseti lehetőséget biztosít: a sofőr kollégák átlagosan havi bruttó 500-600 ezer forintot kereshetnek, amely teljesítményarányosan jóval több is lehet. A dolgozók 13. havi bért, havonta bruttó 10 000 forint béren kívüli készpénzes juttatást, valamint műszakpótlékot is kapnak a délutáni, éjszakai és hétvégi munkavállalás esetén. A versenyképes alapjövedelem és a számos béren kívüli juttatás mellett a vállalat támogatja a munkatársak szakmai fejlődését is. A döntést segítő szempont lehet, hogy a belföldi fuvarozás a nemzetközivel szemben azért előnyös, mert a munkatárs minden nap otthon lehet a családjával.

A bejelentett, az érvényes jogszabályoknak minden tekintetben megfelelő – többek között a vezetési időt és pihenőidőket maximálisan betartó –hosszú távú munkalehetőség során a SPAR a rugalmas műszakbeosztás lehetőségét is kínálja.
A kulturált, minőségi munkakörülményeket a legmodernebb eszközpark és közel 100 hűtős szerelvényből álló gépjármű-flotta garantálja, a járművek átlagkora mindössze 3 év. A magyarországi kiskereskedelmi láncok piacán a SPAR az egyetlen cég, amely saját járműállománnyal rendelkezik, ezáltal is jobban oda tud figyelni kollégái igényeire.

Aki szeretne egy összetartó, dinamikus csapat tagja lenni és szereti az önálló, felelősségteljes munkát, küldje el az önéletrajzát az
olah­.krisztina@spar.hu e-mail cím-re a megpályázni kívánt munkakör feltüntetésével, vagy érdeklődjön +36-20/823-8352-es telefonszámon.