fbpx

Slim X Monor

Alakformálás

Monor

Szórakoztató alakformálás megerőltetés nélkül?

A megerőltető fogyókúrák ideje lejárt!

Itt az idő felfedezni hogyan lehet lefogyni gyorsan, szórakozva, ebben segítenek a Monori Infra Slim X alakformáló stúdióban.

Az Infra Slim X egy vákuumteres, kombinált fitneszgép, amely a különböző technológiák együttes alkalmazásával nem csak maximalizálja az edzés hatékonyságát, de egészségmegőrzés és közérzetjavítás szempontjából is jelentős eszköz az alakformálásban. A vákuum-, a kollagén-, az infra-, az oxigén-, az ózon- és az aromaterápia mind hozzájárul a test méregtelenítő folyamataihoz és a zsírbontáshoz.

Nyakunkon a bikiniszezon és még le kellene adni pár kilót a tökéletes alakhoz? Megvalósítható a Monori Infra Slim X segítségével.
Jelentkezzen be még ma! +06-70/431-8922

A Slim X igazi áttörés az alakformálásban.

Az infrasugarak behatolnak a bőr alá így belülről a zsírszövetekben beindítják a méregtelenítést és a zsírbontást, valamint fokozzák a vér- és nyirokkeringést. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén, a nyirokrendszer útján távozik. Így a testmozgás sokszorosára fokozza a hatékonyságot.

Felgyorsítja a méregtelenítő folyamatokat, valamint jelentős szerepet játszik az egészség megőrzésében.

Az infravörös sugárzás megelőzi a szív-és érrendszeri betegségek kialakulását, értágító hatású, ezáltal a keringést is serkenti. Cukorbetegség esetében megelőzi a szövetek elhalását, csökkenti a mozgásszervi panaszokat.

Extrafunkciók, melyek az igazi luxusérzést adják! Mindenki megérdemli a kényeztetést! Hívja a +06-70/431-8922 számot, vagy látogasson el az Infra Slim X alakformáló stúdióba, a Monor, Kossuth Lajos utca 95. 4. üzletbe!

Lássuk mik is ezek az extrakényeztető funkciók!

Három darab mélyreható infra van a SlimX-gépekben, ami a comb alsó részére is hat.

Kollagénterápia

A kollagénterápia különleges alkotóelemei hozzásegítik a bőrszövetet, hogy a bőrszerkezet újjáépítéséhez szükséges kollagént, elasztint és enzimeket termeljen. A kollagénterápia hatására az oxigénellátás fokozódik, a felesleges anyagok kiválasztása felgyorsul, és javul a bőr nedvességfelszívó- és nedvességmegkötő-képessége is, ezért az eredménye egy látványosan feszesebb és szebb bőr.

Ózonterápia

Az ózonterápia egy különleges eljárás, melyet az orvostudomány több évtizede használ fertőtlenítő, baktériumölő, sebgyógyító, regeneráló hatása miatt. Az oxigénterápiához hasonlóan támogatja az immunrendszer funkcióját, és természetes méregtelenítő, sejtépítő, ezért az InfraSlim X fekvő infrabicikli alapfunkcióinak kiegészítőjeként páratlanul hatékonnyá teheti az alakformáló és egészségmegőrző kezeléseket.

Oxigénterápia

A kezelés hatékonyságát nagyban növelheti az oxigénterápia, ami sajátos módon serkenti a regenerálódást a szervezetben. Az optimális működéshez percenként 1 liter oxigénre van szüksége a sejteknek, amit egy egészséges testfunkció esetében a vér szállít el a szövetekhez. Gyakori azonban, hogy az egészségtelen életmód, a káros környezeti hatások, vagy az időskori szív- és érrendszeri problémák egy alacsonyabb oxigénszintet eredményeznek a vérben, ami különböző tünetekhez vezethet, kezdve a migréntől a mozgásszervrendszeri és emésztési panaszokig. A levegő oxigéntartalma 18-20 %, ezzel szemben az oxigénterápia egy jelentősen magasabb, 30 %-os oxigéntartalmú levegő belégzését teszi lehetővé. Az InfraSlim X fekvő infrabicikli alakformáló és egészségmegőrző hatása nagymértékben növelhető ezzel az extrafunkcióval, mivel a sejtek oxigénnel való telítődése gyorsítja a regenerálódást és maximálisra fokozódik a méreganyag-kiválasztás.

Bejelentkezés a +06-70/431-8922 telefonszámon, vagy személyesen
2200 Monor, Kossuth Lajos utca 95. 4. üzletben lehetséges.