fbpx

Shinheung SEC EU Kft.

Autóalkatrész gyártás

Monor

Élen a környezetvédelemben

A Shinheung cégcsoport célkitűzése, hogy munkásságával hozzájáruljon a fenntartható gazdaság fejlődéséhez és ezáltal az emberiség jövőjének megóvásához, valamint, hogy folyamatos kutatás-fejlesztési és termék­innovációi révén Európában is vezető globális zöldenergia-ipari vállalattá váljon.

A Shinheung Sec EU Kft., a koreai tulajdonú Shinheung Sec Részvénytársaság legfiatalabb leányvállalata. Az anyavállalat 1979-ben alapult családi vállalkozásként, és 40 éves pályafutása alatt Dél-Koreában, Kínában és Malajziában is több üzemet alapított, mielőtt 2017-ben megérkezett Monorra, hogy létrehozza első európai gyárát Shinheung Sec Eu Kft. néven.

Az elmúlt 2 év során az Ipar utca 20. szám alatt egy hatalmas, többmilliárd forintos beruházás keretében alakították ki a telephelyet, mely egy több száz főt foglalkoztatni képes, máig dinamikusan fejlődő, a legkülönfélébb gyártási folyamatokat és technológiákat kiszolgáló üzem.

A hangsúly az egyedi szabadalom alapján elektromos járművek akkumulátor-alkatrészeinek gyártásán van, melyek elsősorban magas nívójú, német gyártmányú személygépkocsikba kerülnek beépítésre.

Munkahely, mely többet ad

Jelenleg közel 300 fő munkavállalót foglalkoztat a cég, többségében Monorról és a környező településekről. A terveik szerint 2020 végéig a munkaerő-állomány 600 fő fölé emelkedik, melyet szeretnének szintén helyi munkaerővel feltölteni.

Ezek a munkahelyek kiemelkedő lehetőséget nyújtanak a környékbeliek számára, hiszen pályakezdőknek és újrakezdőknek is különféle pozíciókban tudnak helyet biztosítani. A megbízható, ambiciózus és tanulékony kollégákat a cégen belüli folyamatos képzésekkel, időnként teljes ellátásos koreai tanulmányutakkal támogatják, hogy a folyamatosan növekvő társaságnál magas beosztásokat és sikereket érhessenek el.

A munkavállalók bejárásának megkönnyítésére idén tavasszal elindult az első céges buszjárat is, mely egyelőre Monorierdőt, Pilist, Nyáregyházát, Csévharasztot és Vasadot érinti. A folyamatos létszámnövekedéssel egybekötve a busz útvonalai is bővítésre kerülnek. Ezen felül a cég hosszú távú tervei között szerepel a messzebbről érkezők számára munkásszálló biztosítása, sőt még gyermekmegőrző üzemeltetése is.

A koreai-magyar gazdasági kapcsolat már évtizedek óta segíti egymás fejlődését, és most mi is részesei lehetünk a multikulturális együttműködésnek. A koreai kollégáktól nem csak a technológia és a gyártási folyamatok minden csínját-bínját, hanem a csapatszellem, összetartás és egymás támogatásának fontosságát is eltanulják az itt dolgozók. Az elmúlt két év tapasztalatai alapján aki csak itt dolgozik örömmel állíthatja, hogy remek csapattá alakultak, segítenek egymásnak, és a közös munkavégzés során nem csak új kollégákat, hanem sok új barátot is megismerhettek.

Ahhoz, hogy a hosszú távú tervek megvalósuljanak, szükség van további csapattársakra.

Ezért minden érdeklődőt szeretettel várnak rendszeres, gyárlátogatással egybekötött csoportos állásinterjúkra, ahol a leendő kollégák személyesen is betekintést nyerhetnek az üzem területére és a fantasztikus csapat munkájába!

Weboldal: www.shsec.co.kr/eng/