fbpx

Planet Kids

Angol-magyar nyelvű magánóvoda

Pécel

Gyerekbolygó a város szívében

A Planet Kids angol-magyar magánóvoda Pécelen, a város központjában, mégis csendes helyen található, ahonnan egy kis sétával a patakhoz, a halastóhoz, vagy a Ráday-kastélyhoz lehet eljutni. A 3-7 éves korú gyermekek számára létrehozott intézmény egy igazi gyerekparadicsom, hiszen melyik szülő ne szeretné azt, hogy gyermeke egy ilyen meghitt, idillikus környezetben töltse a hétköznapokat, miközben az anyuka és az apuka dolgozik. A Planet Kids alapítója, a New Yorkban született Moharos Gabriella, gyermekpszichológus, sokéves pedagógusi tapasztalattal úgy véli, nem mindegy egy kisgyermek milyen környezetben nő fel. Kifejezetten pozitív hatással van egy gyermekre, ha már korán magukba szívja a multikultúrát, sőt egy más nemzetiségű gyerekkel töltött idő a perspektívájukat is szélesíti, ami csak hasznára válhat felnőttkorban. Gabriella nem csak az idegen nyelv fontosságát hangsúlyozza, hanem azt is, hogy igyekszik a szülőkkel szoros, napi kapcsolatot kialakítani, nyitott a javaslatokra és fontosak a visszajelzések is számára, hogy érzi magát a gyermek az óvodában.

Fókuszban az Ön gyermeke!

Az intézmény küldetése, hogy az élethosszig való tanulás szeretete a gyermekek életében egy pozitív változást alapozzon meg a pedagógusok és a közösség tagjainak támogatása által. A Planet Kidsben az óvodai tanterv szerint haladnak, vagyis sok integrált programjuk van, azonban fontosnak tartják, hogy a gyermekek megtanulják az egymás iránti tiszteletet, az osztozkodás örömét, a problémáik megoldását, az értelmes gondolkodást, a kezdeményező-készséget, és azt, hogy helyesen cselekedjenek különböző szituációkban. Az óvoda nem kizárólag a tananyag elsajátításáról, hanem sokkal inkább egy olyan folyamatról szól, melyben a gyermek egésze fejlődik és alakul át. Minden gyermek egyedi, és ezt a Planet Kids munkatársai is tudják, hiszen minden óvodást a saját fejlődési ritmusának megfelelően kezelik. Van aki kiemelkedő rajzképességekkel rendelkezik, míg más gyerek egy igazi örökmozgó, így mindenki más és más figyelmet igényel.

Ha szeretné egy igazán jó helyen tudni gyermekét, pillantson bele a Planet Kids óvodásainak mindennapjaiba! https://www.facebook.com/PlanetKidsPecel

Játszva, énekelve, angolul

Az óvodában egész napos angol nyelvi nevelés folyik tapasztalt angol anyanyelvű tanárral, aki az angolul beszélő magyar óvodapedagógussal együttműködve adja át a gyermekeknek az angol nyelv ismeretét és szeretetét, így gyermeke könnyen, játszva sajátítja el az angol nyelvet. A gyermekek nem tanulják az angolt, hanem szinte rögtön magukba szívják azt, így az angol nyelv már nem is lesz olyan idegen számára. Vannak akik pár hét alatt, de vannak olyanok, is, akik pár nap alatt szépen kommunikálnak angolul. Ahogy egy gyermek bekerül egy ilyen környezetben, az lesz számára a természetes, hiszen dalok, mondókák, vagy mesék által rengeteg szót tudnak ösztönösen rögzíteni.

Szeretetteljes közegben egész nap, minden nap!

A Planet Kids csoportszobái nemcsak gyönyörűek, de biztosítják azt a megnyugtató környezetet is, ami a tanításhoz és tanuláshoz kell. Minden csoportban található laptop, projektor és Wifi, valamint az összes teremben a korosztálynak megfelelő játékok várják az ovisokat. A Planet Kids varázslatos világa az a hely, ahol gyermeke egy szeretetteljes, élményekben gazdag óvodai életet tud élni, ahol a cél a gyermeki személyiség teljes kibontakoztatása, érzelmi világuk gazdagítása és egy olyan elfogadó gyermekközösség kialakítása, ahol a gyermek örömmel tölti el mindennapjait.

Látogasson el Ön is és tekintse meg a Planet Kids világát!
Cím: 2119 Pécel, Szemere Pál u. 18.

Tanítás a falakon kívül is!

A Planet Kids tiszteletben tartja a nemzetközi és kulturális különbségeket, hiszen a világ minden pontjáról járnak hozzájuk gyerekek, így több ünnepet tartanak meg mint egy hagyományos óvodai intézményben. Emellett különös figyelmet fordítanak arra is, hogy ne csak az óvodában beszélgessenek angolul a gyerekekkel, hanem egy kirándulás alkalmával is, vagy ha ellátogatnak a közeli pékségbe, cukrászdába, vagy a zöldségeshez.

Fő az egészség!

Planet Kids-ben tápanyagban gazdag, kiegyensúlyozott étrendet biztosítanak az óvodások számára. Rendszeresen kapnak gyümölcsöt, zöldséget és több gabonafélét, valamint külön étrendet – pluszköltség felszámolása nélkül – biztosítanak a cukorbeteg, glutén-, és laktóz-érzékeny gyermekeknek.

Milyen oktatáson kívüli, külön térítési díj ellenében igénybe vehető foglalkozásokat biztosítanak az Ön gyermekének?

 • lovaglás
 • úszás
 • dzsúdo
 • balett
 • foci
 • énekoktatás
 • gitároktatás
 • kézműves foglalkozások
 • mozgásterápia
 • síelés
 • tenisz

Kérdése van? Hívja a 06-28/741-105-ös telefonszámot!