fbpx

Petrovai Pince

Vendéglátás, családi, baráti és céges rendezvények

Monor

Egy helyszín a Monori Pincefaluban, ahol minden azért történik, hogy a vendég szép élményekkel térjen haza

A jó család egység, szövetség, menedék, ahol jól és biztonságban érezhetjük magunkat. A családias légkör megteremtése, az együttlét meghittsége sok összetevőből áll. Nem alkalmas rá minden helyszín. Talán a legfontosabb, hogy kötetlen hangulatban tudjuk megélni az érzéseinket, a meghitt pillanatokat. A monori Petrovai Pince tulajdonosai arra törekedtek, mikor családi örökségüket, a strázsahegyi pincét vendéglátó helyszínné alakították, hogy a derűs hangulatú beszélgetések, a fontos pillanatok tökéletes helyszíne legyen. Családias hangulatával, házias ízeivel, barátságos kiszolgálásával sikerül elérni, hogy a vendégek szép emlékként őrizzék meg a Petrovai Pincében eltöltött időt.

Panoráma és tágas terasz várja a Strázsahegy legédesebb dűlőjében

A Petrovai Pince – amint a tulajdonosok fogalmaznak – monori Strázsahegy „legédesebb” dűlőjében, a Mézes soron található. Eleinte csak saját célra használták a tulajdonosok, családi és baráti összejövetelek kedvelt helyszínéül szolgált, mígnem az ismerősök ajánlására úgy döntöttek, hogy a nagyközönség előtt is megnyitják.
A kilátó szomszédságában lévő épület csodálatos strázsahegyi panorámával, a szőlők között meghúzódó terasszal, saját parkolóval és teljes körű ellátással várja azokat a családokat, baráti társaságokat és cégeket, akiknek fontos, hogy a közösen eltöltött idő maradandó emlék legyen!

A Petrovai Pincében 15-50 fős családi rendezvények (pl. keresztelő, születésnap, névnap, ballagás, esküvő), baráti összejövetelek – akár legény- és leánybúcsúk –, osztálytalálkozók, illetve céges rendezvények lebonyolítására nyílik lehetőség. Kérjen ajánlatot a 06-70/434-3254-estelefonszámon!

A minőségi, finom házias ételekkel Ön is elégedett lesz!

A Petrovai Pince egyik titka a felszolgált ételekben és italokban rejlik. A terítéken szereplő házias ízű finomságok elkényeztetik a rendezvények vendégeit, a felszolgált szörpök frissítőek és felüdítőek egyszerre, a ház bora pedig a legjobbak közül való – ráadásul korlátlanul fogyasztható.
Az ételek olaj helyett zsírral készülnek, a felszolgált húsok nem a szupermarketből, hanem helyi kistermelőktől kerülnek a tányérokra, ízfokozókat pedig keresve sem találunk, az ízeket a legfinomabb fűszerek teszik még izgalmasabbá. A Petrovai Pincében úgy főz a szakács, mintha a saját családjának készítené az ételeket!

Finom sülteket enne? A pörkölt a kedvence? Ízletes csülköt szeretne az ünnepi menübe? A baráti beszélgetéshez Ön szerint is füstölt kolbász és szalonna dukál? Előételt is szeretne? Desszertnek friss rétest? Válasszon kedvére a Petrovai Pince bőséges kínálatából! Egyedi kívánsága van? Nem akadály, a pince szakácsa készséggel teljesíti!
Ha elfogyott poharából a bor, újratöltik a háziak! Korlátlan bor és szörpfogyasztás a rendezvény ideje alatt!

Fokozza a hangulatot egy különleges programmal!

A Petrovai Pince a strázsahegyi kilátó szomszédságában, a pincefalu egyik legelragadóbb hangulatú területén fekszik. Tegyenek egy sétát a környéken, gyönyörködjenek a kilátó nyújtotta panorámában! Séta helyett választhatják a lovaskocsit is, fedezzék fel a pincefalut lovaskocsikázás közben! Ismerkedjen meg a Strázsahegy értékeivel, ismerje meg a helyi szőlészet és borászat hagyományait az Ezer Pince Szőlészeti és Borászati Tanösvényen.
A Petrovai Pince vendégeként a felsorolt alternatív programok segítségével további élményekkel gazdagíthatja családi, baráti és céges rendezvényét!

Családi, baráti és céges rendezvények lebonyolítása a Petrovai Pincében!
A részletekről érdeklődjön a 06-70/434-3254-es telefonszámon!

Disznóvágás a Petrovai Pincében

A hidegebb idő beálltával, ősztől tavaszig baráti összejövetelek és céges csapatépítők népszerű programja a bulival egybekötött disznóvágás. A Petrovai Pincének hentese is van, aki vállalja a levágott állat feldolgozását, így a program résztvevőinek tényleg nincs más dolguk, csak élvezni a szórakozást.