fbpx

Petrics Nordart

Norvég elektromos fűtőrendszerek kiépítése, fűtőpanelek értékesítése

Régió

Hallott már a norvég elektromos fűtőpanelekről? Ha még nem, akkor épp itt az ideje, hogy megismerkedjen az innovatív energiatakarékos technológiával!

Lejárt a központi fűtés ideje? Ezt felelőtlenség lenne kijelenteni, ellenben abban biztosak vagyunk, hogy napjainkban már léteznek olyan megoldások, amelyek tökéletes alternatívát nyújtanak otthonunk fűtésére a régi rendszerekkel szemben. A norvég elektromos fűtőpanelek a leghidegebb napokon is kiszámíthatóan és biztonságosan varázsolják meleggé az otthonát. Használatuk komfortos, kényelmes, nem igényelnek karbantartást, gazdaságos működésükkel pedig pénzt takarítanak meg Önnek!

Nem csak hatékony, esztétikus is az elektromos fűtésrendszer!

Volt idő, mikor az öntöttvasból készült tagos elrendezésű radiátorok számítottak a technológia csúcsának. Aztán eljárt felettük az idő, manapság már nem felelnek meg az esztétikai követelményeknek. Napjainkban acéllemez radiátorokkal találkozhatunk a legtöbb lakásban, melyek öntöttvas elődjeiknél lényegesen megnyerőbb külsővel rendelkeznek, de előfordul, hogy még így is feleslegesen sok helyet elfoglalnak a falon. A norvég fűtőpanelek a hagyományos radiátoroknál jóval kisebb helyen is elférnek, légies megjelenésüknek köszönhetően belesimulnak a környezetükbe.

Hogyan működik?

A fűtőpanel konvenciós elv alapján működik, vagyis alul beáramlik a hideg levegő, áthalad a fűtőbetéten és melegítve távozik. A készülék csupán 20 másodpercen keresztül vesz fel áramot, amint a hőmérséklet elérte a kívánt szintet a szabályozó kikapcsol. A fűtőbetét egy kerámiaházban lévő speciális ötvözet, melynek hőmérséklete alacsony, nem izzik, ezért élettartama gyakorlatilag örökös. A fűtőpanelek előnye, hogy tetszőlegesen választható hozzá vezérlő termosztát, használati igényeknek megfelelően.

Hol lehet használni?

Egyszóval? Bárhol! Bővebben? Bárhol, ahol elektromos áram van! Az elektromos fűtőpanelek lakóingatlanokon túl irodákban, üzlethelyiségekben éppen úgy alkalmasak a fűtésre, mint közintézményekben.

Milyen előnyei vannak az elektromos fűtőpaneleknek?

  • bárhol kialakítható, ahol áram van
  • nem kell tartani az egyre magasabb gázszámláktól
  • tiszta, biztonságos, egyszerűen kezelhető, maximálisan kiszámítható
  • régi fűtésrendszerét a legkisebb ráfordítással cserélheti újra, ezáltal pénzt takarítva meg!
  • megoldható lakása, hétvégi háza fűtése egyedi körülmények között is!
  • nem igényel rendszeresen ellenőrzést szakember által!
  • minden fűtőpanelre 5 év teljeskörű cseregaranciát vállalunk!

Vezérelje fűtését okostelefonnal!

A 21. században ez nem a valóságtól elrugaszkodott gondolat! Elektromos fűtését távolról is működtetheti, mindössze a zsebében lapuló okostelefonra és egy applikációra van szüksége és máris élvezheti a távirányítással járó előnyöket. A programozás pofonegyszerű, bárki könnyen elsajátíthatja!

Kedvező áron keres korszerű technológiát? Önnek is segít a Petrics Nordart!

Petrics Imre több évtizedes építőipari tapasztalatait felhasználva az ügyfelek igényeihez igazította vállalkozását, így született meg az elektromos fűtésrendszerek kiépítését végző Petrics Nordart.
– Szeretnék segíteni az embereknek, hogy az otthonaikban olyan megbízható prémium minőségű
fűtésrendszereket használjanak melyeket meg lehet fizetni. Ezért a NORDART elektromos fűtésrendszert ajánlom mindenkinek. Dizájn, gazdaságosságosság, megbízhatóság szempontjából is az élen jár – hangsúlyozta Petrics Imre.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérjen ajánlatot a Petrcsi Nordarttól!
Hívja a 06-30/342-7060 telefonszámot!