fbpx

Pékmester Bt., Rábai Sütöde

Kenyér, péksütemény

Monor

Ön is szeretne olyan kenyeret és péksüteményt az asztalára, amiről nagymamája mesélt?

Biztosan járt már úgy ön is, hogy a frissen megvett kenyere, vagy zsömléje estére összeesett, mint egy szivacs. Miközben szeletelte azon bosszankodott, hogy a kése csak összelapítja, ahelyett, hogy szép szeleteket szelne belőle. Vagy éppen ragadozónak érezte magát, miután csak tépni tudta fogaival amikor beleharapott.

Na a Rábai Sütödékben vásárolt kenyérrel és péksüteménnyel ez nem fordulhat elő. Miért? Mert adnak a minőségre! Adalékmentesen sütnek a saját kemencéikben és saját silójú minőségi lisztekből adalékmentesen kovásszal készítik el a kenyereiket és péksüteményeiket. A kemencében a péksütemények nonstop, míg a ropogóshéjú kenyerek naponta háromszor is sülnek.

Ráadásul 50 év szakmai tapasztalattal teszik mindezt – Monoron immár 34 éve.

Ön nem monori? Vagy messze van a Kossuth utca? Esetleg nem csak kenyérre és péksüteményre van szüksége?

Már önnek ez sem jelenthet problémát! A Rábai Sütöde 6 üzlettel várja vásárlóit. Nem kell Gyömrőről, Pilisről, Albertirsáról beutaznia Monorra friss ízletes kenyérért, péksüteményért, hisz ezeken a településeken megtalálja ugyanazt a minőséget helyben sütve. Ráadásul a tejért és más alapélelmiszerekért sem kell messzebbre mennie. Sőt kényeztetheti magát vásárlás közben egy forró kapucsínóval!

Szeretne egy igazi másfél kilós parasztkenyeret a Monori Strázsát, vagy egy Kontyos kenyeret? Délután is friss péktermékeket szeretne? Mindezt megtalálja a Rábai Sütödékben!

Szeretne lelkiismeret-furdalás nélkül kenyeret és péksüteményeket enni?

Megeszik egy szelet kenyeret vagy elcsábul egy túróstáskára, de jaj percekkel később már akkora a hasa, mint egy lufi?
Nem mindig a sokat emlegetett glutén teszi ezt önnel, mint ahogy ezt sokan mondják. A rábai pékségekben nem gázzal felfújt adalékokkal teletömött áruval várják. Kínálatukban megtalálja a legmodernebb étkezési szokásokhoz igazodó alapanyagokból készült termékeket úgy, mint a teljeskiőrlésű lisztből, vagy tönkölybúzából készült kenyeret és péksüteményt. De kérhet búzacsírás vagy chiamagos bagett is!

Péksüteményből István király szobra, vagy az Ország Kenyere? Rábai Gábornak ez csak egy újabb kihívás

A családi vállalkozást Rábai Gábor a feleségével és fiaival viszi. A pékmester édesapának mióta besegítenek gyerekei, jut ideje új termékek kigondolására, na és díszmunkák készítésére, mellyel sorra nyeri a hazai és nemzetközi versenyeket. Pedig komoly kihívás egy ilyen megmérettetés, melyre 5 fajta süteményt, 5 fajta kenyeret és díszműveket is kell készíteni. A pékmester a tönkölybúzás-joghurtos kenyeréért – mely a fia receptje szerint készült – dicsekedhet már az Ország Kenyere 2013 megtisztelő kitüntetéssel. Emellett országos és Európa-bajnoki címmel, sőt eljutott a világbajnokság porondjára Párizsba, ahol beválasztották a Francia Péknagymesterek Klubjába.

Megkóstolná a francia pékek nagymesterének munkáját? Akkor térjen be a Rábai Sütöde egyikébe Monoron, Gyömrőn, Pilisen vagy Albertirsán!