fbpx

Papp Fa - Lumber market 2008. Kft.

Fenyő fűrészáru

Üllő

Több évtizedes szakmai tapasztalattal várják a vásárlókat!

A Lumber Market 2008. Kft. két és fél évvel ezelőtt lépett be a faipari kereskedők közé, de a tulajdonos családja, a Papp név immár 40 éve jelen van a piacon. A családi vállalkozás fő profilja a fenyő fűrészárú kereskedelem és az ehhez tartozó szolgáltatások, mint a faanyagok méretre vágása, gyalulása, továbbá saját készítésű faházak árusításával is foglalkoznak üllői telephelyükön.

Otthoni barkácsolók és építőipari vállalkozások igényeit egyaránt kiszolgálja a Lumber Market 2008. Kft.

A Lumber Market 2008. Kft. nem tesz különbséget az ügyfelek között. A fatelep kínálata igazodik a vásárlók igényeihez, az otthoni hobbibarkácsolók éppen úgy megtalálják a keresett faanyagot, mint például egy építőipari cég. Legyen szó kerítés- vagy tetőanyagról, zsindelyekről, lécekről, deszkákról, egy darabról vagy több százról, a Lumber Market 2008. Kft. fatelepe minden vásárló számára megoldást nyújt, ha faanyagról van szó.

Itt mindent megtalál, ami tetőépítéshez, felújításhoz szükséges!

A Lumber Market fatelepén minden anyagot megvásárolhat, amelyre szüksége lehet tetőépítés vagy felújítás során. Fólia, zsindely, lécek, szarufák, ácskapocs, szögek, hogy csak párat említsünk a kínálatból. Jöjjön el az üllői fatelepre, győződjön meg saját szemével a faanyag minőségéről és válasszon az anyagok közül!

Építkezik, felújít, mindezt a Fészekrakó program keretében? Jó ha tudja, hogy a Lumber Market 2008 Kft. a program regisztrált partnere! További információért hívja a 06-20-245-9317-as telefonszámot!

Ön megálmodja, a Lumber Market megépíti!

Minőségi szerszámtároló faházat keres? A Lumber Market 2008 Kft. egyedi igények alapján is készít minőségi, stabil szerkezetű szerszámtároló faházakat. Nincs otthon elég hely? Ne a padlást vagy a sufnit zsúfolja tovább, egy kerti faházzal egy helyre összpontosíthatja szerszámait, közben pedig rengeteg helyet szabadíthat fel otthonában!