fbpx

Olivér Játékbolt

játékkiskereskedés

Monor

Ne utazzon Budapestre minőségi játékokért! Úgy sem talál a Monori és Gyömrői Olivér Játékbolt kínálatánál kedvezőbb áron márkás termékeket

Járt már úgy, hogy gyermeke elektromos autója, búgócsigája, helikoptere, babaháza a vásárlás napján tönkrement? Látta már ezután az arcát, amikor a szomorúságát próbálta leplezni, hogy ne rontsa el az ön örömét? Ha igen, akkor tudja már mit jelent a minőségi játék, amire sokszor a márkanév maga a garancia. Ezek idő- és kopásálló termékek, ami nem csupán azt jelenti, hogy gyermeke évekig tudja majd használni őket, hanem azt, hogy később még tovább is ajándékozhatják a családban. Sőt egy játékbörzén elcserélhetik, akár el is adhatják.

Ilyen játékokat forgalmaz kedvező áron az Olivér Játékbolt mindkét üzletében, Monoron és Gyömrőn egyaránt. Itt attól sem kell tartania, hogy nem találja meg gyermeke álmát, hisz a bőséges áruválaszték és a kedvezményes ár mellett nem létezik olyan Magyarországon kapható minőségi termék, amit ne szereznének meg önnek pár napon belül a lehető legkedvezőbb áron.

Szeretne 50% kedvezménnyel vásárolni Lego, Fisher Price, Mattel Barbi, Thomas, Hot Wheels játékokat?

A kifutótermékeket óriási akciókkal folyamatosan megtalálja az Olivér Játékbolt polcain. Ne várjon a nevezetes napokra, ünnepekre! Vásárolja meg előre a márkás akciós játékokat gyermekének, unokájának, rokonai csemetéinek! Ha nem tudna eligazodni a játékrengetegben, bizalommal forduljon az eladókhoz, akik minden kérdésére tudják a kielégítő választ! Sőt lelkesen segítenek a kornak, nemnek és árnak megfelelő választásban.

Egyedi játékot keres? Vagy nem tudja, hol kapható? Látogasson el az Olivér Játékboltba és rendelje meg kedvező áron Monoron a Kossuth Lajos u. 95., vagy Gyömrőn a Táncsics Mihály u. 51.-be.

Újszülött érkezett a családba? Vagy babalátogatóba indul, de nem tudja mit vegyen?

Válasszon fejlesztőjátékot az Olivér Játékboltban! A kisdedeknek a fejlesztőjátékok nem csupán egy szórakozást. Bár minden édesanya és édesapa örül egy kis pihenőnek, amivel egy kis időt nyer a házimunkához, vagy pihenéshez, amikor csecsemője már önállóan is eljátszik. De ezek a játékok nem csak a szülőknek nagy segítség, hanem nélkülözhetetlen eszközei a babáknak is a tapasztalatszerzésen keresztüli tanuláshoz, ami a megfelelő fejlődésükhöz elengedhetetlen.

Mielőtt nyakába venné a várost, hívja a +36-29/411-496-os telefonszámot és érdeklődjön a kedvezményes árakról!

Minden hatodik vásárlásnál extra, 10%-os kedvezmény is jár a hűséges ügyfeleknek

Nem kell már a nagy bevásárlóközpontokba járnia a gyermekének pecsétekért és bélyegekért járó apró bóvli mütyürökért. Az Oliver Játékboltban 5000 forint feletti vásárlása után egy hűségkártya jár, amely a továbbiakban minden 3000 forint feletti vásárlásból 5% kedvezményt nyújt. Sőt minden hatodik alkalommal extrajutalomként ezt megduplázzák önnek. És az Olivér Játékboltban az is természetes, hogy ezt a végösszegből számolják, amibe az akciós termékek is beletartoznak.

Válassza az Olivér Játékboltot, ezzel a régiós gyerekeket is támogatja vásárlásával! Mivel minden régiós közintézmény fix 10%-os kedvezményben részesül náluk!

A kínálatot mindig a kereslet határozza meg!

Ez az Olivér Játékbolt mottója. A hajdanán még búcsúkban kereskedő családi vállalkozás a bizonyítéka annak, mennyire igazak ezek régi a szólások, közmondások. Vajon ma ki gondolná, a Monoron 1989-ben megnyitott játékbolt alapgondolata abból született meg, hogy Monoron nincs búcsú, így az itt élők nem tudnak a városban játékot venni. Azóta Bényéről, Káváról, Monorierdőről és még sorolhatnánk a környékbeli településeket, ahonnan idejárnak játékot vásárolni az emberek. Csak most már nem csupán búgócsigákat, hanem Fisher Price és Hot Wheels játékokat is keresnek.