Nicolette étterem és panzió

vendéglátás

Monor

Több mint két évtizede a vendégek szolgálatában

A Nicolette Étterem és Panzió 1986 őszén családi vállalkozás keretében kezdte meg működését Monor frekventált helyén, közel a városközponthoz. A kezdetben monoriak törzshelyeként üzemelő presszó a 90-es évek elejétől kezdődő folyamatos korszerűsítésnek és bővítésnek köszönhetően érte el jelenlegi arculatát. Idén áprilistól egy új, fiatal csapat, a gasztroforradalom csúcsán elhatározta, hogy ők bizony szeretnék újra visszahozni a pezsgő életet Monorra. A fiatal üzletvezető, Murvai Róbert szerint a vendéglátóstól függ, hogy érzi magát a vendég az étteremben, éppen ezért a Nicolette étterem lendületes csapata mindent megtesz, hogy a vendégek elégedetten távozzanak, hiszen a jó hírnév az igazi garancia.

Ön is a rajong a házias ízekért?

Unja, hogy ma már szinte minden a streetfood és kézműves ételek kavalkádjáról szól és sokszor azt sem tudja mit eszik? Ha Ön is inkább a hagyományos ételeket preferálja, akkor elég csak betérni a Nicolettbe, ahol a kínálat elsősorban a magyaros, házias jellegű ételekre specializálódott, de fiatalos újragondolással készülnek, továbbá nem hiányoznak az étlapról a nemzetközi konyha remekei, sőt a könnyű vegetáriánus ételek sem. Az állandó a’La Carte étlap, valamint Extra és Fittness menü ajánlatok mellett minden nap kétféle menüből választhatnak vendégeik, melyeket igény szerint házhoz is szállítanak. Továbbá nagy hangsúlyt fektetnek a nyugdíjas korosztály, diákok, valamint nagyobb volumenű cégek kiszolgálására is.

Újdonságainkról tájékozódjon Facebook oldalunkon vagy hívja a 06-29/414-524 telefonszámot!

Elege van abból, hogy minden jó programért a fővárosba kell utaznia?

Már nem kell, hiszen a kívül-belül megújult étterem nyáron grillterasszal, igényes, élő jazz-és blues koncerttel várja a fiatalokat és időseket egyaránt. A hidegebb időszakban pedig különböző tematikus rendezvények várják a szórakozni vágyókat. Igazodva az igényekhez a konyha mellett a bár is átalakult, kibővült italválasztékkal, Gin-tonic különlegességekkel és monori borokkal gazdagodott a kínálat. Mivel a helyi borok méltán népszerűek, bátran ajánlják a vendégeknek, sőt a korábbi elképzelésekhez igazodva a monori borok népszerűsítését tűzték ki célul az étteremben.

Jó programot keres a közelben? Aktuális rendezvényünkről tájékozódjon Facebook oldalunkon

Meglepetés party-t vagy osztálytalálkozót szervez?

Az étterem jelenleg összesen 80 főt tud klimatizált, kényelmes, családias környezetben vendégül látni, illetve 40 fő részére különteremmel is tud szolgálni. Az étterem kedvező belső felosztása lehetővé teszi kisebb és nagyobb rendezvények lebonyolítását egyaránt. Ennek köszönhetően esküvők, bankettek, konferenciák, születésnapi party-k, ballagások, állófogadások tökéletes helyszíne lehet a Nicolette étterem, ahol a technikai felszereltségtől kezdve a dekorációig mindenről gondoskodnak. Önnek már csak annyi marad, hogy jól érzi magát!

A rendezvény vendégeinek szállást keres?

Nem kell messzire mennie, hiszen az étterem feletti közvetlen panzióban egy-, kettő-, illetve háromágyas szobák vehetők igénybe. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, továbbá zárt parkolót is biztosítanak.

Foglalja le most! Telefon: 06-70/629-2626 telefonszámot!

Szakértelem mindenek felett

A vendégek teljes kényelméről évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek, valamint a szakma iránt elkötelezett lelkes fiatalok is egyaránt gondoskodnak. Az étterem vezetése fontosnak tartja a szakember utánpótlást, ezért a Szterényi József Szakiskola és Szakközépiskola diákjai közül sokan náluk töltik kötelező szakmai gyakorlatukat, bízva abban, hogy ezzel a tevékenységgel is hozzájárulnak a híres magyar vendégszeretet és vendéglátás színvonalának emeléséhez.