fbpx

Monorautó Kft.

személyautó és tehergépkocsi szerviz, műszaki vizsga, eredetiség vizsgálat

Monor

Meghibásodott az autója, de nem tud választani a szervizek ajánlata közül? Járművét nyugodt szívvel rábízhatja a Monorautó Kft. képzett szakembergárdájára, akik széleskörű szervizszolgáltatással várják Önt és gépkocsiját!

A Monorautó Kft. járműjavító egysége képes elvégezni kis- és nagyjavításokat, karambolos javításokat személy és tehergépkocsikra egyaránt. A járművek folyamatos karbantartását, mint olajcsere és generál szerviz, a Monorautó Kft. képzett szakemberei végzik.

A Monorautó Kft. vállalja:

  • személygépkocsik teljes körű javítását
  • gumiszerelést
  • klímafertőtlenítést
  • számítógépes hibakód olvasást törléssel
  • diagnosztikát
  • futómű geometriai ellenőrzését és állítását,
  • olajcserét
  • személy és kistehergépjárművek karosszéria és fényezés javítását
  • teljes körű kárügyintézést, helyszíni kárfelvételt

Probléma van a gépkocsijával? Ne halogassa a szervizt, kérjen időpontot még ma! Monorautó Kft. Tel.: 06-29/412-786, 06-30/690-3716.

A Monorautó Kft.-nél akkor is jó helyen jár, ha kamionszerviz-szolgáltatást keres!

Monoron a 4-es főút 34. kilométerénél Önt széleskörű kamionszerviz-szolgáltatások is várják. Ne keressen tovább, ha olajcserére, gumiszerelésre, mosásra, átvizsgálásra, hatósági vizsgára, eredetiségvizsgálatra valamint tachográf illesztésre és hitelesítésre van szüksége!

Tudja, hogy meddig érvényes gépjárműve műszaki vizsgája?

A Monorautó Kft. hatósági műszaki vizsgaállomásán személyautók, tehergépkocsik, pótkocsik, utánfutók valamint mezőgazdasági gépjárművek vizsgáztatását egyaránt vállalják.

Kérjen időpontot műszaki vizsgára a 06-29/412-786, vagy a 06-30/690-3716. telefonszámon!

Teher- és személygépkocsi mosó

A Monorautó Kft. telephelyén található teher- és személygépkocsi mosóban minden gépjármű külső és belső mosását, továbbá alváz- és motormosást is vállalnak.

Gépjárműszerelés, autóvillamossági szerelés, hatósági műszaki vizsga, hatósági eredetiségvizsgálat, karambolos járművek javítása, szélvédőjavítás és csere, klímaberendezés javítás és töltés, gumiszerelés, centrírozás, flotta-szervizelés gyári eljárással, tachográf illesztés, kötelező és casco biztosítás kötés, okmányirodai ügyintézés (jármű átíratás) Monoron a 4-es főút 34. kilométerénél, a Monorautó Kft.-nél! 06-29/412-786, 06-30/690-3716.