Mevik Group Kft.

Klíma és légtechnikai berendezések telepítése, karbantartása, javítása

Gyömrő

Vojcsik Viktor, a gyömrői székhelyű Mevik Group Kft. tulajdonosa és vezetője több mint 10 éve foglalkozik klímaberendezések telepítésével, karbantartásával és javításával.

Vojcsik Viktor és vállalkozása a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált cég, ezáltal hivatalosan végezheti a hűtőgőzzel rendelkező klímaberendezések beszerelését. Ne feledje, az érvényben lévő szabályozás szerint csak regisztrált szakember végezhet klímaszerelést! Erre mindig figyeljen oda, hogy a későbbiekben megóvja magát a kókler munkavégzésből eredő problémáktól!

Időben szereltesse be a klímaberendezést otthonába, hogy elviselhető legyen a nyári kánikula!

A nyár közeledtével egyre több munkája van a szerelőknek, ezért érdemes még a meleg hónapok beköszönte előtt, a január-március közötti időszakban beépíttetni a klímát az otthonába. Az előrejelzések szerint egyre szélsőségesebb időjárási körülmények várnak ránk, ebbe pedig a gyakori és hosszan elhúzódó nyári extrém meleg is beletartozik. Lassan oda jutunk, hogy a klímaberendezések éppen olyan alapfelszerelése lesz a lakásnak, mint a kazán vagy a kandalló. Ne habozzon sokáig, ha megszületett az elhatározás, biztosítsa be otthonát a forróság ellen a nyár beköszönte előtt!

Nem bírja a kánikulát? Klímát szeretne otthonába? Hívja a 06-20/995-0383-as telefonszámot! Gyömrő 30 kilométeres körzetében ingyenes felmérés!

Megbízható szakemberrel végeztesse el a munkát, így elkerülheti a később jelentkező problémákat!

Nem csak a hatósági előírások miatt érdemes megbízható szakembert választani! A szakszerűtlen szerelés később nagyon sok bosszúságot okoz, például nem lesz megfelelő berendezés hatásfoka, az esztétika is sérülhet, ha nem megfelelően építik be a készüléket, növekedhet a fogyasztás és még sorolhatnánk, mennyi kellemetlenség várhat azokra, akik egy kóklerre bízzák a klímaszerelést!
A 10 éves szakmai tapasztalat és a sok elégedett ügyfél a garancia arra, hogy Önt nem érik kellemetlen meglepetések, ha a Mevik Group Kft. telepíti otthonába a klímát!

Mire számíthat, ha a Mevik Group Kft.-t bízza meg a klímaberendezés telepítésével?

  • Jó minőségű, megbízható készüléket kap a pénzéért
  • Teljes körű garancia 1,5 évig
  • Szakszerű, esztétikus szerelés
  • Kedvező ár-érték arány
  • Ingyenes felmérés

Ne vállaljon kockázatot! Bízza meg a Mevik Group Kft.-t!

Meglévő készülékek esetén ne feledkezzen meg a rendszeres és szakszerű karbantartásról!

Nem csak a készülékek meghibásodásának elkerülése a cél, a klímaberendezések karbantartása egészségügyi szempontok miatt is kiemelten fontos! A nem megfelelően karbantartott készülékek több betegség okozói is lehetnek. A beltéri egységekben kialakuló penészgombák káros hatással vannak az egészségre, allergiás vagy asztmás reakciók okozói lehetnek. Emellett az is fontos, hogy a berendezést ésszel használjuk, a túlzó használat következtében könnyen megfázhatunk.

Bízza szakemberre a klíma karbantartását, tisztítását! A Mevik Group Kft. 10 év tapasztalata garancia a minőségi karbantartás elvégzésére!
Tel.: 06-20/995-0383-as