fbpx

Méhész János Kft.

Műszaki vizsga, eredetiség vizsgálat

Monor

Hamarosan lejár gépkocsija műszaki vizsgájának érvényessége? Nem tudja hol készítesse fel autóját a következő műszaki vizsgára? Jöjjön el Monorra, gördüljön be a Méhész János Kft. műhelyébe, ahol garantáltan jó kezekben van szeretett négykerekűje!

A Méhész János Kft. 1998-ban nyitotta meg kapuit Monoron. A cég főtevékenysége gépjárművek műszaki vizsgáztatása és a vizsgára való felkészítése. A cég felkészült munkatársai gyors és pontos munkát végeznek. Nincs szükség időpontfoglalásra, a járművek műszaki vizsgáztatása érkezési sorrendben történik és a helyszínen megvárható. Személygépkocsik, tehergépkocsik (3,5 tonnáig), gömbös vonófejjel vontatható pótkocsik, lakókocsik és motorkerékpárok műszaki vizsgáztatását. Utóbbit azért is érdemes kiemelni, mert a Méhész János Kft.-nél a motorkerékpárok vizsgáztatása a az előírásoknak megfelelően, kimondottan erre a célra gyártott speciális fékpadon és szoftverrel történik.

Műszaki vizsga folyamata

 • fékvizsgálat
 • lengéscsillapító vizsgálata
 • futómű vizsgálata
 • kipufogórendszer átvizsgálása
 • szélvédő állapota
 • világítás, fény – és hangjelző berendezések, pót féklámpa megfelelő működése
 • horpadások, sérülések vizsgálata
 • ülések, biztonsági övek vizsgálata
 • gumiabroncsok és felnik megfelelő állapota
 • valamint a kötelező kiegészítők meglétének az ellenőrzése (egészségügyi csomag, izzókészlet, elakadásjelző háromszög)

A műszaki vizsga előnye

Sokan kötelező rosszként gondolnak a gépjárművek műszaki vizsgáztatására, pedig ilyenkor átfogó képet kaphatunk a járművünk állapotáról. Olyan hibákra is fény derülhet az átvizsgálás során, amelyek akár súlyos balesetek okozói is lehetnek. Ha egy jármű nem felelt meg az előírásoknak, a tulajdonosok minden esetben állapotvizsgálati lapot kapnak, amely valamennyi pótolni való hiányosságot és hibát tartalmaz.

Személygépkocsik, tehergépkocsik (3,5 tonnáig), gömbös vonófejjel vontatható pótkocsik, lakókocsik és motorkerékpárok műszaki vizsgáztatása Monoron a József Attila út 108/38 alatt.Tel.: 06-29/416-123 e-mail: info@muszakivizsga-monor.hu

A Méhész János Kft.-nél még a turpisságok is lelepleződhetnek!

A cég 2000 óta eredetiségvizsgálat végzésével is foglalkozik. A vizsgálat tulajdonosváltáskor kötelező és számos hasznos hozadéka van. Például, hogy az eredetiségvizsgálat során kiszűrhetőek a bűncselekmény útján manipulált járművek. A vizsgálat alkalmával sor kerül a motor- és alvázszám ellenőrzésére, illetve egy központi rendőrségi rendszeren is átfuttatják a járművet, ilyenkor kiderül, hogy a gépjármű lopott-e?

Mit vizsgálnak az eredetiségvizsga során?

 • a jármű okmányainak valódiságát
 • szerepel-e a jármű a hatósági körözési listán?
 • a járműazonosítókat
 • megfelel-e a jármű a gyári kialakításnak?
 • történt-e engedély nélkül átalakítás?

Márkafüggetlen gépjármű szerviz teljes körű szolgáltatása várja az ügyfeleket a Méhész János Kft.-nél!

Benzin és dízelüzemű autók korszerű márkafüggetlen szervizével várja a gépjármű tulajdonosokat Monoron a Méhész János Kft. Személyautók és kisteherautók szervizelését egyaránt vállalja a cég széleskörű ismeretekkel rendelkező szakembergárdája. A műhelyben minden elvárást kielégítő korszerű eszközparkkal végzik az autók javítását, lehetőség van továbbá számítógépes autódiagnosztika elvégzésére is!

A számítógépes diagnosztika segítségéve gyorsan kaphat pontos képet járműve állapotáról. Vizsgáltassa át autóját, foglaljon időpontot most! Tel.: 06-29/416-123

Mindenre kiterjedő szogláltatáscsomag és kedvező ár várja a Méhész János Kft. szervizének ügyfeleit!

A márkafüggetlen szervizben a következő szolgáltatások várják Önt és autóját: olajcsere, fékek és futómű javítása, vezérléscsere, felkészítés műszaki vizsgára (magában foglalja a gépjármű teljes átvizsgálását a környezetvédelmi és a műszaki követelményeknek megfelelően), elektronikai hibák kiolvasása és törlése autódiagnosztika segítségével, kipufogó javítás, autóklíma tisztítás, fertőtlenítés és töltés.

Felkészült kollégák, korszerű berendezésekkel ellátott műhely és kedvező ár? Igen, mindezek megvalósulnak a Méhész János Kft.-nél, ahol az árak jóval kedvezőbbek, mint egy márkaszervizben!

Ne halogassa gépjárműve gumicseréjét, az élete múlhat rajta!

Ön és családja biztonsága múlik a gumiabroncsokon, ezért nem érdemes halogatni a cserét! Az őszi idő beköszöntével aktuálissá válik a nyári gumiabroncsok lecserélése. Érdemes téli gumira cserélni a nyári szettet, mikor 10-12 Celsius fokra csökken a hőmérséklet. A nyári gumiabroncsok tapadása 10 Celsius alatti hőmérsékleten jelentősen csökken, mert a gumi felkeményedik. Ne kockáztasson, inkább cseréltesse le járműve gumiabroncsait a Méhész János Kft.-nél!

Gumicsere, javítás és centrírozás a Méhész János Kft.-nél. Tel.: 06-29/416-123