fbpx

Levendula Rétesház

Rétesek, bonbonok, torták, kávé

Monor

levendula banner

Az Év Cukrásza

A Levendula Rétesház alapító-tulajdonosa, Bihari János, több évtizednyi rendőri szolgálat után olyan élményt szeretett volna nyújtani, mely azonnal és kézzelfoghatóan pozitív érzésekkel tölti el a régióban élőket. Csapatát szakmailag erősíti Lusztik Mária, a 2010-es Év Cukrásza, a kávékülönlegességek összeállításában pedig Tóth Sándor népszerű szekszárdi barista segíti a tulajdonost. A megrendelő által megálmodott egyedi formatorták kézműves megalkotását tapasztalt cukrász szakember végzi.

A múlt ízei modern köntösben

Emlékszik még nagymamája mennyeien finom réteseire?

Érzi az illatát? Hallja a ropogását?

Emlékszik, hogyan járta át testét-lelkét a frissen sült sütemény melege?

Ezeket az érzéseket ébreszti fel önben a Levendula Rétesház. A Levendula Rétesház a sétálóutca üzletsorának parányi helyiségében található. A tulajdonos és csapata a vásárlók számára is látható módon, helyben készíti el a termékeket, ezért a betérők szabadon élvezhetik a frissen sült rétesek látványát és illatát.

levendula

Igényes választék tudatos vásárlóknak

Kinek ajánljuk a Levendula Rétesház réteseit, cukrászati és kávé-különlegességeit?

  • Akinek fontos, hogy helyi készítésű házirétest és süteményeket fogyasszon – mintha csak a nagyi sütötte volna
  • Aki előnyben részesíti a kézműves ételeket
  • Akinek fontos, hogy tudja: jó minőségű alapanyagok felhasználásával készült az, amit megeszik
  • Aki egészségtudatosan éli midennapjait
  • Aki diétázik, gluténérzékeny, paleo étrendet folytat, vagy valamilyen ételallergiája van…

…és mindenkinek,

  • aki a rétes mellé szeretne egy finom kávét is inni.

Rendezvényekre, esküvőkre, családi és céges eseményekre nagy tételben is elkészítik finomságaikat. Cím: 2200 Monor, Petőfi S. u. 6.

Ön hányfajta rétest kóstolt már?

A Levendula Rétesházban biztosan akad olyan rétes, amilyet még nem evett. A hagyományos túrós, mákos, meggyesen kívül kínálatukban a legváltozatosabb töltelékkel ízesített rétesek is megtalálhatóak, friss, ropogós köntösben.

Piték, bonbonok

A Levendula Rétesház nyitása óta folyamatosan, a helyi és szezonális igényekhez igazodva bővíti árukínálatát, így kézműves bonbonokkal, pitékkel, valamint egyedi formatortákkal is megörvendeztetik a vendégeket.

A kézműves bombonokat Lusztigh Mária, a 2010-es Év Cukrásza alkotja.

A hagyományos családi recept alapján készülő pitével a Levendula Rétesház nyerte el idén Magyarország egyik legnagyobb bankjának pályázatát. Ennek köszönhetően nemrég egy 5000 fős országos rendezvényre készítettek rekord mennyiségű süteményt. A Rétesház parányi üzletében Ön is megkóstolhatja ezeket a finomságokat.

Engedje szabadjára képzeletét!

A Levendula Rétesház szakemberei különleges formatorták, valamint cukor-, gluténmentes és paleo finomságok készítését is vállalják.

Álmodja meg gyermeke különleges formájú szülinapi tortáját! Nem kell lemondania a finomságokról akkor sem, ha cukor- vagy gluténmentes diétát folytat, esetleg a népszerű paleo étrend szerint éli mindennapjait.

A Levendula Rétesház garanciát vállal arra, hogy a helyben készülő, kézműves termékek alapanyagai megbízható helyről származnak, egészségesek és mindig kifogástalan minőségűek.

Vigyázat! Nem az, aminek látszik!

A parányi Levendula Rétesház nagyobb, mint gondolná. Hogy miért? Rendezvényekre, esküvőkre, családi és céges eseményekre, nagy tételben is elkészítik finomságaikat. Eddigi legnagyobb megrendelésüket 5000 fős rendezvényre készítették. Teljesítményük akár a rekordok könyvében is megállná a helyét, hiszen éjjel-nappal, megállás nélkül sültek a finomságok.

A folyamatos technikai fejlesztésnek, a profi szervezésnek köszönhetően nagylétszámú megrendeléseket is könnyedén tudnak teljesíteni.

Kóstolja meg a helyi készítésű kézműves réteseket, pitéket, bombonokat, formatortákat és kávékülönlegességeket.

Rólunk írták

„A héten kóstoltam a csoki tortát. Mennyei volt, krémes, puha, tökéletes.” (Krizsai Marianna)

„Legjobb rétes, legjobb kávé, legjobb kiszolgálás, remek hangulat, finom illatok… Imádom már most!” (Kiss Dorottya)

„A legfinomabb rétes a környéken! Csak ajánlani tudom!” (Kajos Gellért)

„Nagyon finom minden rétes, és nagyon hangulatos a hely” (Pollman Árpád)

„Nagyon finom minden!!!” (Szendrei Tibor)

levendula