fbpx

Kovács Borkút

Minőségi borkereskedelem

Monor

Kovács borkút banner

Ön is szeretne díjnyertes minőségi borokat vásárolni megfizethető áron?

Önnel is előfordult már egy szupermarket boros polcai előtt, hogy sokallta a palackok alá felírt árat? Járt már úgy, hogy megvett egy üveggel és végül nem olyan volt az íze, amilyenre számított? A legjobb választás az Ön számára a monori Kovács Borkút borkereskedés, ha a két kérdés közül legalább az egyikre igennel válaszolt.

A Kovács család 15 évvel ezelőtt nyitotta meg első borkútját a fővárosi Lehel Csarnokban. Az eltelt másfél évtized alatt további két üzlettel gyarapodott a családi vállalkozás, amely elsősorban azzal lopta be magát a sok ezer vásárló szívébe, hogy minőségi, díjnyertes borokat kínál elérhető áron.

Ne utazzon messzire, vegye meg helyben a legjobbat!

A régió egyik méltán népszerű piacán, a Monori Piaccsarnokban nyitotta meg kapuit a Kovács Borkút. Nem kell a fővárosig utazniuk, ha díjnyertes borokat szeretnének vásárolni kedvező áron, a monori borkút tartályaiból olyan neves hazai borászatok nedűit töltik a palackokba, mint a Canter Borház (Badacsonyi borvidék), a Szeleshát Birtok (Szekszárdi borvidék), vagy a Nyilas Pincészet (Mátrai borvidék).

A Kovács Borkút nyitási akciója keretében most ingyen kóstolhatja végig az üzlet borkínálatát. Éljen a lehetőséggel, ismerje meg a kereskedés kiváló borait!

Jelentős árkedvezménnyel vásárolhat!

A Kovács Borkút üzletében előnyben vannak azok a vásárlók, akiknek kiemelten fontos, hogy az ár és az érték egymással arányos legyen. A borkereskedés kedvező áron kínálja ismert, jó nevű hazai pincészetek borait, melyek között díjnyertes, oltalom alatt álló termékek találhatók. A tulajdonos maga ellenőrzi a termékeket, a neves partnerek és a folyamatos minőség-ellenőrzés a garancia a vásárlók elégedettségére.

Nem kell értenie a borokhoz, a Borkút munkatársai segítenek a választásban!

Szereti a borokat, de nem tudja, melyik fajta való a pörkölthöz és melyik a halételekhez? Esti csevegés a csillagos ég alatt a kedvesével, de nem tudja eldönteni, hogy egy testes vörös vagy egy könnyed rozé lenne jobb?

A Kovács Borkút üzletében a vásárlók elégedettsége a legfontosabb. A szakszerű – és kedves – kiszolgálásnak köszönhetően azok is megtalálják az alkalomhoz illő italt, akik kevésbé vagy egyáltalán nem értenek a borokhoz.

A Kovács Borkút kínálatával az ünnepi alkalmakra is felkészült! Vásároljon exkluzív palackos bort ajándékba szeretteinek, barátainak!

A környezetet is kíméli, ha a Kovács Borkúton vásárol!

A Kovács Borkút közel hozza a termelőt a vásárlóhoz! A Borkúton megvalósított értékesítés a jellegéből adódóan környezetbarát is, mivel a vevő által hozott, illetve a Kovács Borkúton vásárolt palackok többször felhasználhatóak, így az azok gyártásából, szállításából adódó környezeti terhelés nem számottevő, ellentétben az üveges borokéval, ahol az üveg, a dugó, a csomagolás, előállítása és ezek szállítása jelentős tényező.

Bort minden korosztálynak, akár rendezvényekre is!

18 éves kortól fölfelé minden borfogyasztó megtalálja a számítását a Kovács Borkúton. Lágy és testesebb fajták, vörös-, fehér- és rozéborok kimérve és palackozva egyaránt kaphatóak a Kovács család borkereskedésében. Legyen szó egy könnyed esti borozgatásról, nagyobb családi vagy céges rendezvényről, a Kovács Borkút minden igényt ki tud szolgálni.

Nagyobb rendezvények esetén jelentős összeget takaríthat meg, ha palackos bor helyett minőségi kimért bort vásárol! Esküvők, családi és céges rendezvények ellátását is vállalja a Kovács Borkút! Részletes ajánlatért hívja a 06-30/949-9756 telefonszámot!