fbpx

Kosztümök és Öltönyök Háza

Női és férfi divatáru

Monor

kosztum banner

Egy hely azoknak, akik adnak magukra

Ön is többször került már abba a helyzetbe, hogy valamilyen ünnepi alkalomra öltönyt vagy kösztümöt szeretett volna vásárolni, ám a környéken nem talált megfelelő minőségű és méretű ruhát?

Ne érje be a távol-keleti, silány minőségű tömegáruval! A Kosztümök és öltönyök házában a butik saját varrodájában készített igényes termékek várják. Legyen szó szoknyáról, zakóról, ingről vagy télikabátról, itt kitűnő minőségű, magyar temékeket talál, egyenesen Önre szabva.

20 éve a divatszakmában

A Kosztümök és öltönyök háza tulajdonosai, Bertalan Mózes és felesége közel két évtizede dolgozik a divatszakmában. 1998-ban varrodát nyitottak, melynek kitűnő termékeit viszonteladók terjesztették az ország egész területén, sőt, külföldön is.

Az általuk készített „Zseni módi” márkanévvel jelzett női- és férfiruhák két évtized alatt ismert és keresett termékké váltak az elegáns ruhákat kedvelő, igényes vásárlók körében.

Nagyban és kicsiben – Butik a város szívében

A Kosztümök és öltönyök háza nagyban és kicsiben is képes kiszolgálni vásárlói igényeit. A közel 20 éves nagykereskedelmi tapasztalatokat megtartva továbbra is várja régi és új viszonteladóit.

A tulajdonosok 2017 nyarán nyitották meg vadonatúj butikjukat Monor város főterén, hogy az egyéni vásárlók is könnyedén megtalálják őket. Széles, igényes árukészlettel, kedvezményekkel és családias hangulatú kiszolgálással várják Önt a Kosztümök és öltönyök háza.

Legyen törzsvásárló! Vásárljon 10 százalékkal olcsóbban törzsvásárlói kártyával!

Ami az Ön ruhatárából sem hiányozhat

Ízelítő a Kosztümök és öltönyök háza árukínálatából:

  • szoknya
  • nadrág
  • kosztüm
  • blézer
  • öltöny
  • sportzakó
  • ing
  • nyakkendő
  • szövet télikabát

Bocskai – a látható hazaszeretet

A bocskai viselet a nemzeti öntudat, a hazafias érzések egyik fontos kifejezőeszköze. Manapság rendkívül népszerű, ám különlegessége miatt beszerzése mégis sok időt és energiát kíván.

A Kosztümök és öltönyök házában női és férfi bocskai ruhák gazdag szín- és méretkínálatával találkozhat. Válasszon az aktuális készletéből, vagy kérje a bocskai viselet egyedi méretre varrását!

Vásároljon a Kosztümök és öltönyök házában, és ruháját rövid határidővel méretre igazítják Önnek! Cím: Monor, Kossuth L. U. 95/2. (Az iskolával szemben.)

Ha eddig gondot okozott a méret…

Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy nem találnak maguknak megfelelő ruhát, mert az átlagosnál kisebb vagy nagyobb testméretekkel rendelkeznek.

A Kosztümök és öltönyök házában a nőiruhákat 34-58-as méretben, míg a férfiruhákat 50-64-es méretben kínálják. Az öltönyök, kosztümök esetében lehetőség van különböző méretű alsó- és felsőrész vásárlására is.

Ha ez még mindig nem elég, a ruhákat a cég varrodájában rövid idő alatt az Ön méretére igazítják. Ne habozzon tovább! Itt az ideje, hogy megújítsa ruhatárát gyorsan, egyszerűen, Monor város szívében, a Kosztümök és öltönyök házában.

Legyen tiétek a suli legmenőbb ballagóruhája!

A Kosztümök és öltönyök házában vállalják komplett iskolai osztályok ballagóruhájának elkészítését. A diákoknak névre szólóan, mindenkinek méretre készítik el a kiválasztott ünnepi öltözéket, mindössze 2 hét határidővel. Kérjétek a butik osztályoknak szóló ajánlatát!

Gimisek figyelem!

Vásárold meg matrózblúzodat a Kosztümök és öltönyök házában, hogy te viríts a legszebb kékgallérúban az iskolai ünnepségen!

Közvetlenül a gyártótól – A jó ár garantált

A Kosztümök és öltönyök háza olyan termékeket kínál, melyek a cég saját varrodájában készülnek. Mivel a butikba közvetlenül a készítőtől érkeznek a termékek, ezért folyamatosan rendkívül kedvező árakat tudnak biztosítani.

A butik tulajdonosai húsz éve készítik „Zseni módi” ruhákat, mely idő alatt alaposan megismerték a vásárlói igényeket. Vállalkozásuk sikerének kulcsa – a minőségen kívül – a vevőikkel való közvetlen, szinte családias kapcsolat, mely miatt szívesen választja őket a fiatalabb és az idősebb korosztály egyaránt.