fbpx

Korzet Kft.

Gyógyászati segédeszközök

Monor

Az egészség hosszú távú befektetés

Jobb a bajt megelőzni, hiszen az egészség a legfőbb kincsünk, így nem csoda, hogy manapság gombamód szaporodnak azon cégek, akiknek fő célkitűzésük az egészségvédelem. Bár a megelőzés fontosságát a nyugati orvoslás is hangsúlyozza, sokan csak akkor kezdenek el figyelni magukra, amikor már megtörtént a baj. A különböző balesetek, betegségek miatt egyre több ember szorul gyógyászati segédeszközre, ám van egy hely, ahol minden olyan eszközt beszerezhetünk ami a gyors felépülést szolgálja.

Egyedi, méretre készített eszközre van szüksége?

A gyógyászati segédeszközök forgalmazásával foglalkozó Korzet Kft. az elmúlt években folyamatos fejlődésen ment keresztül, és ma már egy 371 négyzetméter alapterületű telephelyen gyártják a különböző egészségmegőrző és ápolási eszközöket. Fő tevékenységünk az egyedi gyártású, testközeli gyógyászati segédeszközök készítése, valamint sportgyógyászati termékek gyártása Medi-fix márkanév alatt. Egyedi méretre járógépeket, alsó- felső végtag és a törzs támasztására, rögzítésére szolgáló ortéziseket jól felszerelt műszerész műhelyben készítik el. A speciális gépekkel felszerelt varrodájukban méretsorozat alapján készített bandázsokat és az egyedi méretvétel alapján készített textilfűzőket és haskötőket gyártanak.

A Korzet Kft. az általuk gyártott termékek javítását is vállalja. A meghibásodott terméket csévharaszti üzemükben javítják meg, kb. 2-3 munkanapos vállalási határidővel.

Gondolta volna, hogy a talpa lenyomata ugyanolyan egyedi, mint az ujjaié?

A talpa pontosan megmutatja, hogy Önnek mi a baja! Sajnos a legtöbb ember csak akkor keres fel ortopéd szakorvost, amikor már fájdalmai elviselhetetlenné válik. A kor előrehaladtával keletkező betegségek vagy a kényelmetlen, kicsi cipő okozta deformitások mind megelőzhetőek, ha odafigyelünk lábunk jelzéseire.
Ha el akarja kerülni a lúdtalpat, a harántsüllyedést és a különböző rossz cipők okozta térd-vagy derékfájdalmat, akkor érdemes egy jobb minőségű talpbetétre pénzt áldozni. Ám ahhoz, hogy ne kelljen méretre vagdosni a talpbetétet, hanem pontosan, a saját talpunknak megfelelő méretű kerüljön a cipőbe, érdemes a ma már legpontosabb talplenyomatot adó roppanóhabos mintavételt elvégeztetni.

Ha el szeretné kerülni a lúdtalpat vagy a bokasüllyedést, válasszon a Batz talpbetétei közül. Modern roppanóhabos talpmintavétel!
Hívja a 06-29/417-741-es telefonszámot!

Megsérült sportolás közben?

Meghúzódott a lába, nem bírja a térde a terhelést, vagy egyszerűen csak fáj a háta? A Korzet Kft. speciális sportgyógyászati termékei mind az Ön gyorsabb felépülését szolgálják. A mágneses térdrögzítő használata segít a vérkeringés élénkítésében, csökkenti az akut és krónikus fájdalmakat, illetve az esetleges bedagadások ellen is jótékony hatással bír.

Az ifjak és a szépkorúak
szolgálatában is

Nem kell Budapestre utazni, hogy a babaváráshoz szükséges kellékeket beszerezze, hiszen az üzletben az alapvető termékeken túl, akár magzati szívhang hallgatót is tud vásárolni. Segítségével már a terhesség korai szakaszától (10-12. héttől) kezdve hallgatható a magzat szívhangja, mocorgásai, sőt még a baba csuklásai is. De akár a többféle mellszívó, cumisüveg, bébiőr, digitális hőmérő, sőt akár infravörös fülhőmérő közül is tud választani.

Az időskorúakra ugyanúgy gondoltak, hiszen nekik van a legnagyobb szükségük a rehabilitációs eszközökre, a különböző fürdőszobai segédeszközöktől kezdve egészen a felfekvés elleni termékek, sőt még járókeret is rendelhető. A szív és érrendszeri megbetegedések megelőzése érdekében vérnyomásmérő, míg a diabéteszben szenvedőknek vércukormérő készülék is kapható.

A szolgáltatásoknak és a széles termékkínálatnak köszönhetően minden korosztályt ki tudnak szolgálni. Tekintse meg Ön is a www.korzet.hu oldalon!

Gyógyászati segédeszközök gyártása és forgalmazása

  • sportgyógyászati termékek
  •  egészségmegőrző termékek
  • rehabilitációs eszközök
  • Salus gyereklábbelik
  •  mágneses termékek

2200 Monor, Balassi u. 1. szám alatt az Egészségház épületében