fbpx

Korrekt optika

Computeres látásvizsgálat, szemüvegkészítés

Gyál

A Korrekt Optika jelmondata: nálunk Gyálon ez nem csak álom, szemüvegek korrekt áron!

A 2010-ben alakult üzlet egy optikusokból álló családi vállalkozás. Nyitáskor a helyi igényeket igyekeztek kielégíteni gyáli lakosok invitálására. Céljaikat – miszerint hordható és használható jó minőségű, de olcsóbb termékeket forgalmazzanak – sikerült elérni, sőt túlteljesíteni is. Nyolc éve látják el a gyáli régiót és Budapestet szemüvegekkel és napszemüvegekkel (már Üllőn is nyitottak egy új üzletet). Igaz, nincsenek világmárkák a polcokon, de a lencsék minőségét egy 160 év óta piacon lévő gyártócég garantálja.

Polarizált napszemüvegeket keres 100%-os UV-védelemmel?
Már 6 ezer forinttól választhat magának a Korrekt Optika üzletében Gyálon, a Kőrösi út 156. szám alatt.

Nem csak szemüvegeket készítenek kedvező áron, ingyenes látásvizsgálatra is van lehetőség! Cégeknek is!

A Korrekt Optika látásvizsgálattal és az ehhez kapcsolódó teljes körű optikai szolgáltatásokkal várja ügyfeleit Gyálra. Céges megkeresés estén a megbízó cég telephelyén is elvégzik a szükséges vizsgálatokat. Profiljukban szerepel a különböző látásproblémák megállapítása is, amit korszerű vizsgálati eszközökkel szakembereik végeznek.

A látás vizsgálat két fázisból áll. Előbb egy komputeres vizsgálatból – ez objektív vizsgálat –, majd egy úgynevezett visus vizsgálatból, amikor a lencséket forgatják és cserélgetik a próbakeretben. Ezek összevetése adja meg a szemüveglencse tényleges korrekciós értékét. A vizsgálat körülbelül 20 percet vesz igénybe.

Fontos önnek a szeme egészsége? Akkor szemüvegét ne a szupermarketekben keresse! Inkább jelentkezzen be a +36-30/979-7073-as telefonszámon a Korrekt Optika ingyenes látásvizsgálatára!

Miért a Korrekt Optikát válassza, ha szemüvegre vagy napszemüvegre van szüksége?

Mert garantált a kedves vásárlóközpontú kiszolgálás. Mert garantált a szemüvegvásárlás és lencsekészítés esetén az ingyenes látásvizsgálat. Mert garantált a minőségi árukészlet lencséből, szemüvegkeretből és napszemüvegből egyaránt. Ha mégis valamilyen probléma adódna utólag? Akkor is garantált hogy megoldják!

Télen-nyáron 100%-os UV-védelemmel ellátott napszemüvegek már 3 ezer forinttól a Korrekt Optikában Gyálon, a Kőrösi út 156. szám alatt.

Ahol biztosan jobbat kap, mint a régi!

A Korrekt Optikában minden olyan szemüvegvásárlás esetén, amikor nem friss szemorvosi vizsgálattal érkezik a vevő, elvégzik az ingyenes látásvizsgálatot. Így a klienseik biztosak lehetnek abban, hogy mindig az aktuális lencse kerül a szemüvegjükbe, ami látásjavulással jár. De néhány szembetegségnél nem korrigálható a látás új lencsével sem. Ilyenkor a Korrekt Optikában nem ajánlják új szemüveg vásárlását – legfeljebb, ha nagyon kopott, vagy karcos a régi lencse –, sőt a látásvizsgálatért sem kell fizetni ebben az esetben se.

Fontos önnek beosztottjai látása? Akkor rendeljen meg cégének egy szűrővizsgálatot a +36-30/979-7073-as telefonszámon a Korrekt Optikánál.