fbpx

Korrekt Autósiskola

Gépjárművezető oktatás

Monor

Önnek melyek a legfontosabb szempontok, mielőtt egy autósiskola mellett dönt?

Ma már közel ezer autósiskola kínálja szolgáltatásait különböző árakon és színvonalakon, a képzés és a vizsgák különböző körülményekhez igazodva alakulhatnak. Ám ahhoz, hogy a választás egyszerűbb legyen, tisztában kell lenni olyan alapkérdésekkel, hogy milyen gyorsan akar jogosítványt szerezni, milyen lehetőségei vannak, ha munka mellett kezd el tanulni, vagy az, hogy mennyibe kerül egy tanfolyam az elméleti képzéstől egészen a gyakorlati vizsga végéig.

Ugye önnek sem mindegy kivel ül egy autóba?

Az oktató választás nagyon fontos dolog a tanulás során, hiszen az oktató alapozza meg a közlekedéssel, és a gépkocsival kapcsolatos viszonyunkat. Az autósiskolák többsége jól képzett, a kor igényeinek és a tanulók elvárásainak maximálisan megfelelő gyakorlati oktatókat alkalmaznak. A szakmai felkészültség mellett nem kevés szerepe van az emberekkel való bánásmódnak, hiszen a sikeres gyakorlati vizsga végéig összezárva van a tanuló az oktatójával, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen légkörben telik el ez az idő. – vallja Szabó János gépjárművezető-szakoktató, a Korrekt Autósiskola vezetője, aki már 1989 óta foglalkozik gépjárművezető-képzéssel és akinek munkájából adódóan és felfogása szerint is a közlekedés biztonságosabbá tétele a legfontosabb célkitűzése.

Ha Ön jogosítványát megbízható szakember segítségével, könnyen kalkulálható árakon, nyugodt tanulási feltételek között szeretné megszerezni, akkor válassza a Korrekt Autósiskolát!

Munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tud eljutni az elméleti képzésre?

Ma már ez sem lehet kifogás, hiszen az E-learning keretében történő oktatás bárhonnan, bármikor elérhető. A távoktatás előnye, hogy Önnek nem kell a munkahelyéről elkéredzkedni, hanem a saját tanulási tempójának megfelelően haladhat. Az e-learning képzés során a tananyagot témakörönként felosztja, és minden rész végén tesztkérdések segítségével ellenőrzi a tudásszintet. Újabb témakörre csak akkor tud továbblépni, ha előző rész szintfelmérésnél 85%-os eredményt elérte. Természetesen, ha a tanulás közben kérdése merülne fel, nyugodtan felhívhatja az oktatót.

Ám ha Ön mégis az iskolarendszerű oktatás mellett dönt…

Arra is van lehetősége, hiszen a Korrekt Autósiskola termében minden körülmény adott a gondtalan és nyugodt tanuláshoz. Az elméleti tanfolyam minimális kötelező óraszáma 28 óra, ami náluk 32 óra.

A foglalkozások látogatása kötelező és a hiányzásokat be kell pótolni! De ez ne szegje kedvét, hiszen a sok éves tapasztalat azt mutatja, hogy akik minden foglalkozáson részt vesznek, Ők a KRESZ-vizsgán sokkal eredményesebben vizsgáznak.

Kisebb vagy nagyobb autóval érdemes vezetni tanulni?

Bizonyára a legtöbb ember fejében az fordul meg, hogy a legjobb az lenne, ami éppen otthon rendelkezésre áll. Van aki pedig úgy gondolja, hogy egy menő, népszerűbb autóban kellemesebben fogja érezni magát a forgalomban történő vezetési idő során. Régi mondás: “A jogosítvány a világ összes autójára érvényes”, vagyis teljesen mindegy milyen típusú autón tanul meg vezetni. A Korrekt Autósiskolában minden igényt kielégítő, kényelmes és biztonságos SUZUKI SX4 típusú személygépkocsival végezheti el a gyakorlati képzést.

Ne halogassa tovább a jogosítvány megszerzését! Hívja a 06-20-914-8246-os számot és tájékozódjon a következő induló képzés időpontjáról!

5 érv, hogy miért a Korrekt Autósiskolában érdemes megszerezni a jogosítványt:

  • rugalmas és egyszerű képzés
  • online tanulási lehetőség
  • profi szakemberektől tanulhat
  • megújító képzéseket vehet részt
  • korrekt áron szerezhet jogosítványt

Nem tudja mit ajándékozzon ünnepekre, ballagásra?

A Korrekt Autósiskolában lehetősége van 5.000-, 10.000 – és 20.000 Ft-os címletekben ajándékutalványt vásárolni, melyet a jogosítvány megszerzéséhez lehet felhasználni.