fbpx

Konzolside

Új és használt videojátékok, alapgépek üzlete és szervize

Gyál

Ha Te is a megszállott gamerek táborába tartozol, akkor egészen biztosan örülni fogsz a hírnek:

Gyálon megnyílt a Konzolside üzlet, ahol temérdek játék, az összes napjainkban kapható konzol és tartozéka, továbbá szervizszolgáltatás is vár!

A Konzolside-ban biztosan megtalálod azt a játékot, amit keresel.

A legújabb játékok mellett régebbi lemezeket is találsz, a kínálat igen bőséges – jelenleg közel 1000 darab játék vár – és folyamatosan bővül. Playstation, Xbox, Nintendo – az összes géphez találsz játékot az üzletben. Emellett természetesen alapgépeket, kontrollereket és egyéb kiegészítőket is vásárolhatsz a Konzolsideban, amit pedig nem találsz meg a polcokon, azt rendelésre beszerzik a tulajdonosok!

Gyere el a Konzolsideba és válogass kedvedre az Xbox, a Playstation és a Nintendo játékok lemezen, továbbá virtuális játékok várnak a kínálatban!
Konzolside: Gyál, Vak Bottyán utca 66. / piactér 16. Tel.: 06-30/714-1513.

Végigjátszottad és meguntad? Újra cserélnéd a régi géped? A Konzolsideban régi játékaidat és alapgépedet is beszámítják!

Sok játékot egyszerűen nem lehet megunni, időközönként újra elő vesszük, mert újra és újra szeretnénk átélni a játék nyújtotta izgalmakat. De vannak olyanok is, amelyeket egyszer végigjátszunk – vagy egyszer sem – és többet nem is nyúlunk hozzá. Porfogó lesz a szobában, vagy a fiók mélyén pihen. Ha neked is van ilyen otthon, akkor szedd elő, hozd be a Konzolsideba, vegyél helyette másikat a régit pedig számíttasd be a vásárlásba!
Nem csak a játékkal járhatsz el így, alapgépedet is beszámolják az üzletben, ha egy másikat vásárolsz!

A legkisebbeknek való játékok is nagy választékban megtalálhatóak a Konzolsideban! Tegyél egy virtuális utazást Disneylandben, szárnyalj az égig egy sárkányrepülővel, vagy járd be a mesék világát videojátékod segítségével! Részletekért hívd a Tel.: 06-30/714-1513 telefonszámot!

Elromlott a konzolod? Nem bírta a strapát a kontroller? A Konzolsideban garantáltan megjavítják!

25 év szerviztapasztalattal a hátuk mögött minden hibára tudják megoldást, ráadásul rövid határidővel és garanciával dolgoznak a fiúk a Konzolsideban! Talán nem túlzás azt állítani, hogy amit a gyáli üzletben nem tudnak megjavítani, azt nagy valószínűséggel nem is lehet. A legújabb gépektől a retrokonzolokig – pl. PSII, SNES, Game Cube, Wii -, de még a kontrollerek javítását is vállalják az üzletben!

A Konzolsideban időközönként játékbemutatókat is tartanak. Hamarosan az üzletben ismerkedhettek meg a tengeren túlon már igen népszerű Star Wars: Jedi challenges virtuálisvalóság-jékkal! A helyedben mi semmi esetre sem hagynánk ki az élményt! Érdeklődj a Tel.: 06-30/714-1513-as telefonszámon!

Karcos a lemez és nem indul el? Megmenthető, ha nem törött!

A CD és DVD lemezek legtöbb problémáját a karcok idézik elő. Ha a lemez adatokat tartalmazó felülete karcos lesz, az olvasás során problémák lépnek fel, ezáltal sokszor használhatatlanná válik az adathordozó. Egy szabadalmaztatott és teljesen biztonságos eljárásnak köszönhetően azonban újjá varázsolhatóak a lemezek! A Konzolsideban található speciális Hybrid 2.0 polírozógép segítségével még a durvább karcolások is eltüntethetőek, ezáltal a használhatatlannak hitt lemez megmenthető! A jó hír, hogy ezzel az eljárással nem csak a játékok menthetőek meg, hanem a zene CD-k, adatokat tartalmazó lemezek (pl. fotók, dokumentumok, családi videók, stb.) illetve DVD és Blu-ray diszkek!
Tehát ne ess pánikba, ha a számodra fontos lemezt nem játssza le a meghajtó! Ha nincs eltörve, repedve, akkor a Konzolsideban biztosan megmentik, még a durvább karcolásokat tartalmazó lemezeket is! A polirozást akár a helyszínen megvárhatod, de 1-2 napon belül biztosan visszakapod lemezeidet, amelyek olyanok lesznek mint új korukban!

A Hybrid 2.0 polírozó egy speciális gép, amelyből mindössze 4-5 darab van az országban. A lemezeket teljesen képes helyrehozni, nem csak az esztétikai megjelenésükön javít! Minden lemezzel megbirkózik, így CD-k, DVD-k, Blu-ray diszkek javítására alkalmas.