fbpx

Konzol Style

Új és használt videojátékok és kiegészítőik

Budapest

Megszállott gamer vagy? Akkor neked is tetszeni fog a Konzol Style, ahol a legújabb Playstation, Xbox és Nintendo játékok közül válogathatsz, és cserélhetsz is régi játékot újra!

A Konzol Style január óta várja a videojátékok szerelmeseit Soroksár-Újtelepen. A családi vállalkozást apa és fia vezeti, az egyedi hangulatú, állatbarát üzletben minden megtalálható, amire egy elkötelezett gamernek szüksége lehet! Sőt, attól még több is, hiszen a játékokon, konzolokon és tartozékokon kívül egyedi Star Wars ajándéktárgyak is várják a polcokon, hogy a film rajongói hazavigyék őket.

Meguntad régi játékodat? A Konzol Style-ban korrekt áron beszámítják használt vagy új játék vásárlásakor!

Ismerős érzés: végigjátszottad a játékot egyszer vagy akár többször is, de ma már csak a fiókban pihen, vagy a polcon porosodik. Ha így van, akkor szedd össze a megunt lemezeket és vidd el a Konzol Style-ba, ahol becserélheted használt és új játékra is! Mivel a Konzol Style egy korrekt hely, a játékaidat reális áron vásárolják meg vagy számítják be a vásárlás értékébe.

Konzolokat, kontrollereket is beszámítanak a Konzol Style-ban, így akkor is érdemes felkeresned az üzletet, ha például régi Xbox 360 készüléked helyett szeretnél egy One-t, vagy PS3-at cserélnél az újabb négyesre.

A legújabb játékokat is megtalálod a polcokon!

A Konzol Style kínálata folyamatosan változik, az új és a használt játékok egyaránt gyorsan cserélődnek. Valami azonban állandó: a bőséges választék, amim az üzletben vár! Akkor is érdemes benézned, ha a legfrissebb megjelenésű játékot keresed, mert azokat is egy-két napon belül beszerzik! Ha mégsem találod a polcokon, a kedvedért megrendelik – a ritka játékok beszerzése sem jelent akadályt –, így biztosan nem maradsz le az élményről!

Spórolni szeretnél? Vásárolj letölthető játékokat!

Drágának találsz egy játékot? Most éppen másra kell a pénz, ezért nem tudsz annyit kiadni egy új lemezért? Vásárolj letölthető játékot, ha olcsóbban szeretnél új élményekhez jutni! A játékot ugyanolyan csomagolásban kapod, mintha lemezt vásároltál volna, csak ebben az esetben a tartó belsejében egy kódszámot találsz, amely segítségével letöltheted a megvásárolt játékot.
Akár 2-3000 forintot is spórolhatsz letölthető játék vásárlásával!

A Konzol Style-ban online játszható játékok is várnak! Nézz be az üzletbe és válogass a kínálatból vagy érdeklődj a 06-30/319-3342 telefonszámon!

Adj ajándékba játékot, konzolt vagy kiegészítőt!

Születésnap, névnap, karácsony közeleg és még nem döntötted el, hogy mit adsz ajándékba? Ha az ajándékozott szereti a videojátékokat, a Konzol Style-ban biztosan találsz kedvére való meglepetést! Az üzletben ajándékkártyát is vásárolhatsz, a kártyán szereplő összeget pedig a kínálatban szereplő valamennyi termék vásárlására felhasználhatjátok!
Elromlott a konzolod? Nem bírta a strapát a kontroller? Javíttasd meg a Konzol Style-ban!
Mint minden elektronikai termék, úgy a konzolok és tartozékaik is elromolhatnak. Garancián túli javításban is segítségedre lehet a Konzol Style! Ha szeretnéd szakavatott kezekre bízni a javítást, hozd el a gépet az üzletbe! Bevizsgálás és szerviz egy helyen!

E-sport szervezés

Kedvenceid a sportjátékok (pl. Fifa) és úgy érzed, bárkit képes vagy legyőzni? Méresd meg magad egy szervezett e-sport tornán! A Konzol Style-ban sportjátékok tornáját is megszervezik, ha van rá igény!
Ne csak a gép ellen legyél bátor, mérd össze tudásodat hús-vér ellenfelek ellen! Győzzön a jobbik!

A feltételekről és a szervezésről érdeklődj a 06-30/319-3342 telefonszámon!