fbpx

Kincses sziget

Használt gyermekruházat

Monor

Ön is bosszankodott már azon, miért kerülnek olyan sokba az új gyerekruhák?
Miért költene többet a kelleténél?

Egy kisgyermek gyorsan nő, ráadásul mindig újabb és újabb ruhára van szüksége, könnyen összepiszkolja, az óvodában kiszakítja, a cipője orrát pedig folyamatosan leveri a kismotorozás során. Ugye Ön is szembesült már ezekkel? Sok dolgot nem tudunk kiküszöbölni, ám egyet biztosan, nem kell vagyonokat költeni gyerekruhára, hiszen egy használtruha boltban az ember jóval kedvezőbb áron vásárolhat, ráadásul trendi, egyedi ruhákat is találhat töredék áron.

Gyorsan nő a gyerek lába, de nem akar méregdrágán egy szezonra cipőt vásárolni?

Az üzletbe belépve minden igényt kielégítő cipőválasztékkal találja szembe magát, hiszen az olcsóbb, használt cipők, bakancsok, gumicsizmák és szandálok mellett, a kiváló minőségű, betétes,fiú-lány, kívül-belül bőr D.D.Step és Falcon márkákat is megtalálja.

Új termékek igen vonzó árakon! Kizárólag jó minőségű, márkás zoknik, harisnyák, pelenkázólapok, kiságy szivacsok, baba- és gyerekkozmetikumok kaphatók!

Miért előnyös, ha egy használtruha üzletben vásárol?

  • egyedi kínálat
  • pénztárcabarát
  • igazi kincsekre lehet találni
  • világmárkák töredék áron
  • állandóan megújuló áruválaszték

Babát vár és nem szeretne órákat eltölteni a babakelengyék megvásárlásával?

Brigi régi nagy álma valósult meg azzal, hogy egy gyerekruha üzletet vezethet, ám ami még ennél is nagyobb öröm számára az az, hogy a hozzá betérő édesanyák és nagymamák igényeihez igazodva alakítja folyamatosan a kínálatot, Sőt, hasznos tanácsokkal látja el azon kismamákat is, akik nem akarnak sok pénzt kifizetni a felesleges babaholmikra. Tapasztalatát és tanácsait szívesen osztja meg, mi az amit feltétlen érdemes beszerezni még a kisbaba érkezése előtt.

Tele van a padlása kinőtt gyerekholmikkal és megunt játékokkal?

Eszébe jutott már az, hogy az évek alatt felgyülemlett gyerekruhákért egy bizományi boltban akár pénzt is kaphat? Fekete Brigitta, a Kincses Sziget üzlet vezetője nemcsak tanácsot ad a hozzá betérő kisgyermekes vásárlóknak, hanem segíti is őket. Előegyeztetés esetén ugyanis még arra is lehetőség van, hogy egyes kiemelten keresett játékokat akár azonnali készpénzkifizetésért megvásárolja, vagy cserébe beszámolja.

Nem szeret ajándékozni? Vagy attól tart, nem fognak örülni az Ön által választott ajándéknak? Ajándékozzon Kincses sziget ajándékutalványt!

Nem tudja mit jelent a bizományi szerződés?

Ha Ön úgy dönt, hogy beviszi a feleslegessé vált gyerekruhákat vagy játékokat az üzletbe, akkor minden esetben egy bizományi szerződést kötnek Önnel, mely szerződés része egy olyan lista, ami tartalmazza az eladásra szánt holmik neveit és az árakat. Az eladott tételek felvezetésre kerülnek erre a listára, ez alapján kerül elszámolásra, így biztos lehet benne, hogy melyik holmi talált már új gazdára.

Állandó akciókkal várjuk kedves Vásárlóinkat! Nézzen be, készséggel adok felvilágosítást akár bizományos vétellel, akár a termékekkel kapcsolatosan!