fbpx

JÓ ÉLET - GOOD LIFE

Bio- és Gyógynövénybolt

Budapest

Szeretne gyógyszermentesen meggyógyulni? Mi segítünk önnek! Egészségügyi végzettséggel rendelkező üzletvezetőnk várja a zárójelentéssel érkezőket is.

Diagnózis alapján is segítünk a gyógyszerek gyógynövénnyel való kiváltásában. Nincs olyan probléma, melyre ne tudnánk javaslatot tenni nemtől kortól függetlenül – nálunk akár új mesterséges hatóanyagok és mellékhatások nélküli potencianövelőit is meglelheti. Tanácsadásainkkor megkapja ehhez a kellő figyelmet és a bizalmat egyaránt. Nálunk nem kerül pénzbe az önre szánt idő!

Partnercége vagyunk a bükki füvesembernek, Szabó Gyuri bácsinak

Teáit és termékeit nálunk is megvásárolhatja-megrendelheti, sőt a gyógyteái világában is segítünk eligazodni szaktanácsainkkal. De itt találja a polcainkon a Natur Tanya, Szafi Fitt, Dia Wellness, Pharmacoidea, Natinca termékeit éppúgy, mint a MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAS Vitakingét.

Mindemellett lehetősége lesz az üzletünkben vérnyomás- és vércukorszint-ellenőrzésre is.

Szeretne tiszta vizet inni otthonában? Fordított-ozmóziseljárású víztisztítórendszerét be is üzemeljük!

Biztosan már ön is megunta a műanyagflakonokkal a rohangászást! Nálunk megvásárolhatja a konyhapult alá beszerelhető fordított-ozmóziseljárású víztisztítót, melyet lakásában szakszerűen be is üzemelünk.

Akcióink mellett 5-10% engedménnyel jutalmazzuk meg törzsvásárlóinkat a Budapest, 18. kerület Nemes utca 103. alatti JÓ ÉLET GOOD LIFE – Bio- és Gyógynövényboltban!

Nálunk hűségét is pénzre válthatja, anélkül, hogy választania kellene!

Számon tartjuk vásárlásait egy törzsvásárlói kártyán, és minden ötödik vásárlásánál 5%, minden tízediknél 10% kedvezményben részesül. Természetesen az akciós árakból is megkapja ezt.

Ha szeret féláron vásárolni, akkor látogassa rendszeresen a JÓ ÉLET GOOD LIFE – Bio- és Gyógynövényboltot!

Termékeinket a lejárat előtt egy hónappal már 50%-kal olcsóbban kínáljuk vásárlóinknak, ezért érdemes rendszeresen benézni hozzánk kedvenc termékeiért.

Egészségügyi panaszaival is fordulhat hozzánk, hívja a +36-1/408-1403-as telefonszámot!

2015-ben vásárlóink előtt nem csak üzletünk ajtaját tártuk ki, hanem a lehetőségeket is

A JÓ ÉLET GOOD LIFE – Bio- és Gyógynövénybolt nyitásakor az a különleges gondolatunk támadt, hogy minden kedves vásárlónknak a bőséges termékválaszték mellé egészséget is ajándékozzunk! Seffer Andrea üzletvezető szakmai múltja a biztosíték erre. Évekig dolgozott a Baleseti Intézet intenzív osztályán, majd évekig orvostechnikai eszközöket értékesített. Élete mottója: a tanácsadás. Tanácsadás nem csak a megelőzésnél, hanem betegségeknél is.

Mivel tudunk többet nyújtani egy átlagos gyógynövény- vagy bioboltnál?

Azon túl, hogy nincs olyan termék jelenleg a palettán – legyenek azok gyógynövények, gyógyteák, vitaminok, bioételek vagy italok, étrendkiegészítők, továbbá glutén- és laktózmentes élelmiszerek és alapanyagok, biokozmetikumok, illóolajok, gyertyák, tisztavizek, Pi-víz és víztisztítórendszerek – ami a Jó élet Good Life – Bio- és Gyógynövényboltban ne lenne kapható, vagy be ne tudnánk szerezni. Sőt a nálunk vásárolt víztisztító-berendezéseket be is üzemelejük, mindemellett személyes tanácsokért is fordulhatnak hozzánk, akár még konkrét egészségügyi problémákkal is.