fbpx

Javallat

Érezd jól magad természetesen!

A gyógynövények erejét már évszázadok óta ismeri és használja az emberiség. Napjainkban, a bioboltokban, rengeteg olyan készítménnyel találkozhatunk, melyek gyógynövény-kivonatot tartalmaznak, de ezek gyártásánál mindig valamilyen kivonószert alkalmaznak,például hexánt, acetont, étert vagy metanolt. Ezeknek a kivonatoknak a hátránya, hogy csak bizonyos elemeket oldanak ki a gyógynövényből, más értékes anyagok pedig nem kerülnek felhasználásra. A JAVALLAT gyógynövény-kivonatok készítésekor a fő cél az volt, hogy ezek az értékes hatóanyagok ne vesszenek kárba és a vásárlók egy kiváló minőségű terméket tarthassanak a kezükben. Ez a törekvés egy olyan gyártástechnologiának köszönhetően valósulhatott meg, mely a világon egyedülálló.

A JAVALLAT teljes értékű kivonatai a gyógynövények hatóanyagainak 100%-át tartalmazzák.

A gyógynövények begyűjtése szakértelmet és gondos, lelkiismeretes munkát, valamint sok előírás és szabály betartását igényli, melyekre különösen odafigyelnek a JAVALLAT munkatársai. A gyűjtés során a természet védelme is óriási hangsúlyt kap. A gyógynövények szárítása optimális körülmények között történik, majd ezt követően vegyszerek nélkül sterilizálják a gyógynövényeket, miközben megóvják értékes hatóanyagaikat. A teljes értékű, mechanikai kivonás során az adott gyógynövény sajátosságaihoz igazítják az eljárást. A növény mindeközben hűtést kap, hogy a magas hőmérséklet ne károsítsa az értékes részeket. Ezután a kivonatok kapszulákba zárása akadályozza meg az oxidációt és a minőségromlást.

Étrendet támogató csomagok és gyógynövények

A JAVALLAT teljes értékű kivonatai megvásárolhatók önállóan, egy-egy egészségügyi cél elérése érdekében.

Jelenleg több mint 40-féle gyógynövény  közül lehet választani, több tucatnyi egészségügyi cél eléréséhez (például emésztés, ízületek, húgyhólyag, szellemi egészség, szív- és érrendszer stb. támogatása), de a termékpaletta folyamatosan bővül.Az étrendet támogató csomagok viszont egyben tartalmazzák azokat a gyógynövényeket, melyek egymással harmonizálva érik el hatásukat. Ilyenek például az ájurvédikus csomagok, melyek India több mint ötezer éve létező orvosi, filozófiai rendszerére támaszkodva kerültek összeállításra a vata, pitta és kapha típusú emberek számára. Valamint a Paleolit étrendet kiegészítő csomag, amelyben olyan paleolit diétát támogató gyógynövények találhatók, amelyek csökkentik az étkezés utáni kellemetlen teltségérzetet, növelik az emésztőnedvek termelését és prebiotikus hatásukkal támogatják a kedvező hatású bélbaktériumok fejlődését.

A gyógynövények világában  szinte végtelen lehetőség van, ezzel már őseink is tisztában voltak. Érdemes követni ezt a természetes, hatékony és szelíd utat az egészség támogatásához.

Bővebb információ: www.javallat.hu