fbpx

Jatina Varróműhely

Varrásoktatás

Vecsés

Örök élmény egy varrótanfolyam a Jatina Varrodában – kezdőknek és haladóknak egyaránt

Hová lettek a varrónők és a hajdani varróiskolák? Igazi piaci hiányt pótol manapság a Jatina Varróműhely Vecsésen, ahol a varrni vágyó jelentkezők az alapoktól elsajátíthatják a varrás csínját-bínját. A már varrni tudók se essenek kétségbe, rájuk is gondolt a – szakmája szerint nőiruha-készítő, pedagógus – tanfolyamvezető, hisz indulnak kis csoportok haladóknak is. Sőt a nagyobb iskolásoknak sem kell otthon tétlenkedniük és unatkozniuk a nyári szünetben, mert a tinédzserek a – Bálint Ágnes Kulturális Központban – varrótáborban bizonyíthatják kreativitásukat.

Kimaradt az életéből a gépi varrás? Van már hol bepótolnia! Nincs is varrógépe? Van rá megoldás! Jelentkezzen be egy varrótanfolyamra a +36-20/253-9260-as telefonszámon!

Tanulj meg szabni-varrni, varrógépet használni a Jatina Varróműhelyben és magad is rácsodálkozol majd, mennyi élménnyel gazdagodsz!

A négynapos tanfolyam után nem lesz olyan jelentkező, aki nem tanul meg géppel varrni, legyen bár balkezes, vagy kissé ügyetlen eleinte, ott minden trükköt megtanítanak. Aki a Jatina Varrodában tanult az tudja, hogy a varrás nem házimunka, hanem egyszerre művészet és kikapcsolódás. Ha felmegyünk a varróműhely facebook-oldalára, csupa szívből jövő ajánlásokat olvashatunk, melynek az írói azt fejtegetik, mennyire szerettek odajárni, hogy a kellemes beszélgetések és teázgatások közepette is milyen jól haladt a munka, ami soha nem ment a tanulás rovására. „Szuper tanfolyam egy szuper oktatóval, aki kedves, türelmes és alapos. Menthetetlenül el fogja sajátítani a tanfolyam anyagát, aki hozzá jár” – jegyzi meg az egyik tanítvány, míg a másik a profizmust dicséri.

Szeretne már a negyedik alkalommal egy kötényt vagy táskát elkészíteni? Jelentkezzen a Jatina Varróműhely 20 órás négynapos tanfolyamára a +36-20/253-9260-as telefonszámon mindössze 25 ezer forintért!

Vegyél részt a négyalkalmas tanfolyamok valamelyikén és készíts el magad a kötényedet, vagy a táskádat!

A kreativitás megélése bár magában is lehet sikerélmény, azért a produktum is fontos. Mert ami kézzel fogható, az sokáig boldoggá tud tenni mindenkit. A varrásnál ez megadatik. Kreatív és hasznos dolgokat lehet elkészíteni. A haladó varróknak már egy szoknya, ruha vagy nadrág elkészítése sem lehet akadály a 20 órás tanfolyam végére.

Készítse el alkalmi vagy esküvői ruháit saját kezűleg. Erre is van már lehetősége. Egyéni foglalkozásokért jelentkezzen a Jatina Varrodába a +36-20/253-9260-as telefonszámon! A tanfolyam után egész családja ruhatárát felfrissítheti saját kezű ruhadarabokkal.

Időpontok és helyszínek:

Hétköznapokon: kedden, csütörtökön 9–14 (2220 Vecsés, Zöldfa u. 15.)
Hétvégén: szombaton, vasárnap 13.30–18.30
(Bálint Ágnes Kultúrális Központ 2220 Vecsés, Telepi út 43., illetve 2220 Vecsés, Zöldfa u. 15.)