fbpx

Ivánszki Zoltán

Üveges, képkeretező, gobelin

Monor

„Egy kép akkor van kész, ha be van keretezve”

A jó képkeret időtállóvá teszi a képet, mondhatjuk úgy is, megőrzi az utókornak. A jól megválasztott keret hozzátesz a képhez, a hatást pedig tovább fokozza a paszpartu, amelynek köszönhetően a kép a lakás valódi díszévé válik. A paszpartu a kép méreténél nagyobb, ablakkal ellátott karton, amely elősegíti, hogy a kép a középpontba kerüljön, a szemlélő figyelmét a képre irányítja.

Ivánszki Zoltán képkeretező és üveges több mint 10 év tapasztalatával a háta mögött segít a képhez leginkább illő keret kiválasztásában, hogy a megörökített pillanat az utókor számára is megmaradjon.

Egy profi képkeretező még azt is keretbe foglalja, amiről a laikus azt gondolja, lehetetlen!

Szeretné emlékként megőrizni gyermeke első lábbelijét? Örülne, ha kedvenc csapatának a meze szobája falát díszítené? Gyermeke első aranyérmét szeretné eltenni emlékbe? Egy profi képkeretező mindenre tud megoldást! Ruhát, mezt, gyerekcipőt, érmeket, virágot, vászonfestményt, gobelint, és még megannyi tárgyat, emléket kereteztethet be egy jó szakemberrel.

Több száz szabvány és egyedi méretezésű keret közül választhatja ki a legjobbat!

Ivánszki Zoltán képkeretező műhelyében 1200 képkeret várja a vásárlókat. A keretek kizárólag kiváló alapanyagokból, fémből és fából (fenyőből és trópusi fafajtából) készülnek! A kínálatban szerepelnek fóliázott, pácolt és lakkozott keretek, melyek többféle színben is elérhetőek.

Ivánszki Zoltán saját gyártású, úgynevezett pattintós képkeretek is árusít, melyeket az összes szabványméretben elérhetőek vásárlói számára. Sőt! Akár egyedi méretet is rendelhet a saját gyártású képkeretek közül, felár nélkül!

Képkeretek óriási választékban, kiváló minőségű, időtálló alapanyagokból! Az árukészlet megtekinthető Monoron, a Katona József utca 37. szám alatt található üzletben!

Csodaszép minták és fonalak, melyek segítségével egyedi kézimunkákkal ékesítheti otthonát!

Lenyűgözik a kézzel készített alkotások? Örülne, ha szobája falát a saját kézimunkái díszítenék? Akkor a gobelinezést Önnek találták ki! Ivánszki Zoltán üzlete igazi kincsesbánya a gobelin megszállottjainak, a monori üzletben 800 színárnyalatból fonalválaszték várja a vásárlókat, így az egyszerűtől a bonyolultig, minden kép elkészítéséhez megtalálható a tökéletes alapanyag! A gobelinhez való kanavákat katalógusból választhatják ki, ha van belőle készlet azonnal hazaviheti, és máris elmerülhet a kézimunkázás örömeiben!

Rendeljen előre elkészített mintát kényelmesen az otthonából!

Megtetszett egy minta melyet szívesen elkészítene? Ivánszki Zoltán csodaszép gobelinjei között Ön is megtalálja az egyéniségéhez illőt! Lehetősége van fotó alapján elkészített minta rendelésére is, így akár családi fotókat, tájképeket, állatok fotóit, egyszóval bármilyen képet elkészíthet kézimunkával. A megrendeléshez pedig még a szobából sem kell kimozdulnia, webshopon keresztül is leadhatja. A minta csak akkor készül el, ha Önnek is tetszik, nyomtatás előtt ellenőrizheti, megfelel-e az elképzelésének.

Egyedi gobelin készítés rövid határidővel! Részletekért keresse a www.uvegeskepkeretezo.hu weboldalt, vagy érdeklődjön a 06-30/214-7167 telefonszámon!

Minőségi üveges szolgáltatás 10 éves tapasztalattal!

Ha megrendelőként az igényes munkát várja el a kivitelezőtől, válassza Ivánszki Zoltán minőségi üveges szolgáltatását! Sík és hőszigetelt üvegek beépítése, ablakkészítés, felújítás, hőálló kandallóüvegek, különleges gravírozású tükrök – hogy csak a legfontosabbakat említsük a szolgáltatások közül.