Házias, természetes ízek
Mindannyian vágyunk azokra az ízekre, melyeket megszoktunk. Eszünkbe jutnak róluk azok a csodás emlékek, melyek a nagymamák asztalához vezethetők vissza. Ezeknek az ízélményeknek a felidézésében segít, ha ellátogatunk Hargas András műhelyébe. Sokan ismerik már őt és termékeit a monori és a gyömrői piacról. Visszajáró vásárlói már régóta szeretik azokat a finomságokat, melyekkel hétről hétre elkápráztatja őket. A titok abban rejlik, hogy az itt kapható húsárút szeretettel és tradícionális eljárásokkal készíti. Ami azt jelenti, hogy nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, adalékot. Nagyon fontos szempont, hogy a régi, házias ízekkel találkozzon aki itt vásárol. A füstölt termékek pácolása is kizárólag sóval történik. A friss alapanyag megfelel a szigorú minőségi és higiéniai követelményeknek. Feldolgozás után hatósági engedéllyel kerülnek árusításra.
Minden mi szem, szájnak ingere
A Bényén található húsfeldolgozó műhely szeretettel várja régi és új vásárlóit. A több, mint negyven éves szakmai múlttal és szakértelemmel készített csemegék egészen biztos a család kedvencévé válnak.
Kizárólag ellenőrzött sertéshús kerül itt feldolgozásra.
Nem árt tudni, hogy a klasszikus parasztsonka sózással készül, méretétől függően 5–8 hétig érik. Sokkal finomabb és egészségesebb, mint azok, melyeket gyorspácban érlelnek. Az eltarthatósága is hosszabb. A kínálatban megtalálható még a disznósajt, hurka, kolbász. füstölt szalonna és erdélyi szalonna is.
Azok az ételek, melyeket szeretettel készítenek sokkal ízletesebbek. A vásárlókkal kialakított közvetlen, kedves viszony pedig megerősíti ezt és szinte biztos, hogy aki itt vásárol, vissza fog térni a finom falatokért. A legfontosabb, hogy olyan kistermelőtől vásároljunk, akinél ismerjük a termékek eredetét és azok megfelelnek a szigorú hatósági elvárásoknak. Hargas András különösen odafigyel erre!