fbpx

Guru GSM

Mobiltelefon, GPS, tablet kiegészítők és tartozékok értékesítése

Monor

 

 

 

Minőség és megbízhatóság

A legkorszerűbb készülékek, pontos, precíz szakszervíz, európai garancia. Ezekkel a gondolatokkal nyitotta meg kapuit, 2015-ben Monoron, a Guru Gsm mobiltelefon szervíz és szaküzlet. A két tulajdonos célja az volt, hogy a náluk található készülékekkel minőséget adjanak az emberek kezébe és segíteni tudjanak azoknak, akiknek valami problémájuk adódott szeretett telefonjkkal, hogy a lehető legtovább élvezhesség annak használatát. Az elmúlt évek alatt a tulajdonosok folyton arra törekedtek, hogy minden nap a legújabb, legmodernebb technikával tudjanak előállni, és ebben verhetetlenek.

Ilyen például a legújabb, ShieldUP,  helyben vágott fólia, ami tökéletesen illeszkedik a készülékhez és nem csak a kijelzőt védi, hanem akár körbe is fóliázható bármely telefon, tablet, de még az okos óra is.

Az árukészlet nagy része új készülékekből áll, de azokra is gondoltak, akik használt telefont szeretnének vásárolni.Természetesen az itt kapható készülékek garanciásak és ha lejár a jótállás, akkor a javítás is megbízható kezekbe kerül. A legtöbb esetben garantált a 24 órás szervíz, de előfordul, hogy akár néhány óra is elég, hogy megtalálják, és helyben javítsák a hibát. Amennyiben nagyobb a gond, akkor a telefont szerződött márkaszervízbe küldik és a lehető legrövidebb időn belül vissza is juttatják tulajdonosának. Legyen az akár iPhone vagy iPad egy biztos, hogy a kedves vásárlóval együtt találják meg a legkedvezőbb lehetőségeket. Az Apple mellett szinte minden márka is megtalálható itt, vagy a rövid időn belül  beszerezhető. Kiegészítők széles palettája kápráztatja el aki belép az üzletbe. A gyári és gyárihoz hasonló minőségű kábelek, fülhallgatók, töltők és telefon tokok kiemelt választéka, hogy bárki könnyedén megtalálja a stílusának leginkább megfelelőt.

Az ünnepek itt is, mint mindenütt rendkívül fontosak! Legyen az Gyereknap, Karácsony, vagy Black Friday, a Guru Gsm mindig elképesztő akciókkal ünnepel. Nem is beszélve a szülinapokról, amit minden évben úgy ünnepelnek a vásárlókkal, mint egy kis család és gondoskodnak róla, hogy emlékezetes maradjon.

 

Tehát ha telefon, tablet, autós navigáció vagy bármilyen tartozék vásárlásáról vagy javításáról van szó, a legjobb minőséggel és felkészült, udvarias, szakértő kollegákkal vár mindenkit a Guru Gsm.

2220 Monor, Petőfi Sándor utca 29/A

Tel: 06706266284

Email: info@GuruGsmMonor.hu

Bankkártya elfogadóhely