fbpx

GRUND INVEST Ingatlaniroda

Ingatlaniroda

Vecsés

Tudja mennyit ér a háza?

Sokan bizonytalanok, vajon mennyit érhet az ingatlan, amit értékesíteni szeretnének? Hogy ön pontos képet kapjon, kérje szakértő tanácsát! A Grund Invest Kft. képzett szakértői a helyszíni felmérés során, független értékbecslőként segítenek önnek az eladási ár meghatározásában. Munkájukat megbízható ügyvédi, hitelügyintézői, biztosítási, tervezői háttér segíti.

Miért kell nekem ingatlanos?

Jól ismerjük ezt a kérdést, vannak akik úgy vélik, maguk is el tudják adni a saját ingatlanukat, hisz ki ismerné jobban, mint maga a tulajdonos? De nézzük meg mi az a kis plusz, amit csak egy szakember tud hozzátenni az eladáshoz. Az ingatlanközvetítő segíthet abban, hogy egy adott lakás jobb áron keljen el, mint amennyire első látásra értékelnék. Adhat ötleteket a tulajdonosoknak olyan kisebb átalakításokra, melynek révén kedvezőbb lesz a vevő első benyomása az ingatlanról – hiszen az ingatlanközvetítő tudja, hogy mit keresnek, mit szeretnének látni a vevők –, így ez pozitív irányba befolyásolhatja az árat. De ugyanígy a hirdetéshez készült jobb fotók, vagy egy hatékonyabb szöveg is előnyösen mozdíthatja az árat a tulajdonos számára. Eladás előtt mindenképp érdemes szakember tanácsát kérni, hiszen az ingatlanközvetítői díjnál sokkal többet veszíthet azzal, ha rosszul árazza be az eladni kívánt ingatlant.

Eladná? Segítünk!
Molnár Mária 06-30/996-2643 , Magyar Imre 06-70/389-5651

Bennünk megbízhat

A Grund Invest Ingatlaniroda több mint 25 éve van jelen az ingatlanpiacon, elsősorban Vecsésen és vonzáskörzetében található települések, mint Üllő, Maglód, Gyömrő, Gyál, Monor, stb., ill. Budapest peremkerületében (17. és 18.) található ingatlanok bérbeadásával, értékesítésével, fejlesztésével foglalkozik. Nevükhöz fűződik a vecsési Katica lakópark fejlesztése és az ott található játszótér kivitelezése is.

Ha vásárolna, számtalan ingatlant megtekintheti a folyamatosan frissülő honlapunkon: grundinvest.ingatlan.com

Találja meg álmai otthonát!

Ingyenes tanácsadással és kedvező megbízási díjjal várják régi és új ügyfeleiket a Grund Invest Ingatlaniroda szakemberei: Molnár Mária 06-30/996-2643 , Magyar Imre 06-70/389-5651