fbpx

Gálik Klára

Haladó egység tréner, légzésterapeuta, dúla

Régió

Találjuk meg együtt a boldogság titkát!

Abban, hogy életünk jobbá, szebbé és boldogabbá váljon, Gálik Klára egység tréner igazán csodálatos segítőtársunk lehet. 2012-ben saját programsorozatot dolgozott ki Kapcsolatok Programsorozat® néven, hogy másoknak is segíteni tudjon. Ez a programsorozat saját személyes tapasztalatain alapszik és vele együtt fejlődik folyamatosan. 2017-ben védjegyoltalom alá helyezte, hogy megtartsa a tisztaságát és a pozitív energiáját, így ezzel a programsorozattal más segítőknél nem találkozhatunk.

Gálik Klára fő célja, hogy megmutassa az embereknek a saját példáján keresztül, hogy amikor elindulunk befelé szembenézni a félelmeinkkel, hogy feldolgozzuk a múltbéli fájdalmainkat, és ehhez alkalmazzuk a megfelelő eszközöket, akkor képesek leszünk boldog és teljes életet élni. Egy olyat, melyben az életünk nagyobb részét egy boldog állapotban töltjük, és könnyedén szembe tudunk nézni az élet kihívásaival. Ekkor az egész élet egy áramlás lesz és stresszmentesen, tudatosan leszünk képesek a saját utunkat járva ezt felfedezni és a vágyainkat valóra váltani.

Indiában az Egység egyetemen szerezte tudását, amit azóta O&O Academy néven ismerhetünk. Indiát a második otthonának tekinti, ahol felfedezte azt a Belső Forrást, ami azóta is minden nehézségen átsegíti, és csodálatos szinkronicitásokkal teszi egyre boldogabbá az életét.

2018-ban elkészültek a Tudatos Tervező® füzetek, ami még jobban hozzásegíti használóit a saját életük jobbá tételéhez.

Szeretne egy stresszmentes, tudatos, boldog életet élni?
Jelentkezzen a programokra: a www.galikklara.com-on!

Mi is az O&O Academy?

Az O&O Academyt a világhírű szellemi vezetők két generációja hozta létre. Sri Amma és Sri Bhagavan álltak össze fiúkkal és menyükkel, Krisnajival és Preethajival, a modern filozófus bölcsekkel, hogy létrehozzák ezt a csodálatos iskolát az emberi tudatosság átalakításának érdekében. Sri Amma és Sri Bhagavan alapította az Oneness Universityt, mint a Forrás erején keresztül történő átalakulás útját. Krishnaji és Preethaji, a One World Academyt hozta létre, mint az Egy Tudatosságon keresztül történő átalakulás útját. Az O&O Academy e két Erő egyesítése.

Az O&O Academy keresői mélyreható, átalakító belső utazásra vállalkoznak az „Én-tudatosság”-ban lévő életből az „Egy tudatosság”-ba. A Ráébredés ezen útján kibontakozva, az élet bőséggel telik meg, a lehetetlenek valósággá válnak, a kapcsolatok szeretettel épülnek és a szervezeteket a spirituális vízió irányítja. A keresők útja olyan filozófustanárrá-válásban csúcsosodik ki, aki a világnak irányító fényévé válik.

Tapasztalja meg saját bőrén a csodát! Akár hisz benne, akár nem, ez nem befolyásolja a módszer hatékonyságát, hisz ettől függetlenül működik. Próbálja ki és jelentkezzen a www.galikklara.com-on!!

A titok nyitja: Az Egység áldás- Deeksha

Az Egység Áldás® egy energiaátadás, mely elindít minket a magasabb tudatossági szintek felé vezető úton. Ez a módszer nem tartozik egyetlen valláshoz sem, nem egy koncepció és nem kell megváltoztatni a meglévő hitet azért, hogy befogadjuk az áldásos hatását. A célja, hogy az egyén felébredjen a saját életének az igazságára, bármi legyen is az. Minden embert a saját fejlődésében segíti, függetlenül attól, hogy milyen érdeklődésű, spirituális, ezoterikus beállítású vagy sem. Ez az ősi technika egy neurobiológiai változást, mérhető fizikai változást hoz létre az agyban, melynek következtében az agy stresszt és konfliktust „termelő” részének a működése csökken, míg a békéért és tudatosságért felelős agyi terület aktivitása növekszik.

Az egyén tudatosságában bekövetkező változás az élet minden területére pozitív hatással lesz, mint az egészség, bőség, kapcsolatok és spirituális fejlődés. Mindenki azt a pozitív változást tapasztalja meg, amire szüksége van.