fbpx

Építés alkohol nélkül – Kun László

Családi házak építése, felújítása

Régió

Építés alkohol nélkül!

Kun László idestova 23 éve foglalkozik építőiparral, a több mint két évtized alatt nem csak nagy szakmai tapasztalatot szerzett, hanem azt is elhatározta, hogy leszámol a szakmával kapcsolatosan kialakult sztereotípiával, miszerint: a kőművesek munka közben is isznak. Munkatársai még a legforróbb nyári napokon is csak ásványvízzel oltják a szomjukat, ugyanis az alkohol 100 százalékig ki van tiltva a munkaidőből. Ebből pedig jottányit sem enged a főnök, ezért csak olyanokkal dolgozik együtt, akik ezt betartják. Ha Kun Lászlót bízza meg munkával, biztos lehet benne, hogy egyetlen ittas kőművessel nem fog találkozni a portáján míg épül a háza!

A lelkiismeretes szakember szenvedéllyel végzi a munkát, és fontos számára, hogy a megrendelők elégedetten csukják be mögötte az ajtót, mikor elszámoltak

Kun László szereti a kihívásokat. Amint mondta, bármilyen házat felépít egy tervrajz alapján, de akkor bontja ki igazán a szárnyait, mikor valami különlegeset kérnek tőle, vagy amikor egy régi, lepusztult, romos épületet varázsolhat újjá. Mindkettőben volt már része, teljesített már nehezen megvalósítható elképzeléseket és varázsolt újjá kétszáz éves vályogházat is. Ilyen munkák alkalmával általában minden tudására és szakmai tapasztalatára szükség van, hogy megszülessen a kívánt végeredmény. Régi házak felújításakor pedig ott van még egy kis plusz hajtóerő, az a különleges érzés, hogy sikerült megmenteni egy újabb épületet az enyészet karmai közül.

Kun László vállalja vályog és tégla házak építését és teljes körű felújítását.
Tel.: 06-70/384-2651

Vályogból építene új otthont vagy nyaralót? Csak olyan szakemberre bízza a kivitelezést, aki valóban ért hozzá!

Ugyan a vályogból készült házak egy jó időre feledésbe merültek, az építőanyag előnyös tulajdonságai miatt újra és újra előkerül. Kun László azon szakemberek közé tartozik, akik még tanulták a vályogvetést, a vályogházak szakszerű építését. A kellemes klímájú, nyáron hűvös télen meleg tulajdonságán kívül még számos érv szólhat egy vályog épület mellett, de mindenképpen kérje ki szakember véleményét, ha megfordult a fejében, hogy vályogból építtet magának otthont vagy nyaralót.

Nedves, dohos falak ellen is van megoldás!

A házfalak vizesedése több okból is komoly problémát jelent. Az épületet nem lehet normálisan fűteni, a falakról pereg a vakolat, emellett hosszútávon kimondottan egészségtelen az élet a vizes falak között. Kun László szerint csak olyan megoldást szabad választani, amely hosszú távon megoldja a problémát, egyúttal óvva int mindenkit a kóklerektől.
– Úton-útfélen tapasztalom, hogy rengeteg álmegoldást hitetnek el az emberekkel, amelyek nem jók semmire, ellenben sokat kell értük fizetni. A salétromos, vizes, dohos falak ellen az aláfalazás, a megfelelő szigetelés, illetve a falban található penészes téglák kicserélése jelenti a megoldást – hangsúlyozta a szakember.

A repedezett ház is megújítható, ha jó kezekbe kerül!

Számos épület falán megjelennek repedések, melyek alkalmanként több munkával ugyan, de javíthatóak. Megsüllyedt, repedezett épületekre megoldás lehet, ha betonacéllal erősítik meg körben a falakat és vasbetonnal az alapot. Másik módszer, mikor leszedik a tetőt és vasbetonkoszorúval erősítik meg a falakat. Ezt követően az új födém elkészültével az egész ház megújul. Kun László és brigádja ezeket a munkákat is megbízhatóan végzi el, köszönhetően a több mint két évtizedes szakmai tapasztalatnak.

Kun László és brigádja vállalja családi házak építését (téglából és vályogból), hőszigetelését, homlokzatok felújítását, lakásfelújítás, kőburkolat készítés, bontást, utólagos nyíláskialakítást, térkövezést, aláfalazást, továbbá tetőépítést, felújítást, tetőátfedést cseréppel vagy trapézlemezzel.
Kérjen ajánlatot felújításra a Tel.: 06-70/384-2651-es telefonszámon!