fbpx

Élettér Ingatlaniroda

Ingatlan, adásvétel

Pécel

A munkánk alapja a bizalom, amire minden egyes ügyfél esetében rá kell szolgálni – vallja Ács Krisztina, az Élettér Ingatlaniroda tulajdonosa.

Az ingatlanpiaci tanácsadók megítélése vegyes képet mutat, sok a szakmaiatlan, empátia nélküli kolléga, akik csak a haszon megszerzésén munkálkodnak. Ők azok, akik miatt sajnos többen is rossz szájízzel gondolnak a szakmára. Miattuk indulnak hátrányból azok is, akik tisztességesen végzik a munkájukat. Ács Krisztina több mint tíz éve foglalkozik ingatlanértékesítéssel és tanácsadással, eleinte egy országos hálózat munkatársaként, majd saját irodát nyitott, mikor megfogalmazódott benne, hogy nem akar olyan közegben dolgozni, ahol a pénz olykor az ügyfél érdekeinél is előrébb való. Ekkor született meg az Élettér Ingatlaniroda, ahol minden esetben az ügyfelek maximális kiszolgálása a cél.

Élettér Ingatlaniroda Pécel: Köztársaság tér 1. (benzinkúttal szemben),
tel.: 06-28/780-637.

Egy ingatlantanácsadó munkája sokkal több annál, mint készíteni néhány fotót, amit fel lehet tölteni az internetre!

Ács Krisztina amellett, hogy ingatlanok értékesítésével foglalkozik, életvezetési tanácsadóként is dolgozik. Ebből eredően pontosan tudja, hogy az ingatlan eladás és vásárlás a legtöbb esetben egy életszakasz zárása és kezdete is egyben. Éppen ezért fontos, hogy az ingatlanos azt is nézze, milyen döntés miatt kell eladni az ingatlant. Az adás-vételek mögött emberi sorsok vannak, és egyáltalán nem mindegy, hogy miként alakulnak az üzletkötés következtében. Az ingatlantanácsadó feladata, hogy a hozzá forduló ügyfelek – akár eladni, akár vásárolni szeretnének – a lehető legjobb üzletet kössék meg. Ennek érdekében a tanácsadó köteles minden rendelkezésre álló eszközét – a tudását, a kapcsolatait, az értékesítési felületeket – jól használni. Az ingatlanos munkájának a lényege, hogy végül minden ügyfél megnyugvással írja alá a szerződést, mert tudja, hogy jó döntést hozott.

Válassza az Élettér Ingatlanirodát ha

  • ingatlan adásvételét profin szeretné lebonyolítani
  • hitelügyintézésre vagy jogi tanácsadásra van szüksége
  • energetika tanúsítványt kell készítenie
  • értékbecslést és szakmai tanácsadást szeretne
  • ingatlan adásvétele valami miatt problémákba ütközik (válás, örökség, stb.)

Milyen előnyökkel jár ha igénybe veszi az ingatlaniroda szolgáltatásait?

A tanácsadó egy kézben tart mindent, az ingatlan meghirdetésétől az átadásig végigkíséri a folyamatot, ezzel pedig rengeteg időt és kellemetlenséget spórol meg az ügyfélnek! Meghirdeti az ingatlant, bemutatja az érdeklődőknek, kapcsolatot tart az eladóval és a vevővel, segít megalkudni és segít a szerződés előkészítésében – ebben tud segíteni Önnek egy profi ingatlanos! A szerződés előkészítését külön is érdemes kiemelni, hiszen a jogi útvesztőkben könnyen eltéved, aki nem járatos benne. Az Élettér Ingatlaniroda például minden esetben saját ügyvéddel dolgozik, olyan szakemberrel, aki ingatlanügyekben nagy tapasztalattal rendelkezik.

Az elégedett ügyfelek ajánlása a legjobb reklám!

Hogy a mondás igaz, bizonyítja az Élettér Ingatlaniroda ügyfélköre, akik korábbi pozitív tapasztalataik miatt előszeretettel ajánlják ismerőseiknek Ács Krisztinát és csapatát. Ennek mi az oka? A válasz egyszerű: az a bizalom amely minden ingatlanügy esetén kialakul az iroda munkatársai és az ügyfelek között!
– Kollégáim nem csak a könnyen eladható ingatlanok értékesítésében jeleskednek, a problémás ingatlanok esetében is megtesznek mindent, hogy pont kerüljön az adásvétel végére – hangsúlyozta a tulajdonos. Gyakori, hogy problémába ütközik az adásvétel például örökösök és válófelek esetében. Ilyenkor az ingatlantanácsadó moderátorként is működik, aki segíti a megegyezést. Az Élettér Ingatlaniroda munkatársai a problémás esetekre is tudják a megoldást, amely minden esetben kiváltja az ügyfelek elismerését!

Válasszon az Élettér Ingatlaniroda bőséges kínálatából!

A maglódi iroda kínálatában a 16-17-18. kerületek eladó ingatlanjait épp úgy megtalálja, mint az agglomeráció (pl. Monor, Gyál, Ecser, stb.) eladó lakásait vagy kertes házait. A péceli irodában pedig elsősorban a Gödöllőn és vonzáskörzetében található eladó ingatlanokat értékesítik. Családi házak és lakások, nyaralók és üzlethelyiségek egyaránt szerepelnek a kínálatban!

Ingatlan adásvétellel kapcsolatos ügyekben forduljon bizalommal az Élettér Ingatlanirodához! Hívja a 06-28/780-637 telefonszámot!