fbpx

Dental Diamond

Fogászat, szájsebészet, implantológia

Gyömrő

dental diamond banner

Fogadjunk, hogy Ön is fél a fogorvostól!

Valószínűleg nincs olyan ember, aki szívesen jár fogorvoshoz, és nem dobog a szíve a torkában, ha csak megérzi a rendelő jellegzetes illatát.

Képzelje csak el, hogy van egy hely, ahonnan a páciensek jókedvűen szállnak ki a fogorvosi székből. Mert ezen a helyen a profi fogászati szolgáltatásokhoz nyugalom és oldott jókedv is jár. Garancia erre elsősorban Dr. Sarrami Shahin szakorvos, implantológus személye, aki egyéni humorával, személyiségével már sokszáz páciens elégedettségét elnyerte.

Ha kíváncsi más páciensek valós élményeken alapuló véleményére, olvassa el az oldal alján található Vélemények rovatot!

Akik nem a beteget, hanem az EMBERT látják

A fogászati vizsgálatokat és kezeléseket sajnos senki sem kerülheti el élete során. Miért ne tenné ezt stresszmentesen?

Az öt éve alapított Dental Diamondot olyan szakemberek alkotják, akik valódi csapatként dolgoznak együtt. Mert ők a páciensekben nem a beteget, hanem az “embert” látják. Ismerik és megértik problémáját, helyzetét, és átérzik hangulatát. Így ön is biztos lehet abban, hogy panaszára maximálisan személyre szabott, szakszerű megoldást kínálnak. Ismerje meg személyesen is Dr. Sarrami Shahint és csapatát!

Ne halogassa tovább a már régóta húzódó fogászati kontrollját!

Jelentkezzen be MOST a Dental Diamond rendelőjébe! 06-30-181-5000

Ismerje meg fogorvosát!

Dr. Sarrami Shahin, fog-és szájbetegségek szakorvosa, implantológus 1999-ben diplomázott a Semmelweis Egyetemen. Azóta is folyamatosan képzi magát, szakvizsgákkal és külföldi tapasztalatokkal bővíti tudását. Nemrég nyitotta meg angliai rendelőjét, így idejét a két ország között megosztva szolgálja ki a hazai és angliai pácienseit.

Hogyan kivitelezhető ez a mindennapokban? – A Dental Diamond csapatában dolgozó asszisztenseknek köszönhetően olyan szoros, mégis hatékony időbeosztást sikerült kialakítanunk, mely lehetővé teszi, hogy kollégáim segítségével a lehető leghatékonyabb kezeléseket, szolgáltatásokat nyújtsuk mind hazai, mind a külföldi páciensek számára – mondta el Dr. Sarrami Shahin. – Egy-egy rendelési napra így maximum 7-9 pácienst fogadunk, hogy mindenkire a kellő időt és figyelmet tudjuk fordítani. Ezért előfordul, hogy két hónapra előre tudunk csak időpontot egyeztetni, ám sürgős esetekben kollégáim vagy – ha Magyarországon tartózkodom – én is szívesen állunk a hozzánk forduló páciens rendelkezésére. Bár hétközben nagyon sokat dolgozom, a hétvégeket igyekszem csak a családomnak szentelni – tette hozzá a Monoron élő orvos.

Általános fogászat, a legmodernebb technológia támogatásával

Fogtömés, gyökérkezelés, fogpótlás, fogkő eltávolítás: ezek a leggyakoribb szolgáltatások, melyek miatt az emberek fogorvoshoz fordulnak. Rendkívül nagy precizitást, sok gyakorlatot és rengeteg szaktudást igénylő beavatkozások ezek, ezért mindenki azt szeretné, ha a legjobb szakember foglalkozna vele. A Dental Diamond rendelőiben a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a legkorszerűbb eszközök és a legújabb tudásanyag felhasználásával fogadják a pácienseket, kellemes, barátságos környezetben.

A szolgáltatások sokszínűségének köszönhetően a legkülönbözőbb korosztály keresi fel a Dental Diamond rendelőit. – Legidősebb páciensem 93 éves, de kollégáim és én a legifjabb korosztályt is szívesen látjuk. Rendelőinkben digitális röntgen, valamint a fogászati kezelésekhez szükséges legmodernebb berendezések állnak rendelkezésünkre, így nem okoz gondot egyik korosztály kiszolgálása sem – tájékoztatta a Lokáció olvasóit Dr. Sarrami Shahin, fogorvos, szájsebész, implantológus.

Protézis helyett saját fogat!

Az életkor előrehaladtával sajnos mindenkinek szüksége lesz fogpótlásra. A gének, az életmód, az étkezés és a szájhigiénia egyaránt szerepet játszik abban, hogy kinek mikor érkezik el ez az időpont. Hagyományosan a hiányzó fogakat koronával, híddal vagy kivehető protézissel szokták pótolni, ám ezeknél a megoldásoknál ma már létezik egy sokkal előnyösebb módszer: az implantátum.

A fogászati implantátum tulajdonképpen egy titániumból készült műgyökér, melyet a hiányzó fog helyén ültetnek az állkapocscsontba. Ezt az emberi szervezet teljes mértékben képes befogadni, gyakorlatilag „összenő vele”. Erre a csontba integrálódott műgyökérre rögzítik a koronát vagy hidat. – A páciensek visszajelzései szerint a beültetett fogakat teljesen úgy érzékelik, mint a saját fogakat, sőt, sokan azt mondják, hogy jobb, mint amilyen az eredeti volt – monta el Dr. Sarrami Shahin, a közel két évtizedes szakmai múlttal rendelkező implantológus.

De mi van, ha kevés a csont?

– Az implantátumok stabil rögzítéséhez megfelelő vastagságú állkapocscsont szükséges. Ha a korábbi fogvesztések vagy fogágy betegségek miatt az állkapocscsont elvékonyodott, állcsontfelépítést végzünk. Ezt egyelőre még csak nagyon kevés orvos végzi Magyarországon – mondta el a Lokáció kérdésére Dr. Sarrami Shahin implantológus. – A csonthiányt általában 2-3 alkalmas kezeléssel tudjuk pótolni, az implantátum elhelyezése pedig egy egyszeri nagyobb beavatkozást igényel. Minden beavatkozást altatás nélkül, érzéstelenítésben végzünk, teljesen fájdalommentesen. A nagybeavatkozás után is általában elegendő mindössze 2-3 nap rehabilitáció.

Tegye le végleg műfogsorát! Kérje személyre szabott fogbeültetési tervét a 18 éves szakmai múlttal rendelkező Dr. Sarrami Shahin implantológus szakorvostól!

Nem luxusáron

10-15 évvel ezelőtt a fogbeültetés luxuskezelésnek számított, luxusáron. Napjainkban azonban már a Dental Diamondnál megfizethető áron kínálják a szolgáltatást. Érdemes személyes konzultációt kérni, hiszen a szükséges kezelések és beavatkozások minden esetben egyénre szabottak. A személyes találkozó során a szakorvos elvégzi a szükséges vizsgálatokat, és tájékoztatja önt a személyre szabott kezelés és beavatkozások lehetőségéről, áráról.

A Dental Diamon szolgáltatásai Gyömrőn és Budapesten:

  • Szájsebészet
  • Implantológia
  • Parodontológia
  • Esztétikai fogászat
  • Gyökérkezelés
  • Protetika
  • Fogfehérítés
  • Röntgen

Vélemények

„A legjobb fogorvos és nagyon jó ember, jó humorral :D” (S. Nikolett)

„Nagyon kedves, profi csapat! Ajánlani fogom mindenkinek. Fájdalom csak a bejáratnál, kifelé csak mosoly.” (S. József)

„Az első fogorvos, akitől nem ájuldozva, fájdalmakkal jöttem ki, hanem nevetgélve.:) Profi 🙂
(szájpadlás műtét,6 varrat)”
(S. Gabriella)

„Egy lelkes PROFI csapat barátságos,oldott légkörben fogad, ehhez kapcsolódik egy csúcsminőségű szolgáltatás! Köszönöm!” (B. Vali)