fbpx

Csülök&Csülök

Étterem

Monor

apifito banner

Napi többszáz utazó nem tévedhet

Utazás közben megéhezett? Siet, mégis pihenne egy jót? Ha legalább egyik kérdésre igennel válaszolt, akkor Ön a Csülök & Csülök éttermet keresi.

A 4. sz. főút monori szakaszán található éttermet azoknak találták ki, akik gyorsan, mégis jóllakottan szeretnék folytatni útjukat akár a fővárosba mennek, akár Cegléd irányában haladnak. A Csülök&Csülökbe 300-400 vendég tér be naponta, és tér vissza rendszeresen. A visszatérő vendégek jórésze minden alkalmat megragad, hogy a Csülök&Csülökben egyen, ha erre jár.

Élvezze a Csülök&Csülök magyaros ízvilágát otthonában is! Az aktuális napi menüt megtalálja az étterem Facebook oldalán és a szórólapokon.

Telefon: +36-20-373-8997,+36-29-413-602

Ide bármikor bejöhet

Mindegy, hogy pihenőjére a reggeli órákban, napközben vagy késő este, hétközben vagy hétvégén kerül sor, a Csülök & Csülök rugalmas nyitvatartásával bármikor szívesen várja a farkaséhes utazókat. Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, az étterem svédasztala mindig napszaknak és évszaknak megfelelő, friss kínálattal rendelkezik, a hét minden napján.

La Via pizza

Korlátlanul, 1190-ért

Amikor 10 évvel ezelőtt a tulajdonos megálmondta, a Csülök&Csülök étterem korlátlan ételfogyasztási kínálatával egyedülálló volt a környéken.

1190 forintért két órán keresztül annyit, és annyifélét ehet, amennyit csak szeretne. Naponta két-háromfajta leves, ötfajta köret, tízfajta főétel, frissensültek, grillételek, saláták és desszertek várják a vendégeket.

Gyorsétterem, egyenízek nélkül

A Csülök&Csülök étterem kínálatát úgy alakították ki, hogy a vendégeknek ne kelljen sokat várniuk ebédjük elkészítésére, ugyanakkor ízletes ételeivel gazdag színfoltot jelentsen a gyorsétkezdék egyhangú palettáján. Legyen szó az étterem messze földön híres babgulyásáról és pörköltjéről, vagy a pácolt húsok grillen való elkészítéséről, a vendégeket mindig valódi, ízletes, magyaros ízek fogadják.

Az elmúlt tíz év bizonyítja, hogy a Csülök&Csülök több, olcsóbb és valódibb, mint amit a gyorsétteremláncok kínálnak.

A Csülők&Csülök étteremről a közösségi oldalakon már 52 országban beszélnek. Próbálja ki, beszéljen róla Ön is! Facebook: Csülök and Csülök

Látványkonyha

A svédasztalon lévő előre pácolt húsokat a Csülök &Csülök látványkonyháján frissen készítik. A vendég akár figyelemmel is kísérheti a grillezés folyamatát, mely után garantáltan farkasétvággyal fogja elfogyasztani az általa kiválasztott ételt. A bőséges étkezés mellé az válasszon az étterem kedvező árú és akciós italkínálatából!

Kicsiből lett naggyá

A vállalkozás tulajdonosa a vendéglátó szakmában elismert és megbecsült Aranykanalas szakács, akinek több, mint huszonöt éves szakmai tapasztalata szavatolja az állandó minőséget. A hajdan néhány személyes családi vállalkozás egy évtized alatt sok embert foglalkoztató vállalkozássá nőtte ki magát. A Csülök&Csülök hírét nem csak a régióban, de az országhatárokon kívülre is folyamatosan viszik a jóllakott, elégedett utazók.

Rólunk írták

 

“Kevés pénzért óriási ételválasztékot nyújtanak. Az ételek frissek, melegek és nagyon ízletesek. Édességekből lehetne több is. A mellékhelyiségek tiszták. Bátran ajánlom az olvasóknak, ha éppen a 4-es úton halad.” (grocceni)

 

“Annyit ehet az ember amennyit akar, széles a kínálat akár vega ételből is. Az egyetlen hibája talán a zsúfoltság csúcsidőben, de akkor is fel van töltve a készlet. Nekem nagyon ízlik másnak is ajánlom!” (Gyula bácsi)

 

“A 4-es főút mellett találtuk meg a helyet, ahol a reklámtábla már messziről hirdeti, hogy korlátlan ételfogyasztás. Az étel választék az árhoz képest különösen bőséges. Kétféle leves, kétféle desszert, de a főfogásokból bőven válogathatnak a különböző ízlésű vendégek. (Vegetáriánus sem hal éhen itt. ) A kiválasztott grill ételeket frissen készítik el, amíg a levest falatoztuk, már el is készült.” (Bátor G.)

 

“Ha az ember a 4-esen autózik, – bizony könnyen megéhezik. Most is ez történt. Pest felől jövünk, elhagyjuk a monori körforgalmat, s utána néhány száz méterrel, a 37-es kilométerszelvénynél meglátjuk kedvenc helyünket, – mely szó szerint mindenkor egy “oázis számunkra az országút porában, vagy sarában”. Ezért is döntöttünk úgy, hogy írni fogunk róla, – mert sok, a 4-esen közlekedő utasnak okoz ez az üzlet örömet, – s nemcsak a nagyszerű árak, s a magyaros ételek kitűnő íze miatt, – hanem mert azt a tisztességes üzleti morált, amelyet ez a vendéglátó egység képvisel, immáron több, mint 5 éve, – mindenképpen propagálni kell; “magyaros ételeket – jót, sokat, olcsón és rendezett körülmények között adnak, – s ezt az emberek nagyon értékelik”. (Szlobodka Zoli, Szabad Riport)