fbpx

Csipet GSM

Új és használt telefonok adás-vétele, szervize

Monor

10 éve a vásárlók szolgálatában

A monori Csipet GSM 10 évvel ezelőtt, az okostelefonok térhódításának hajnalán nyitotta meg üzletét a vásárlók előtt. Az elmúlt évtizedben az okostelefonok óriási fejlődésen mentek keresztül, ehhez hasonlóan a korral és a vásárlói igényekkel lépést tartva a Csipet GSM is a dinamikus fejlődés útját járta, napjainkra pedig a legmagasabb vásárlói igények kiszolgálására is felkészült a monori üzlet. Legyen szó vezetékes telefonok, új vagy használt mobilkészülékek, tabletek, autós navigációk értékesítéséről, minőségi szervizszolgáltatásról, tartozékok széles választékáról, biztos, hogy a legtöbb vásárló megtalálja a számítását a Csipet GSM szaküzletében.

Műszaki cikket csak megbízható forrásból, érvényes garancialevéllel szabad vásárolni! Ez vonatkozik a mobiltelefonokra is, kivált képpen a használt készülékekre!

Vannak, akik azért vásárolnak használt mobiltelefont, mert egyszerűen nem akarnak egy halom pénzt áldozni egy új készülékre, mások pedig, mert egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy dupla vagy tripla árat fizessenek egy új mobiltelefonért. Bármilyen oknál fogva vásárolunk használt készüléket, fontos, hogy észben tartsuk: használt műszaki cikk vásárlása esetén laikusként soha nem lehetünk biztosak a dolgunkban! Rejtett hibák, melyekről az eladó sem tud, vagy azok, amelyeket tudatosan elhallgatnak az adás-vétel során, számos bosszúságot okozhatnak a későbbi használat során. A kellemetlenségeket elkerülhetjük, ha olyan helyen vásárolunk használt mobiltelefont, ahol garanciát vállalnak a készülékre. A Csipet GSM-nél kapható használt mobiltelefonok szigorú minőség-ellenőrzés után kerülnek az eladópultba, a szaküzlet pedig a használt készülékekre is garanciát vállal.

A Csipet GSM-nél nyugodtan és kockázatmentesen vásárolhat!

Kártyafüggetlen új mobiltelefonok széles választéka gyártói garanciával, belépő szinttől a prémium kategóriáig a Csipet GSM-ben!

A felhasználói igények nagyon eltérőek lehetnek: mást akar egy mobiltelefontól a tinédzser és az üzletember, és más szempontok szerint vásárol, aki sok fotót szeretne készíteni, mint aki masszív, strapabíró készüléket szeretne. A Csipet GSM a széleskörű vásárlói igényekhez igazította termékkínálatát, a szaküzletben a legismertebb gyártók – mint például az Apple, a Samsung, a Huawei, a HTC, az LG vagy a Nokia – legújabb modelljei mellett a feltörekvő ázsiai gyártók készülékei is megvásárolhatók. A Csipet GSM-ben csak az európai piacra szánt modelleket értékesítik, ami azért fontos, mert garanciális javítás esetén nem kell a Távol-Keletre postázni a készüléket, ezáltal nem kell heteket vagy akár hónapokat várni a szervizelésre.

A legismertebb mobiltelefongyártók készülékei között biztosan Ön is megtalálja azt a telefont, amelyre már régóta vágyott! Rendelje meg még ma új készülékét! Várja Önt a Csipet GSM Monoron, a Petőfi Sándor utca 16. szám alatt!

Fontos a nagyobb kijelző, de nem akarja cipelni a laptopot? Önnek tabletre van szüksége.

Az 5-6 hüvelykes érintőkijelzővel szerelt mobiltelefonoknak hála már a zsebben hordott készülékeken is élvezhetőbb a tartalomfogyasztás. Sokszor azonban még ez a megnövekedett kijelző méret is kevésnek bizonyul. Számos élethelyzetben lehet szükség nagyobb kijelzőre, például filmnézésre, munkára, böngészésre hosszú távon még mindig alkalmasabb egy nagyobb megjelenítővel rendelkező eszköz, mint egy mobiltelefon. Néhány éve ilyenkor egyből a laptopért nyúltunk, ma már azonban bizonyos helyzetekben tökéletesen helyettesítheti a hordozható számítógépeket a tablet. A nagyobb, 6-10 hüvelykes kijelzőkön kényelmesebb filmet nézni, böngészni, de e-mailek küldésére és munkára is használhatóak ezek a készülékek. Egy tablet tökéletes társ lehet egy utazás alkalmával is, hiszen súlyra és méretre is egyaránt kisebbek a legtöbb hordozható számítógépnél.

A Csipet GSM szaküzletében kedvező árú és prémium tabletek közül választhatja ki a felhasználói szokásaihoz passzoló készüléket!

Okosórák és Bluetooth eszközök sem hiányoznak a szaküzlet kínálatából!

Egy-két évvel ezelőtt még forradalmi technikai újításnak számított egy okosóra, mára pedig teljesen hétköznapi dolognak számít a használata. A mobiltelefonok hasznos kiegészítőjeként számon tartott okosórák piacán az egészen egyszerű termékektől a temérdek funkcióval ellátott darabokig igen széles a paletta. Ahogyan a Csipet GSM-nél is: az olcsóbb alapmodellektől egészen az Apple Watch-ig terjed a kínálat.

Egészségesebb életet élhetünk egy okosórával?

Nem túlzás azt állítani, hogy az okosóráknak egyre nagyobb szerep juthat az egészséges életmód megteremtésében és fenntartásában. A jobb minőségű termékek olyan fitneszfunkciókat tartalmaznak, melyek motiválnak a több mozgásra, a rendszeres edzésre. Az óra segítségével követhetjük és részletesen kielemezhetjük napi mozgásmennyiségünket, amely további motivációt adhat a folytatásra.

A vezetékes telefon élt, él és élni fog. Még egy jó darabig biztosan nem megy ki a divatból, és ezt a Csipet GSM-nél is tudják.

Ezért tartanak többféle készüléket, melyek között Ön is biztosan talál olyat, amilyenre szüksége van!

Hiába a mobiltelefonok óriási népszerűsége, a vezetékes telefon nem megy ki a divatból. Otthoni és munkahelyi körülmények között egyaránt jelen vannak a vezetékes készülékek, melyeket még mindig praktikus használni. A mai készülékek pedig sokkal fejlettebbek, mint régi társaik, többféle felhasználói igény kielégítésére alkalmasak. Számos olyan funkciót tartalmaznak, melyek megkönnyítik a kommunikációt. Ilyen például az üzenetrögzítő funkció, a hívószámkijelzés, a hívásvárakoztatás, csengőhang állítása – hogy csak néhányat említsünk. A vezetékes telefonok nagy előnye, hogy általában nem merülnek le, így folyamatos elérhetőséget biztosítanak.
A Csipet GSM szaküzletében megtalálja a legkorszerűbb vezetékes készülékeket.

Nem hozott magával készpénzt? Ez sem lehet akadály, a Csipet GSM-nél már bankkártyával is fizetheti a vásárlást!

Mai világunkban az idő az egyik legnagyobb kincs. A legtöbb helyre pontosan kell megérkeznünk, sokszor nem fér bele, hogy percekig keringjünk, mire megtaláljuk a címet. Autós navigációval mindez elkerülhető!

Biztosan Ön is járt már úgy, hogy azért nem érkezett meg valahova időben, mert nem talált oda. Sokszor még a néhány perces késés is sok, ilyenkor jól jönne az autós navigáció, amellyel adott esetben sok bosszúságot és még több időt spórolhatunk meg. Manapság már a legtöbb navigációt olyan funkcióval is ellátták, amely segítségével könnyen elkerülhetőek a forgalmi dugók, így használatuk a nagyvárosokban már-már elengedhetetlen. Jó szolgálatot tesznek továbbá egy külföldi út során, hiszen használatukhoz nem szükséges internetelérés, ezért bárhol, bármikor -képesek elvezetni a kijelölt célig. Önnek is érdemes elgondolkoznia egy ilyen készülék vásárlásán, ha sokat utazik!

Autós navigációk nagy választéka Monoron, a Csipet GSM-nél!
Tel.: 06-29/411-443, 06-70/319-9601.

Amit a Csipet GSM-nél nem lehet kapni, az nincs is! Mobiltelefon, tablet, autós navigáció tartozékok óriási választékával várja vásárlóit a monori szaküzlet!

Legyen szó a készülékek védelméről, töltőkről, akkumulátorokról, adatátviteli kábelekről, memóriakártyákról, Bluetooth eszközökről, a Csipet GSM-nél biztosan talál a készülékéhez való kiegészítőt. Kedvező árú de jó minőségű, illetve prémium termékek között egyaránt válogathat. Az óriási készletnek köszönhetően azonnal hozzájuthat a szükséges termékhez, de ha valami mégsem lenne raktáron, rövid átfutási idővel beszerzik Önnek!

Az üzletben már wifi routerek is kaphatóak!

Gyors és megbízható szervíz, 100%-ig elégedett ügyfelek

Nem érdemes próbálkozni az otthoni javítással. A legtöbb esetben úgy érzik a tulajdonosok, hogy az interneten elérhető videók útmutatása szerint gyerekjáték megbirkózni egy olyan problémával, amely még a tapasztalt szervizest is megizzasztja. Ezzel szemben a legtöbb otthoni javítás vége, hogy a készülék a szervizben köt ki. Ahol a legtöbb esetben már nem, vagy csak magas költség árán lehet rendbe hozni az egyébként néhány ezer forintos hibát. Ne próbálkozzon otthoni javítással, bízza szakemberre a meghibásodást, hogy ne legyen a 10 ezer forintos tétel 50-60-80-100 ezer forintos kár!

A Csipet GSM szaküzlet egyik legnagyobb büszkesége a közel 10 éve nyújtott gyors és megbízható szervizszolgáltatás.

A legtöbb alkatrész készletről elérhető, így nem kell heteket várni a javításra. Szoftveres javítás akár egy óra alatt. Kijelzők javítása, cseréje rövid határidővel! Akkumulátor cseréje kedvezményes áron! Adatmentés, „költözés”régi készülékből az újba! Csipet GSM, Monor, Petőfi Sándor u. 16., e-mail: csipetgsm@gmail.com.