fbpx

Csikós József vállalkozó

Szobafestés, házak hőszigetelése

Régió

Suszter maradjon a kaptafánál – szokták mondani, nem alaptalanul!

Sokan esnek abba a hibába, hogy megálmodják otthonuk falszíneit, majd maguk fognak hozzá a festéséhez. Ez nem minden esetben hiba, például akkor, ha megtörtént a fal megfelelő előkészítése. Ellenkező esetben – például zsíros, szennyezett falfelület – a felvitt festék rövid idő múlva felhólyagosodhat, lepereghet. Ilyenkor pedig kárba vész a munka és a festékre fordított pénz, végül pedig szakembert kell hívni, hogy a rosszul elvégzett munkát kijavítsa. Ugye, mennyivel egyszerűbb és gyorsabb lett volna, ha egyből egy hozzáértőre bízzuk a dolgot?

Ne dobja ki feleslegesen a pénzét! Időt és energiát spórolhat meg, ha szakembert hív!

Csikós József vállalkozó hosszú évek óta foglalkozik szobafestéssel. Az ő feladata, hogy megvalósítsa amit Ön megálmodott! Hiába mondják, hogy a szobafestés a házilag elvégezhető munkák közé tartozik, a problémás esetekben rendre kudarcot vallanak, akik nem értenek a szakmához. Egy hozzáértő más szemmel látja ugyanazt a falfelületet, Csikós Péter szerint elég egy spaklival „megkocogtatni” a falat és sok minden kiderül az állapotáról. Legyen szó festésről, mázolásról, repedések eltüntetéséről, a szakembernél gyorsabban és pontosabban nem tudja elvégezni a munkát egy laikus.

Megunta otthona színét? Szeretné eltüntetni a falról a repedéseket? Tisztasági festésre lenne szükség otthonában? Hívja Csikós Józsefet a 06-30/893-1768-as telefonszámon és kérjen ajánlatot!

Pontos számítás nélkül falat festeni sem lehet!

Ki hinni, mennyi mindenre kell figyelemmel lenni, mikor falfestésre vállalkozunk. Pontosan ki kell számolni például, hogy mennyi festékre és alapozóra van szükségünk a munka elvégzéséhez, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi anyagot veszünk. Számolni kell azzal, hogy két vagy három réteget szeretnénk a falra felhordani, továbbá nem árt számba venni, hogy milyen eszközökre lesz szükségünk a munka kivitelezéséhez. Ez csak néhány dolog, amire figyelnünk kell, egy több éves tapasztalattal rendelkező szakember azonban kis túlzással ránézésre tudja, hogy mire lesz szüksége a munka során.

Háza szigetelésével az alacsonyabb rezsiköltségek mellett otthona esztétikus megjelenését is biztosítja!

A régi épületek fölött energiahatékonyság szempontjából eljárt az idő. Azonban a nyílászárók cseréjével és a ház szigetelésével hozzájárulhatunk otthonunk komfortjához, nem mellesleg pénzt is megtakaríthatunk a beruházással, a szigeteléssel pedig új köntösbe öltöztethetjük a házunkat.

Fel szeretné újítani a házát, szigeteltetni szeretné, de még nem talált szakembert? Hívja Csikós Józsefet a 06-30/893-1768-as telefonszámon és kérjen ajánlatot!